- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Aglayacak ne var yahu..?evet adam haklı ama korkuyordum sonra bu korkuyu yenmem lazım dedim o yüzden geri döndümm ayy ağlicam üstüme gelmeyin lütfen napim onu diyin
yaaa öle demeeski ilişkim çok kötü idi ondan dolayı çok korkuyordum aşık olmaktan offf napim ben
ya yemeğe davet ettim hemen atladı kabul etti :) açık açık yazdım sana aşık olmaktan korktum sende o dönem çok ilgisizdin bu da tetikledi dedim sadece ii geceler yazdı :) sonra saol ya dedim dedi yarın konuşalım mı canım dedi bende hiç bir şey yazmadım çünkü yoruldum daha napabilirim ayaklarına mı kapanayım offff
Aglayacak ne var yahu..?
Kocanla aran bozulmadi ya.
Ustune gelmek gibi algilama ama sunu bir erkek yapsa burda demedigimizi birakmazdik..
ya adam istemiyorsa desin neden böle süründürüyor çok üzülüyorum şuanpeki ben napabilirim
Dikkat et derim, bir intikam buluşmasına kurban gidebilirsin ki ben o adamın yerinde olsam öyle bırakılmaz böyle bırakılır der verirdim yolu sana en kestirmesinden...
Güvenemiyorsan kimseye ümit verme, ümit verdiysen de saçma sapan defalarca yarı yolda bırakma,
Güvenim kalmadı erkeklere diye bahane üretiyorsun ama senin harcadığın gurur ve güven ne olacak? Adamın gururu yok mu?
Bir ay biriyle görüştüm işte sonra korktum ona aşık olmaktan ve onu terk ettim hemde 1 ay içinde 3 kez eski ilişkim çok kötü geçmişti ve yeniden o duyguları yaşicam sandım kaçmak kolay geldi neyse pişman oldum hiç bir şey olmamış gibi karşı tarafı yemeğe davet ettim o da hemen kabul etti ama çok trip yapıyor ya , ona sabah çok güzel bir mesaj attım sadece günaydın yazdı, gece ona bu nedenle seni bıraktım diye yazdım sadece ii geceler dedi. Sonra ben saol ya dedim hemen yazdı canım yarın konuşuruz dedi , hala ne aradı sordu biri bu olayı yorumlasın onun peşinden koşmaktan yoruldum napim bu durumda
Hiçbişey
Beklemede kal..ya adam istemiyorsa desin neden böle süründürüyor çok üzülüyorum şuanpeki ben napabilirim
Beklemede kal..
Kederli ruh halinden kurtul bi an evvel.
Iyiki terk edilen taraf olmamissin..
Yikilirdin sanirim.
dün dedi yarın konuşuruz şu satte kadar bir şey yapmadı bende susutum demicem bir şey yemek için hafta sonu demiştik ama günü belli diil onu sormicam gelmek istemiyorsa zorla getiricek halim yok yoruldum bende
O zaman bir karar vereceksin, ben bu adamla uzun süreli devam etmeyi düşünüyorum diyorsan, nazı tribi bırakacak sabır göstereceksin, yüz yüze görüştüğünüzde de durumu açıklayıp sıfırdan başlamayı teklif edebilirsin.çok sert bi açıklama yanlız o dönem o da çok ilgisizdi bana karşı ve bu da tetikledi olayı tek hatalı taraf ben diilim allah aşkına bi msj 5 saat sonra dönüyordu ben nasıl alışacaktım ona
Yuzyuze konusun.yok bea yıkılmam :) ama dese istemiyorum rahatlicam susması beni deli ediyor asıl dicem istemiyor yoluma bakıcam ama beni arafta bırakıyor ve bu kafa mı kurcalıyor
O da ikilemde kalmış belli ki seni aramasini bekle ve yemekte konuşun bunları yüzyüze
O zaman bir karar vereceksin, ben bu adamla uzun süreli devam etmeyi düşünüyorum diyorsan, nazı tribi bırakacak sabır göstereceksin, yüz yüze görüştüğünüzde de durumu açıklayıp sıfırdan başlamayı teklif edebilirsin.
Bakarsın duruma göre eğer davranışları aynıysa nazikçe konuşur bir daha görüşmemek üzere ayrılırsınız,
Ama böyle ikili ilişkiler bir kere laçkalaştı mı geri dönüşü zor oluyor
ya bi kadına ilgi vermezsen nasıl alışıcak sanane bilim ya şuan bir şey yapmicam daha ondan bi adım görmezsem bende susucam artık
Yuzyuze konusun.
O zaman susma ihtimali olmaz.
Belki ilk başta gosterecekti ama red etmissin[/QUOT
Bilmiyorum inan elimde diildi şımarıklı falan diil geçmişte gelen korkular ne bilim onun üstüne hiç giden biri diildim mesela sürekli o arardı , msj atınca yazardım ne bilim ya korularım vardı ama artık korkmuyorum 12 günde onunla olmak istediğimi fark ettim artık hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?