işinden memnun olmayanlar ama çıkma cesareti gösteremeyenler var mı:(:(

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.352
398
kızlar özellikle bugün benim burda ne işim var diye düşündüm, 6 yıllık muhasebeciyim deneyimyliyim ama nedense ya iş bulamazsam gibi saçma sapan bir endişem var.. sizlerdede varmı bu durum? yada siz nelerden şikayetçisiniz? benim şuan en büyük şikayetim patronun saçma sapan ortalıkta bağrışmaları gerginlikleri, şahsıma yapılmıyor ama ben huzursuz bir ortamda nasıl huzurlu olucamki

yaklasık 8 yıldır calısıyorum zaman zaman işimden skıldıgım oldu ama daha iyi bir gelecek için cocuklarımı daha iyi yetıştırebılmek için calısmak zorundayım ki işten ayrılma gibi durumum olamaz devlet memuruyum

radyolog devlet memurluğunda en azından teselli olabileceğin sebepler bulursun, ne bileyim yıllık izin, hafta sonu çalışmama, sigorta ücretinin aldığın maaştan yatırılıyor olması, vs vs ama özel sektör illallah ettiriyor insana inan

mutlaka ama istediğin dönemde izne cıkamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki özelde az bir süre calıstım bilirim köpek gibi yoruyorlar insanı gerçi bizimde farkımız kalmadı yavas yavas özellesmeye baslıyoruz

Bende 4 senedir muhasebe elemanıyım her işi biliyorum çok huzursuzluk yaşıyoruz arada iş yerinde ama çıkma cesaretini gösteremiyorum nedense

Başka yere alışamam yapamam oradakilerler anlaşamam korkusu var sanki buradakilerle çok anlaşıyomuşum gibi :44:

Bu senede idare edicem artık sonra çocuk olunca hepten çıkıcam zaten

selamlar,aynı dertten muzdaribim haziran sonu çıkayım diyorum
kafamda 40 tane hesap biraz daha çekeyim diyorum olmuyor
içim içimi yiyor

Ben devlet memuruyum. Ama makamdayım. Bir arkadaşımle nöbetleşe çalışıyoruz, haftaiçi 3 gün nöbete kalıyorum, sabah 08:30 da girip akşam 19, 19,30, 20.00 ne zaman cıkılırsa. Haftaya arkadaş izne gidecek, 5 gün boyunca fazla mesai yapıcam. Bir de cocugum olsa, bana baba derdi herhalde,herkesin babası 8 de gelio diye Öğle tatilleri nedir bilmem, izinlerim yarım yamalak gecer ama şükürler olsun. Maaşımı ayın 15inde alıyorum.

Özelde calısırken benden rahatı yoktu, 3 hafta tatil yapardım, akşama kadar prenses gibiydim :) Ama maaşımı hic düzenli alamadım

Elimizdekilerin kıymetini bilelim.

ben kimsenin severek zevkle çalıştığını düşünmüyorum ama hayatımızı idame etmek geçimimizi sağlamak için ne yapalım milletin kahrını çekiyoruz.koca eli gözlesek daha mı iyi?yeni bir iş bulmadan da çıkma derim..

ay canım ya bende sendenim huzur yok herşey göze batıyor buda insanı yıpratıyor ya . kurumsal bir yerde işler daha kolay daha ufak yerlerde herşey sorun gelşen giden patron torun torba düşünün yanı durumu bende arıyorum hee ben bulursam hemen kaçarım da daha bulamadım arıyorum bakalım .

Bende işinden memnun olmayanlardanım Çok rahat bir yerde çalışıyorum;karışan görüşen yok,istediğim zaman izin kullanıyorum,işim olduğunda erken kaçabiliyorum şimdi diyeceksiniz allahtan belanımı istiyorsun gül gibi işin var ama burası bana gelecek vaat etmiyor hergünüm bir öncekiyle aynı...Bir çıkayım daha iyi iş bulayım diyorum,bir de kalayım çocuk olunca çıkarım diye düşünüyorum Eğer elinizi kolunuzu bağlayan sebepler var ise (evlilik,borç,iş bulma kaygısı gibi) direk çıkarım diyemiyorsunuz zaten...Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :18::18::18:

Ben de isimi hic sevmiyorum. Daha dogrusu bolumumu hic mi hic sevmiyorum. Kac aydir bolum degistirmeye calisiyorum. Sevmeme nedenim asiri stresli olmasi, ve is saatleri. Hayatimdan bezdim desem yeridir, gencecik yasimda yasama sevincimi kaybettim. Biktim, stresten geberiyorum, ise gitmektense olmek istiyorum artik, o kadar. Bu konuda buraya konu acmayi bile dusundum. Ayy zaten bu konuda cok dertliyim, bir de kk'yi acar acmaz boyle bir baslik gorunce daldim iceri. Ben anlatsam destan olur. En iyisi susayim. Bu konuyu takip edicem.

bir insanın ısınden çıkma özgürlüğünün olması nekadar güzel bişey bende bu ara onu dusunuyorum
çalısanlarımın aylıklarını gununde yatırmak ıcın kendı harcamalarımı gecıktırmek
onalrın yıllık ızınlerı haftasonu tatıllerı var ama benım yok
onların sabıt gelırlerı var amabenım yok
onların mesai saatlerı var ama benım yok
eger"""""mutlu"""""" degılsenız işten çıkma hakkınızı doyasıya kullanın
hanı derler ya ev sahıbının bır evı kıracının çok evı var aynı öyle sizinde çok işiniz var mutsuzluk insanı yaşlandırıyo ınanın değmez buna.
ama mutlaka once ısınızı bulun sonra ayrılın
Şansınız bol olsun

ay bende senelerdir bu endişe sadece bende var diyordum.
oysa herkes aynı düşünüyormuş yeni iş,yeni ortam,alışma tedirginliği konusunda.
sekiz senenin içindeyim aynı iş yerinde.
neler yaşadım,neler geçti gitti şimdi düşününce inanamıyor insan.
çok kez istedim yalvardım Allahıma beni burdan kurtar diye.
ama mıhlanmış gibi kaldım hiç bir yere kıpırdayamadım,hiçde iyi bir fırsatım olmadı zaten.
şimdi gelmişim otuz yaşıma.
zaten çok özgüvenli biri değilimdir bundan sonrada yapabileceğime inanmıyorum.
ama hayırlı şeyler istemiyorda değil yüreğim.
bana cehennem hayatı yaşatan insanların gözlerine beklemedikleri şeyleri sokmayı çok çok ama çok istiyorum.
evet para için sabrediyorum,başka iş bulamam diye sabrediyorum,alışamam diye sabrediyorum.
ama hakkıma girenlerede tek zerre hakkımı helal etmiyorum....

bende işimden memnun değilim ama bi türlü çıkma cesaretinde bulunamıyorum.. geçim sıkıntısı borçlar büküyor insanın belini..

nefret ediyorum işimden hiç sevmiyerek yapıyorum ben işten çıkmak istiyorum başka sektörde çalışmak istiyorum ama ailem izin vermiyo bi ara çıktım zaten saolsunnlar daha sonra beni tekrar geri aldılar tekrar grmemin sebebide annem
her defasında başıma kaktı işten çıkmamı sinirimden tekrar grmek zorunda kaldım off offf

bu kadarmı benzer durumumuz yaa..cidden çok şaşırdım benim işimde rahattır karışan glen giden yok fakat hep aynı gelecek vaad etmiyor ve çıkarsam böyle rahat iş bulamam bir,ikinciside evde oturmak istiyorum..

tam benim için açmışsınız konuyu çok teşekkür ederim:)
7 yıldır aynı firmada muhasebeciyim. evlenene kadar hep emeğin var o kadar tazminat için biraz sık dişini dedim, evlendim haziranda 1 yıl olacak.
tazminatımı alıp ayrılma hakkım var. 2 haftadır işten ayrılacağımı söylemem gerek ama içimde bir burukluk, bir hüzün nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam.
iş bulamazsam borç harç evlilik düzen nasıl devam edecek diye düşünmekten kendimi yedim.
objektif bakınca işyerinde çok büyük sıkıntım yok. maaşımı biraz az buluyorum ve ssk aldığımız paradan yatmıyor onun dışında çok rahat, izinler falan sorun olmaz, paramızı zamanında alırız,
birçok yere göre iyi sayılır yani.
alışkanlıkta olunca insan ayrılmaya korkuyor. en büyük sıkıntıda iş bulamazsam korkusu.
2aydır dünya firmaya başvuru yaptım 2tanesi aradı onlarda çok ters yerlerde. ve ben smmm belgemi alacağım az bir süre kaldı önümde tecrübe bilgi birikim var ama maddi sıkıntı insanın belini büken. iş bulamazda evde oturursam nasıl geçiniriz diye düşünmekten işten çıkmaya cesaret edemiyorum malesef
tazminatımı alıp işe devam etmek istediğimi söyledim müdürüme yönetim kuruluyla görüşüp dönecekler bana.
yıllardır gitmek istediğim halde kendi ellerimle mahkum oldum yine buraya

sultane aynı tespiti ben de yaptım malesef.
muhasebeciler vaktin nasıl geçtiğini anlamadığı için çalıştıkları iş yerine yıllarını veriyor. bir ay yaptığın işler yeni bitip rahat bir nefes alamadan yine aynı kısır döngü içine giriliyor. ama zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorlar malesef.
işverende bunlar nasılsa yıllardır burada diyip şartları iyileştirmek için birşey yapmıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…