- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi brcburcubrc
Vazgeç canım düşündükçe kendine zarar verirsin. Ha ailesi ha kendisi.. önemli değil ki... Doğulu mu bunlar genelde onlarda önce büyük evlenir...hyır tbiki bunları söyledi bana ailem istemiyo dedi baştan çok kızdım her yerden engelledim sonra bi şekilde bana ulaştı çok özledim falan dedi ama amacı sadece sesimi duymakmış barışmak değilmiş.Sonra belki yine kızıcaksın ama :) ben bununla konuşmaya devam ettim aylarca sonradan baktım hiç bi şeyin değiştiği yok artık ben istemiyorum deyip konuşmama kararı aldım o da aramadı zaten 1 aydır 0 iletişim.Bu arada birini bulmuş olabilirler belki ama kardeşini nişanladılar bayramda onlarda adet önce büyükmüş ama onun olmadığı için kardeşini evlendiriyolarmış.Yani birini bulsalar bunu nişanlanlrdı diye düşünüyorum.Zaten ortak arkadaşımız var geçen gün mesaj attı bana seninki hiç whatsapa girmiyo falan diye.Belki de gerçekten gelmek istemedi.İşte o yüzden ben de ailesinin etkisi mi fazla yoksa kendi de istiyomuş aslında da ailesi bahane mi diye düşündüm iki durumda da sonuç değişmez ama hangisi merak ettim bilmek istedim o yüzden bu konuyu açtım :/