İşin içinden çıkamıyorum :(

evet adam haklı ama korkuyordum sonra bu korkuyu yenmem lazım dedim o yüzden geri döndümm ayy ağlicam üstüme gelmeyin lütfen napim onu diyin
Aglayacak ne var yahu..?
Kocanla aran bozulmadi ya.
Ustune gelmek gibi algilama ama sunu bir erkek yapsa burda demedigimizi birakmazdik..

yaaa öle deme eski ilişkim çok kötü idi ondan dolayı çok korkuyordum aşık olmaktan offf napim ben

O kadar çok korkuyorsanız bu işlerden bir süre uzak duracaksınız. Kendinizi tamir edene kadar.
Şimdi siz bu adamın nazını cazını çekemiyorsunuz ya o neden çeksin sizin gelgitlerinizi.
Bence zamana ihtiyacınız var.

Dikkat et derim, bir intikam buluşmasına kurban gidebilirsin ki ben o adamın yerinde olsam öyle bırakılmaz böyle bırakılır der verirdim yolu sana en kestirmesinden...

Güvenemiyorsan kimseye ümit verme, ümit verdiysen de saçma sapan defalarca yarı yolda bırakma,

Güvenim kalmadı erkeklere diye bahane üretiyorsun ama senin harcadığın gurur ve güven ne olacak? Adamın gururu yok mu?

çok sert bi açıklama yanlız o dönem o da çok ilgisizdi bana karşı ve bu da tetikledi olayı tek hatalı taraf ben diilim allah aşkına bi msj 5 saat sonra dönüyordu ben nasıl alışacaktım ona

Ne yapmasını bekliyorsunuz ki bu ergen gibi tavırlar için? Serenad mı yapsın mesajla? Adam süs köpeği mi git-gel, git-gel vazgeçtim gel otur kalk. Bir ayda 3 kere terk edilirse böyle olmasi normal.

dün dedi yarın konuşuruz şu satte kadar bir şey yapmadı bende susutum demicem bir şey yemek için hafta sonu demiştik ama günü belli diil onu sormicam gelmek istemiyorsa zorla getiricek halim yok yoruldum bende

O da ikilemde kalmış belli ki seni aramasini bekle ve yemekte konuşun bunları yüzyüze

çok sert bi açıklama yanlız o dönem o da çok ilgisizdi bana karşı ve bu da tetikledi olayı tek hatalı taraf ben diilim allah aşkına bi msj 5 saat sonra dönüyordu ben nasıl alışacaktım ona
O zaman bir karar vereceksin, ben bu adamla uzun süreli devam etmeyi düşünüyorum diyorsan, nazı tribi bırakacak sabır göstereceksin, yüz yüze görüştüğünüzde de durumu açıklayıp sıfırdan başlamayı teklif edebilirsin.

Bakarsın duruma göre eğer davranışları aynıysa nazikçe konuşur bir daha görüşmemek üzere ayrılırsınız,

Ama böyle ikili ilişkiler bir kere laçkalaştı mı geri dönüşü zor oluyor

ya dicem sana alışmam için bana anlayış göster :) ilgiyi seviyorum onuda çok beğeniyorum azıcık anlayış istiyorum hepsi bu göze alıyorum onunla birlikte olmayı :) 12 gün boyunca dinledim kendimi ve hiç ona yazmadım aramadım onunla gerçekten olmaya karar verdim ve geri döndüm ama bu kez o trip yapmaya başladı

Yeni bir iliski yasamaya hazir olana kadar baslamaman erekiyormus sanirim. Ama neyse olan olmus. Madem devam etmek istiyorsun, korkularini bir kenara birakip, iliskiyi daha agirdan almalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…