işin içinden çıkamıyorum

aycando

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
13
0
36
41
Hiç iyi değilim. 8 aydır rüya görüyorum ellerim titriyor ve uykumda iç çekiyorum.çok mutsuzum

Surekli düşündüğünüz bir derdiniz olabilirmi kafaya taktığınız? Etkiliyor rahatlamaya çalışın yada sorununuzdan bahsederseniz belki aramizdan biri yardimci olucaktir

Eşim psikolojimi iyi ce bozdu 3 çocuğum var. Annemlere bir şey söylemiyorum üzülürler diye bide eşim içki içiyor içkili gelir diyo korkuyorum.

Artık akıl sağlığımı koruyamıyorum. Problemim çok 33 yaşında bütün dişlerim protez sıka sıka hepsi gitti şimdide aklımı kaybediyorum.

Hala tam olarak derdini anlayabilmiş değilim. Evlisin, 3 çocuk var ve anladığım kadarıyla kocanın alkol problemi var. Şiddet görüyor musun? Senin veya çocukların hayatı tehlikede mi?

Ailem üzülür diye anlatmıyorum demişsin. Bence artık anlatmanın ve onların da desteğini almanın zamanı gelmiş.

Eşinizin eve içkili gelmesinden neden korkuyorsunuz şiddet mi uyguluyor

hakaret hakaret ne yaptıysam yaranamadım. artık başa çıkamıyorum ne yapıcağımıda bilmiyorum

Herkes aşağı yukarı aynı şeyi söyleyecek sana çünkü aklın yolu bir.
Bazen evlilikler biter. Boşanmayı düşünmelisin belki de. Emin ol çocuklarına iyilik yapmış olursun. Mutlu bir yuvayı hak ediyorlar.

Geçmiş olsun öncelikle, çok sıkıntıdasınız anladığım. Ailenizle ve sevdiklerinizle dertlerinizi paylaşın, isterseniz buraya da ayrıntılı yazın, anlatıp rahatlayabilirsiniz.

nerden başlıcağımı bilmiyorum
Öncelikle mesajlaşır gibi tek tek yazmayın lütfen... Derdiniz neyse tek seferde anlatmanız daha iyi olur
Neden katlanıyorsunuz mecburiyetiniz ne? Maddi gücünüz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…