İşin içinden nasıl cikicam bilmiyorum

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Herkese merhaba uzun suredir KK ya giremiyordum kızım çok sukur 6,5 oldu..
Bi konuda yardımıniza ihtiyacım var
Doğumdan sonra kendime hobi edindim ve bi tanıdık sayesinde bunu maddiyata dökmek uzereyim buyuk bi yabanci alisveris sitesinde dükkân acicam ama yabancı dil sıkıntim var bu konuyu nasıl halledebilirim İngilizceyi nasıl öğrenebilirim
Not: dükkân çocuk oyuncakları üzerine olacak isim önerileriniZ neler olur

etrafında belediyenin verdigi kurslardan yokmu oralarda derdini anlatacak kadar ing öğretiyorlar

Dil seviyeniz ne? Ona göre yorum yapabiliriz belki. Hayırlı olsun bu arada :)

Sıfırdan ingilizce ogrenmenin vaktinizi alacağı kesin. Bu yuzden etrafınızdan size yardimci olabilecek bir lise veya üniversite öğrencisiyle anlasabilirsiniz hem onlara biraz harçlık olur hem de siz hayallerinizi ertelemezsiniz

Tavsiyem iyi bir kursa başlaman ve bol bol kitap, dizi, şarkı ne bulursan ilgilenmen.
Mesela çocuk kitapları bulmaya çalışabilirsin İngilizce eğer 0'dan başlıyorsan. Şarkıları dinle, sözleri oku çevirmeye çalış Tr'ye, sonra çevirilerini de oku karşılaştır.
Ben de bir dili 0'dan öğrendim aynen böyle yapmıştım. Ayrıca eşin veya bir tanıdık iyi seviye ingilizce biliyorsa ara ara onunla konuş.

Gelişir ingilizce, hep duyduğumuz için aşinayız zaten. Ama azimli olmak çok önemli.

Sıfırdan tek başınıza öğrenmeniz gerçekten zorlar sizi. Üniversite öğrencisinden ders alma fikri bana da iyi geldi bir temel oluşturana kadar en azından. Sonrasında bunun için hazırlanmış internet sitelerinden yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin.

Tavsiyem iyi bir kursa başlaman ve bol bol kitap, dizi, şarkı ne bulursan ilgilenmen.
Mesela çocuk kitapları bulmaya çalışabilirsin İngilizce eğer 0'dan başlıyorsan. Şarkıları dinle, sözleri oku çevirmeye çalış Tr'ye, sonra çevirilerini de oku karşılaştır.
Ben de bir dili 0'dan öğrendim aynen böyle yapmıştım. Ayrıca eşin veya bir tanıdık iyi seviye ingilizce biliyorsa ara ara onunla konuş.

Gelişir ingilizce, hep duyduğumuz için aşinayız zaten. Ama azimli olmak çok önemli.
Çizgifilm izlemiştim ben de başlarda :KK45: işe yarıyor gerçekten yavaş yavaş konuşuyor çok zor kelime de olmuyor genelde. Tabii bi süre sonra sıkılıyor insan :KK51:

Sıfırdan ingilizce ogrenmenin vaktinizi alacağı kesin. Bu yuzden etrafınızdan size yardimci olabilecek bir lise veya üniversite öğrencisiyle anlasabilirsiniz hem onlara biraz harçlık olur hem de siz hayallerinizi ertelemezsiniz
Kendim de bir üniversite mezunu olarak şuan yerlerdeyim grammer konusunda bi turlu başarılı olamiyorum halbuki almanca daha zor derler ama İngilizce den bi nefret etmisligim var

kurs guzel olurdu ama çocukla imkânsız önerileriniZ için teşekkürler aslında eşim işi gereği İngilizcesi oldukça iyi işten fırsat buldukça ondan da destek alirin

Sıfırdan tek başınıza öğrenmeniz gerçekten zorlar sizi. Üniversite öğrencisinden ders alma fikri bana da iyi geldi bir temel oluşturana kadar en azından. Sonrasında bunun için hazırlanmış internet sitelerinden yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin.
teşekkürler

Çizgifilm izlemiştim ben de başlarda :KK45: işe yarıyor gerçekten yavaş yavaş konuşuyor çok zor kelime de olmuyor genelde. Tabii bi süre sonra sıkılıyor insan :KK51:
bende yabancı diziler izlemeye çalıştım ama sonuç heo hüsran

Çeviribilim gibi İngilizce bölüm okuyan bir üniversite öğrencisiyle anlaşın, çünkü İngilizceniz hiç yoksa yabancı sitede dükkan açmak zordur. Stokları yenilemek, dilekler ve şikayetler, ürün bilgisi, talepler, finansal raporlar, giderler gelirler bunları nasıl halledeceksiniz? Bir de bebeğinize bakacak kimse yoksa, internet üzerinden öğrenin.
Şarkı sözlerinden çok böyle yabancı site dükkanların cümlelerini çevirin. İnternetteki sözlüklerden anlamlarına bakarak öğrenirsiniz.

Yalniz üniversite öğrencisi internette yazismalariniza filan bakacak size ders vermeyecek yanlis anlasilma olmasin:KK49:

Herkese merhaba uzun suredir KK ya giremiyordum kızım çok sukur 6,5 oldu..
Bi konuda yardımıniza ihtiyacım var
Doğumdan sonra kendime hobi edindim ve bi tanıdık sayesinde bunu maddiyata dökmek uzereyim buyuk bi yabanci alisveris sitesinde dükkân acicam ama yabancı dil sıkıntim var bu konuyu nasıl halledebilirim İngilizceyi nasıl öğrenebilirim
Not: dükkân çocuk oyuncakları üzerine olacak isim önerileriniZ neler olur
Canim benim merhaba Hayırlı olsun bebişinde işinde hatırladın mi bilmiyorum ama şimdi görünce cok mutlu oldum baya bi önce sohbet etmiştik biz seninle şimdi konu açtığını görünce hatirladim bence evinizde internet varsa kendinde calisabilirsin video anlatımlarıyla bebekle zor olur kursa gitmen

Back
X