- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Yeni bir iliski yasamaya hazir olana kadar baslamaman erekiyormus sanirim. Ama neyse olan olmus. Madem devam etmek istiyorsun, korkularini bir kenara birakip, iliskiyi daha agirdan almalisin
Bence sende ilgi gösterme eğer busefer o devreye girerse seni önemsiyor ama hiçbir ilgi yoksa sanırım ilişkiyi bitirmiştir
Bence sende ilgi gösterme eğer busefer o devreye girerse seni önemsiyor ama hiçbir ilgi yoksa sanırım ilişkiyi bitirmiştir
Onunla olmak istemiYorsun kafan hala çok karışık sana yine ilgi gösterse yine bikacaksin yine uzaklasacaksin
ona yazdım senin için çabalıyorum inan daha napabilirim bilmiyorum senden sadece biraz anlayış bekliyorum biraz beni anla yazdım
Sizin yaptıklarınıza karşılık o da sizi süründürüyo gibi geldi
Cevabı sen verceksin
o kişiyi istiyorsan devam diyip ilerliceksin az biraz sürünceksin ama
Yok çekemem gelemem onun nazıyla uğraşamam diyorsan hiç zahmet etme yol ver gitsin
O kadarda pohpohlama ya bırak o seni arasın o ulaşmaya çalışsın
Sevmiyosan hiç bişey yapmaona yazdım senin için çabalıyorum inan daha napabilirim bilmiyorum senden sadece biraz anlayış bekliyorum biraz beni anla yazdım
Sevmiyosan hiç bişey yapma
napim haklı adam şimdilik altan alıcammm :)
Gelenkutusu cinnet getirme banabekle bekle
Çok tatlısın :) ona şunu yazdım yoruldum artık bende insanım sen konuşmiyana kadar bende konuşmicam artık
msj attım anlıyorum seni canım yazmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?