işinden memnun olmayanlar ama çıkma cesareti gösteremeyenler var mı:(:(

kızlar evet genele hep biz muhasebeciler dertliyiz, zaten en yıpratıcı mesleklerin başında muhasebecil ve bankacı olmak geliyormuş. cumartesi dahada bir ağır geldi ofis bana sanki üstüme çöktü, patronun odasına gelmesini bekledim gelmedi, en sonunda kızkardeşine dedim abiniz çıkarmı aceba yerine diye, ne oldu filan dedi işten ayrılmayı düşünüyorum dedim:):) şaşırdı aa hiç beklemiyordum beni hayal kırıklığına uğrattın dedi:) sanki ömrümce çalışçam diye sözleşme imzaladım, niye dedi bende burda ne uzuycam nede kısalcam kendime kattığım birşey yok bu gidişle hep aynı şeyi yapmaktan bildiğimide unutçam dedim:):) ben zaten ofisi tek başıma idare ederim filan dedi, madem öyle bana niye 1,5 yıldır maaş verdilerse:):):) iyi dedim o zaman pazartesi gelmiyim:):) yok gel hesapları devralıyım dedi bizim hergün satışa çıkan 5 aracımız var sıcak satış ve hergünki fatura yoğunluğunu düşünün zaten benden önce gelenler en fazla 1 hafta on gün dayanıp çıkmışlar:):) heasplar ben gelene kadar çorbaymış bunu diyen araçtaki şoförler, çıkarkende patronu gördüm sizinle birşey konuşçktım dedim söyle dedi ayak üstü onada işten çıkçağımı söyledim neden dedi bizlemi ilgili orda birşey demedim pztesi konuşuruz dedik çıktım ama inanın dünya varmış oh be dedim:):) şimdi yarın hesapların devri biterse salıdan itibaren kurtuluyorum ordan:) biraz cesaret bence herşeyin çözümü zaten ailemin benim parama aman aman bir ihtiyaçları yok ama ben yinede 1 hafta kadar dinlenip iş aramaya başlamayı düşünüyorum :):) darısı çıkmak isteyenlere

evet çünkü muhasebecilerin üzerine yapışıp kalıyor bütün işler . yani anlamıyorumki 3 gündür dışarıda çalışan işçilerin puantajları gelmiyo arayıp sormuyorlar bu gün aradım sordum bende telefonu olan ve dışarda çalışan kişiyi aradım .neymiş efendim ben onu niye arıyormuşum aramadan önce ona soracakmışım patron böyle diyor deli oldum ya sonrada niye yazmıyorsun arayop sormuyorsun oluyo bir kaç yere haber sldım beklediğim 2 yer var ama 2 ay falan sabretmem gerekiyor sanırım biri yeni açılacak köklü bir firma tanıdık oraya aldırırız dedi biride banka ama işte bazen sabır falan kalmıyo insanda sabah sabah o kadar gerildim ki anlatamam değermi ya insnları kırmaya arasan ayrı dert aramasan unutuyorsun ayrı dert insanı bezdiriyorlar

bende hemen hemen arkadasla aynı durumdat-yım rahatım ama hergnm aynı oldugundan artık bu işten cok sıkılıyrm yakalasık 3 senem doldu şu an hamileyim cocuktan dolayı cıkmayı düşündm ama bu sefer masraf olacak yada hemen iş bulamam dogumdan sonra die vazcayıyrm

Al benden de o kadar gerçi benim için çıkmanın tam zamanı şu an sezon açıldı ve elaman arayışları çoğaldı ama ben sanırım rahatlıktan vazgeçmek istemiyorum şu an için...Önceki işim çok yorucuydu uyurdum ama dinlenmeden kalkardım ordan sonra burası nimet ama sıkılmıyor da değilim

Doğumdan sonra bakarsın artık...Zaten doğum izni olacak bir süre uzaklaşırsın özlemiş olarak dönünce sabır gücün biraz daha artar sanırım

kızlar sizlere bişey sormak istıyorum.
ben 1,5 yıldır bır fırmada muhasebe /planlama olarak calıısyorum.
4 aylık hamileyim.
aslına bakarsanız şimdiden ayrılmak istıyorum.fakat çıkışımı alamıcam .
7. aya kadar sabretmelııym fakat işten cıkıp hem nasıl çıkışımı alabılıırm.
tazmınatım fazla değil 1,00 tl tutuyor.
o parayı orda bırakmak ıstemıyorum cunku sabrettım onlara mıllet 1 gun bıle dayanamazken
ben sabrettım en eskı eleman oldu. çıkışımı bırakamam. ne yapabılıırm.
sürekli rapor alsam yada karşı gelsem çıkarmalarını nasıl sağlayabılıırm.
akıl verin..

Ben 5 senedir muhasebeciyim 5 yildir da ayni şirketdeyim. İş cok kafayi yiyecek gibi oluyorum. İşden 3 kişi ayrıldı yerine işci bilem almadan direk işleri bana devr etdiler. Kaç yıldır çekiyorum artik yeter dedim. Başka iş bakyorum CV felan iş görüşmelerine gidiyorum işden 1 saatlik izin alıp uyqun iş bulursam ayrılıcam.

Seni bu kadar mutsuz eden durumdan biran önce kurtulmalısın diye düşünüyorum.Bende sorunlu bi şirkette çalışmıştım işe ağlayarak gittiğimi biliyorum..Ama buna sadece 8 ay dayanabildim.Bu 8 ay boyunca hep iş aradım ve sonundada buldum.Şimdiki işyerimde 1 yıl oldu çok şükür herşey yolunda..Şimdi iyiki çıkmışım diyorum.Bence bian evvel özgüvenini topla ve iş aramaya başla alışılamayacak şey yok hayatım

benimde 6. yılım artık tat almıyorum ve kendimi geliştirmek için başka bir iş arayışındayım gerçi iş var da ben tazminatımı bırakıp ayrılmak istemiyorum..bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

canım evleneli ne kadar oldu eğer bir yılı doldurmadıysan evlilik nedeniyle istifa edip çıkışını alabilirsin

kızlar bende işinden memnun olmayanlardanım.2,5 senedir sırf ihtiyacım var öğrenim kredisi borcum var diye sabrediyorum. şimdide nişanlandım evlenene kadar sabredeyim tazminatımı alayım diyorum. hoş onu da nasıl alacağım hiç bir fikrim yok benimde patronum çok huysuz kimseyi insan yerine koymuyo yanındakilerde 1numaralı dalkavukçusu tuhaf tuhaf insanlar işte Allah sabır versin hepimize herşey istediğimiz gibi olur inşallah

kızlar bende kesin kararımı verdim haziran sonu işi bırakıyorum inşallah
15 in de istifamı yazıcam ay sonu çıkıcam
evde otururum biraz kafama göre bir yer bulana kadar da çalışmıycam
iş hayatı da bir yere kadar mutsuz olduğum yerde daha fazla duramam

bende arıyorum malesefki evlilik olmadığı için çıkamıyorum ama iş bulursam çıkarım yani ne yapalım evden çok burada vakit geçiriyoruz mutsuz ve huzursuz yerde çalışmak o yüzden çok zor ya

kızlar ya hiç iyi değilim bugün ya niye herşeyin faturası bize çıkar anlamıyorum ya yapılan her hatanın bedeli niye bize niye bana bugün gelmek istemedim hiç kaçmak yok omak istedim ama yok işte yok gidebileceğim bşiryer yok kaçabileceğim bir yer yok kendimden nefret etmeye başladım aartık her yaptığım yanlışmuı demeye başladım sinirden ağlıyorum ya

kızlar hamileyken 7. ayını doldurunca izne ayrılıyorsun ya
izne ayrılmayıpta temelli ayrılmak ıstıyorum desem çıkışımı vermek zorundalarmı?
sonuçta hamileliğim dolayısıyla ayrılıyorum. hamile olmasan ayrılmam

Ben de işinden memnun olmayıp bırakma cesareti gösteremeyenlerdenim. Dış Ticaret Uzmanı olarak çalışıyorum. Yaptığım işe göre maaşım çok düşük. Üstelik zamanında da alamıyorum bu da beni çok sıkıyor. Yol sorun, yemek sorun. Bırakırsam iş bulmak çok zor ve korkuyorum. Ama bunlara rağmen çok rahat bir çalışma ortamım var, cumartesilerim de tatil, iş verenim patron gibi değil her istediğimde izin alabiliyorum vs. Aslında bu sebeplerden burayı tecrübemi arttırabileceğim bir basamak olarak görmeye çalışıyorum. Ama yaşım da ilerliyor, kurumsal ve şartları iyi bir yerde işe girmek istiyorum artık. Bilemiyorum ki kafam çok karışık

Son 4 yıldır bende aynı yerde çalışıyorum ve o kadar bunaldım ki anlatamam.Kıymet bilinmeyen bir yer ve sanki burda köreliyorum ama bir yandada işten çıksam ne yapıcam hemen iş bulabilir miyim,bulsamda kalıcı olucak mı kaygı var.Çok zor bir durum.

bende mezun olduktan sonra hemen özel sektörde işe girdim, çabuk iş bulduğum için çok sevindim, ama işe başladığım ilk gün eve ağlayarak geldim, diğer her akşam yine ağlıyordum, sabahları karnıma ağrılar giriyordu, sonra bir arkadaşımın verdiği cesaretle 3buçuk hafta sonra yazdım istifamı ve o sabah işten ayrıldım..

3 ay boyunca evdeydim, babam çok baskı yaptı çıktığım için o kadar çok üstüme geldi ki,

Şimdi yeni iş buldum 10 gün oldu kendi mesleğim değil ama işime severek gidiyorum, akşam yorgun argın gelsem de yüzüm gülüyor, iyi ki de çıkmışım diğer yerden, yoksa şu an halim nice olurdu Allah bilir..

işinden memnun olmayanların çoğuda "muhasebeci"

neden mi çünkü biz muhasebecilerin 1. işten çıkış saatlerimiz belli değil,her gün su saatte çıkalım deyip çıkamıyoruz yok kasa teslim etme,yok fatura kes, hesapları kapa bir bakıyorsun aksam 9 olmuş. 2. hakettıgımızı alamıyoruz yaptığımız iş iş olarak görünmüyor diğer insanlara göre.ama en ufak hata yapma gibi bir lüksümüz yok insanların sana olan güveni biitiyor. 3. yorulmaya hakkımız yok biz oturuyoruz, masabasındayız ya!insan oturarak ne kadar yorulabilir diye düşünüyorlar. ama bilmiyorlar ki beyin yorgunluğu beden yorgunluğunun yanında solda sıfır kalıyor. söylencek aslında o kadar çok sey var ki sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…