- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Daha bir ay olmadı işe başlayalı ben. Ama neyse ki Allah yüzümü kara çıkarmadı, işimi gayet güzel götürmeyi becerdim şimdiye kadar.
Ama şikayetlerim vardı. Şirket taşındı, aşağı yukarı 50 km gitmem gerekiyor. Saatlerim çok uzundu. Haftasonu izin kullanamadım doğru dürüst.
Bu akşam patladım, acil toplantı yapıldı. Olmuyor çıkacağım dedim.
Artık servisim var ve çalışma saatlerimi 3 saat kısalttılar. Bundan sonra da haftasonları çalışmayacağım.
Çok da güzel oldu.
Çıkma aşamasını göze alıp rest çekmek işe yarıyormuş. Oturup düşünsem hayatta o çıkışı yapamazdım.
neden mi çünkü biz muhasebecilerin 1. işten çıkış saatlerimiz belli değil,her gün su saatte çıkalım deyip çıkamıyoruz yok kasa teslim etme,yok fatura kes, hesapları kapa bir bakıyorsun aksam 9 olmuş. 2. hakettıgımızı alamıyoruz yaptığımız iş iş olarak görünmüyor diğer insanlara göre.ama en ufak hata yapma gibi bir lüksümüz yok insanların sana olan güveni biitiyor. 3. yorulmaya hakkımız yok biz oturuyoruz, masabasındayız ya!insan oturarak ne kadar yorulabilir diye düşünüyorlar. ama bilmiyorlar ki beyin yorgunluğu beden yorgunluğunun yanında solda sıfır kalıyor. söylencek aslında o kadar çok sey var ki sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz
Bende işinden memnun olmayanlardanımÇok rahat bir yerde çalışıyorum;karışan görüşen yok,istediğim zaman izin kullanıyorum,işim olduğunda erken kaçabiliyorum şimdi diyeceksiniz allahtan belanımı istiyorsun gül gibi işin var ama burası bana gelecek vaat etmiyor hergünüm bir öncekiyle aynı...Bir çıkayım daha iyi iş bulayım diyorum,bir de kalayım çocuk olunca çıkarım diye düşünüyorum Eğer elinizi kolunuzu bağlayan sebepler var ise (evlilik,borç,iş bulma kaygısı gibi) direk çıkarım diyemiyorsunuz zaten...Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :18::18::18:
hangi kurumdasın düz memur olarakmı atandın bende yeni memur oldumda merak ettimmutlaka ama istediğin dönemde izne cıkamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki özelde az bir süre calıstım bilirim köpek gibi yoruyorlar insanı gerçi bizimde farkımız kalmadı yavas yavas özellesmeye baslıyoruz
Ahh ahhh... Maalesef ben de çalıştığım yerden memnun değilim, hatta daha birkaç dakika öncesine kadar bu konuyla ilgili arkadaşıma dert yanıyordum. Çıkmayı çok istiyorum ama korkuyorum aylarca işsiz kalmaktan, eh kredi borcu, faturalar vs. ekonomik anlamda çok canım sıkılıyor biraz daha sabredeyim diyorum her gün ama nereye kadar. Her sabah resmen ayağımı sürüye sürüye geliyorumBenim şikayetim huzursuzluk ve yaptığım iş...O kadar saçma sapan meselelerde kavga gürültü çıkıyor ki herkesin tadı kaçıyor. Üstelik kendi mesleğimi yapmak yerine bambaşka şeyler yapıyorum.. Hiç mutlu değilim kısacası
Bende işinden memnun olmayanlardanımÇok rahat bir yerde çalışıyorum;karışan görüşen yok,istediğim zaman izin kullanıyorum,işim olduğunda erken kaçabiliyorum şimdi diyeceksiniz allahtan belanımı istiyorsun gül gibi işin var ama burası bana gelecek vaat etmiyor hergünüm bir öncekiyle aynı...Bir çıkayım daha iyi iş bulayım diyorum,bir de kalayım çocuk olunca çıkarım diye düşünüyorum Eğer elinizi kolunuzu bağlayan sebepler var ise (evlilik,borç,iş bulma kaygısı gibi) direk çıkarım diyemiyorsunuz zaten...Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?