- 28 Ekim 2015
- 49
- 25
- 38
- 33
Merhabalar öncelikle cok uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak hic cesaret edememistim konu acmak icin nasip bugüneymis artık işin içinden cıkamaz oldum çünkü ... cok uzatmadan konuya gireyim 24 yaşımdayım 2 bucuk yıldır bir ilişkim vardı daha önce evlenmiş ve bir cocugu var.. Ben ise hic evlenmedim. 2 bucuk yıldır eski eşi olsun çocuğu olsun cok sorunlar yaşadık.Hep onun desteğiyle aştık zannediyordum.Bana gösterdiği ilgi alaka o kadar mutlu ediyordu ki hic sorun yokmus gibi gözüküyordu gözüme.Ben babamı 2 yaşımdayken kaybettim onda her türlü sevgiyi karsılamaya calısıyordum sanırım kaybetmek cok zor olcak benim icin diye düsünüyordum.Tek sorun oda değil tabi benimde annem asla istemiyor onu ya ben ya o durumunda oda ben ikna edeceğim bana bırak diyor. Şimdi şimdi sorunların farkına varmaya başladım ben üni mezunuyum calısıyorum evlenınce çalısmanı istemiyorum diyor sürekli kıyafetime karısıyor hayatımı tamamen yönetmeye calısıyor bende buna bu zamana kadar izin vermisim.Şimdi sanırım evlendiğimde mutlu olamayağımı düsünüyorum hepsini bir araya getirince.Ancak ayrılmak istedğimi söyleyince ağlıyor yalvarıyor cok fazla kavga ettiğimiz icinde beni cok ciddiye almıyor bu konuda.Benim tavrımın net olduğunu anlasın istıyorum hemde ben bu durumu rahat atlatayım istıyorum sonucta alışkanlık bağlılık var nasıl atlatabilirim ve neler söylemeliyim? Karısık yazmıs olabilirim kusura bakmayın inanın kafam o kadar karısık ki cıkmazın icindeyim gibi görüyorum kendimi ne yapmam lazım hic bilmiyorum