Bende işinden memnun olmayanlardanımÇok rahat bir yerde çalışıyorum;karışan görüşen yok,istediğim zaman izin kullanıyorum,işim olduğunda erken kaçabiliyorum şimdi diyeceksiniz allahtan belanımı istiyorsun gül gibi işin var ama burası bana gelecek vaat etmiyor hergünüm bir öncekiyle aynı...Bir çıkayım daha iyi iş bulayım diyorum,bir de kalayım çocuk olunca çıkarım diye düşünüyorum Eğer elinizi kolunuzu bağlayan sebepler var ise (evlilik,borç,iş bulma kaygısı gibi) direk çıkarım diyemiyorsunuz zaten...Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :18::18::18:
bu kadarmı benzer durumumuz yaa..cidden çok şaşırdım benim işimde rahattır karışan glen giden yok fakat hep aynı gelecek vaad etmiyor ve çıkarsam böyle rahat iş bulamam bir,ikinciside evde oturmak istiyorum..
bende hemen hemen arkadasla aynı durumdat-yım rahatım ama hergnm aynı oldugundan artık bu işten cok sıkılıyrm yakalasık 3 senem doldu şu an hamileyim cocuktan dolayı cıkmayı düşündm ama bu sefer masraf olacak yada hemen iş bulamam dogumdan sonra die vazcayıyrm
kızlar sizlere bişey sormak istıyorum.
ben 1,5 yıldır bır fırmada muhasebe /planlama olarak calıısyorum.
4 aylık hamileyim.
aslına bakarsanız şimdiden ayrılmak istıyorum.fakat çıkışımı alamıcam .
7. aya kadar sabretmelııym fakat işten cıkıp hem nasıl çıkışımı alabılıırm.
tazmınatım fazla değil 1,00 tl tutuyor.
o parayı orda bırakmak ıstemıyorum cunku sabrettım onlara mıllet 1 gun bıle dayanamazken
ben sabrettım en eskı eleman oldu. çıkışımı bırakamam. ne yapabılıırm.
sürekli rapor alsam yada karşı gelsem çıkarmalarını nasıl sağlayabılıırm.
akıl verin..
işinden memnun olmayanların çoğuda "muhasebeci"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?