İşine aşık eş...

Yok canım yaşlanmadın ama insan kırıldımı bitiyor artık.Şimdi yapsada farketmez zamanında canın yandı yeterince...Bana diyor ki sen böyle olursan ben dahada uzaklaşırım.Ben s tıpkı sen gibi oldum dedim.Bir anda ilgisizleştim.Canı yandı tabi...Koptu bir şeyler istediğiniz yapsın artık.İşine aşık olsun...Bende kızıma aşığım,o yüzden dükkan kapandı artık benimde bahanem var :)

Ayy ne guzel soylediiin dukkan kapandi:D

Benimki uzaklasmaktan sikayetci olaz ana demezde kendi kendine supheler gelistirir. Patalojik bir kskancligi var.

Gecen bana kilo aldin gobegine bak dedi. Ben mutluyum sen istiyosun diye zayiflayamam o eskidendi, zayifken sirtimi sivazlayip el ustundemi tuttun dedim:D
Hem sen aynaya baksana dedim. Ben 58 kendisi 100 kg bu arada. Bizimkinde ses yok. 2 dk sonra zayifa diye dememistim kilo verilmiyor bak bana veremiyorum diyor.

Evde bi is yapti bi opucuk veririm yeter dedim esprisine oda ..... kastetti. E o gorev icabi olur dedim tabi mahsus oyle dedim, yaa simdi gorev icabi mi oluyo bielim dedi. Sen ince ruhlu olmayi unutunca bende romantizmi unuttum evet oye oluyo bil dedim:D (yerine gore ice ruhluydu 5 yil ciktik, tabi evlenince rahatlasiyr erkekler)

E ne demisle ne kaa para o kaa kofte :D. Canlari sagolasica kocalarimiz bizi yormasa nolur sanki.

Benimki uzaklasmaktan sikayetci olaz ana demezde kendi kendine supheler gelistirir. Patalojik bir kskancligi var.

Gecen bana kilo aldin gobegine bak dedi. Ben mutluyum sen istiyosun diye zayiflayamam o eskidendi, zayifken sirtimi sivazlayip el ustundemi tuttun dedim:D
Hem sen aynaya baksana dedim. Ben 58 kendisi 100 kg bu arada. Bizimkinde ses yok. 2 dk sonra zayifa diye dememistim kilo verilmiyor bak bana veremiyorum diyor.

Evde bi is yapti bi opucuk veririm yeter dedim esprisine oda ..... kastetti. E o gorev icabi olur dedim tabi mahsus oyle dedim, yaa simdi gorev icabi mi oluyo bielim dedi. Sen ince ruhlu olmayi unutunca bende romantizmi unuttum evet oye oluyo bil dedim:D (yerine gore ice ruhluydu 5 yil ciktik, tabi evlenince rahatlasiyr erkekler)

E ne demisle ne kaa para o kaa kofte :D. Canlari sagolasica kocalarimiz bizi yormasa nolur sanki.

Bende aynen öyleyim şuan.Normalde ne yemek yersin diye kırkkez soran ben hiç sormuyorum.yapıyorum ne istersem garibine gidiyor hemde zoruna...Anlasın ilgisizlik nasılmış.EE içinden gelmiyorsa benimde gelmiyo artık içimden bu kadar basit...Artık ne ka para okaa köfte haha :) Bende bir süre hiç ilgi olmaz o çabalasın :)Çabalasında anlasın ilgi dilenmek neymiş.Hele sevdiğiden dilenmek...Ya nasıl böyle oldum offffff offfff değişmezsin koca sen böyle bir sevgiyi ne hale getirdin.........

Ay çok güldüm ben bu yoruma : ))

Biraz romantizimden duygusallıktan uzaklaşmam gerektiği inancına sürükledi beni..

Ben çok duygusalımdır , benim için çok zor bi durum.ama iyi fikirmiş: ))

Ay çok güldüm ben bu yoruma : ))

Biraz romantizimden duygusallıktan uzaklaşmam gerektiği inancına sürükledi beni..

Ben çok duygusalımdır , benim için çok zor bi durum.ama iyi fikirmiş: ))

Ahh ben ne kadar duy-gu-sal-dim bilseniz. Bide anksiyetem var buhran tavan yapiyor, kendime yapmisim, tartisalim agla agla sabah gozler sis ise gidincede sorana grip olmusumda diyorum, ne gribi dei olucam kimsenin haberi yok. Ben iyi anlasma, canim cicim istegimden vazgecince huzur buldum resmen yaa.
Niye gezmiyoruz diyorum adama sen calisiyosun ben 3 vardiyayim nasil gezicekmisiz, ki cevabida cani isterse veriyo. 1 ay nasilsin dedigi yoktu bazen, bende salak gibi agzinin icine bakiyorum, e sende sorma madalyami asiyo aptallik iste.
Cocuklarima hamileyken ayrildim isten, calismamida istemedi zaten, kontesmi yapti beni yooo hayir ama dediginiz gibi ben sakin kafayla gercekleri gorunce duygusallik ve romantizimden uzaklastim. Ayni oranda huzur buldum tabi Allah in izniyle.
Okadar istedigim gezmelere yorgunum gitmek istemiyorum, romantizme sira gelince benden cok sey bekleme gelme ustume ben yasli bi kadinim diyorum:D
Relax olunca kirildigim seylere güluyorum artik:D
Beni uyuz ediyo bazen ama ben kocacimi cok seviyom Rabbim acisini vermesin.

Bende aynen öyleyim şuan.Normalde ne yemek yersin diye kırkkez soran ben hiç sormuyorum.yapıyorum ne istersem garibine gidiyor hemde zoruna...Anlasın ilgisizlik nasılmış.EE içinden gelmiyorsa benimde gelmiyo artık içimden bu kadar basit...Artık ne ka para okaa köfte haha :) Bende bir süre hiç ilgi olmaz o çabalasın :)Çabalasında anlasın ilgi dilenmek neymiş.Hele sevdiğiden dilenmek...Ya nasıl böyle oldum offffff offfff değişmezsin koca sen böyle bir sevgiyi ne hale getirdin.........

Heeh kardes isin mantigini cozmussun:D
Onu degistirme zaten sen degil gerisi kendiliginden geliyor.

Ben eskiden derdim bidaha dunyaya gelsen benimle evlenirmisin, oda bana diyo bide beni uyuz edicek ya , bilmem ozamanki sartlar bilir diyodu. Bende uzulurdum. Tabi aklim basima gelince ben ayni soruya, ben senle aslaaa evlenmem heeep flort ederim diye cevap veriyorum:D. Simdi kendisi tabi sen benle evlenmezsin dimi:D
Ozamanda kuzularim nasil olucak yaaaa dimi. Genede evleniyim bari:D

Flort eederken 5 yil ne taklalar atti, yarim kamyon cicek, saatlerce kapimda bekemeler, yazsam buralara sigmaz, simdi ne bu halin deyince ben boyleyim diyo , iyi ozaman ahada bende boyleyim, sen ne kadarsan bende okadarim.

Adam nolduda mutasyona ugradi bilmiyorum yaa
Bazen diyorum kocama, sevgilimin ikizi vardida onumu kakaladi bana biz senle evendik:D. Oda guluyo

Slm benim esimde aynisiydi hasta olurdu rapor alirdi yinede ise giderdi bende derdim dunyayi is yerini senmi kurtaracan ama simdi iki senedir hasta calisamiyor bel fitigi oldu tamirciydi kendisi simdi istesede calisamiuor al isde senin istedigin oldu evdeyim buda kotu butun gun evde kahve aliskanligida yok yani ortasini bulamadik neyse bunada sukur diyorum simdi sekiz aylik hamileyim evde cok yardimci oluyor sende haline sukret sekerim

senin yine kendi isi benimki aksam gelir isyerindeki pcye baglanir haftaonu mesaiye gider gitmese de evden yapar hadi hepsini gectim ben en ufak bi bos kalsam hemen internetten is gonderir yardim et diye :) maasli eleman ya. madalya filan da takmiyolr yanii

Dün konuştuk,internetten :) Zaten biz internette tanıştık hal sürekli nette konuşuruz iki adım ötemde halbuki neyse :) Anlatım içimdekileri.Sevmiyorsun sanırım artık beni dedim. Biraz konuştuk sonrada kızı komşuya bırakalım biraz gidip konuşalım senle dışarıda dedi.Sonra Gece geldi sabaha kadar sürekli öptü sarıldı,doğru düzgün uyumadı seni sevmemek ne demek falan dedi.Neyse sabah kahvaltı hazırladı :) Kursa gidiyordum kıza ben bakayım sen git dedi :) Sonra eve geldim hadi gezmeye gidelim demiştin gidiyoruz dedim tamam dedi.Kızımı arkadaşıma bıraktım,gittik dolaştık yemek yedik konuştum anlattım.Artık bir düzen lazım bize.En azından belirli zamanşarda planlar yapalım,mesela ayda bir kızı bırakıp gezelim kafa dağıtalım dedim.Bundan sonra eve gelince tv açmıycaz kızla oyunlr oynucaz senle vakit geçircez dedim...

Ve anladımki ben şunu yapcaz bunu yapcaz diyince yapıyor.Demek ki onunda anladığı dil bu.Hadi gidiyoruz diyicem ve gidicez.Neyse öğrenmiş oldum...Ha bir de ya bu kadar ilgisizsin aldatıyormusun ne yapıyorsun dedim.O da asıl ben sana sorucam bu soruyu kaç gnüdrü yüzüme bakmıyorsun dedi :)

Şuan hem biraz mesafeli hem de normal sayılırız.Dedim eğer düzelirsem ve sen yine eski haline dönersen ozman görürsün diye...Bilmiyorum.Evlilik böyle bir şey işte bir kayaya çarpıyorsun bir gül kokluyorsun :)

seninki yine i$ den bahesiyormu$
benimki eve gelmiyorki bahsetsin i$ ten :))
yani geliyorda uyumaya bide yemeye :s
$u an i$te ve gece 12 e gelicek, çocuklar uyudu bende can SIKINTISINDAN netde dolaniyorum
birazdan bi dizi açar izlerim , her aksam boyle
izin gunu yok bi pazar Saat 17 e kadar evde

yuzunu goruyorsan bunada $ukur de
e$ime $ikayet ettigimde çali$mayip aylak aylak gezsem yada az bi aylikla ayin sonunu getirsek dahami iyi diyor, çocuklara her istedigini alamaasan dahami iyi diyor , bende kaliyorum oyle
boylede olan parayi yiyemiyoruzki
gezme tozma yok, di$arda yemek yeme yok,sinema tiyatro yok , yok oglu yokk ..
bende bilmiyorum artik egriyi dogruyu

e$im kendi restoranimizi i$letiyor bu arada kazancida atla deve deil,aylikli çali$an birinden hallice diyelim, iç guveysinden hallice der gibi oldu buda:1:

MARAL eşimde gece 12 1 de geliyor eve.Erken gelse düzenli olsa geliş saatleri bende sorun etmem belki....

Evt eşimde aynısını diyor ben çalışmasam kim bakacak bize diye...Ama bende diyorum ki bizim sana da ihtiyacımız var...

Bende hep tekim.Kızımı uyutup ya uyuyorum ya tv pc takılıyorum...Bilmiyorum belkide başka türlüsü bizim için daha kötü olacak Allah o yüzden vermiyor...

Normal maaşlıdan hallice :) güzelmiş :)

MARAL eşimde gece 12 1 de geliyor eve.Erken gelse düzenli olsa geliş saatleri bende sorun etmem belki....

Evt eşimde aynısını diyor ben çalışmasam kim bakacak bize diye...Ama bende diyorum ki bizim sana da ihtiyacımız var...

Bende hep tekim.Kızımı uyutup ya uyuyorum ya tv pc takılıyorum...Bilmiyorum belkide başka türlüsü bizim için daha kötü olacak Allah o yüzden vermiyor...

Normal maaşlıdan hallice :) güzelmiş :)

heheheh oturup kendine aylik saymiyorki pa$am, sene sonunda hesaplayackmi$
istedigimi aliyorum $imdi yalan yok, yurt di$indayiz izine istesek her sene gideriz ( kocasi aylikli çali$an kom$ularim her sene izini birak iki senede bi de gitseler bellerini dogrultamiyolarmi$ bi sure ekonomik yonden ) evlednigimden beri yokluk çekmedim hakkini yemeyim ama i$te ^ya$laniyoz omrum koca beklmekle geçti valla
çcoukalr buyusede gezsek tozsak diye bekliyorum artik bende napayim :))))

Son düzenleme:
haa bide bu sene iki ay izinde eve girmedik nerdeyse
surekli bi yere çekip goturdum senin hesap
biraksam adam bursagibi yerde evde yataack 24 saat gezmek dururken
eltiler bana diyordu sne hiç bikmazmisin gezmekden çar$i pazardan, eve bi uyumaya geliyorduk nerdeyse
Tr nin bi ucundan girdik oteiki ucundan çikdik, sirf ben surat yapmayim diye
:27:

haa bide bu sene iki ay izinde eve girmedik nerdeyse
surekli bi yere çekip goturdum senin hesap
biraksam adam bursagibi yerde evde yataack 24 saat gezmek dururken
eltiler bana diyordu sne hiç bikmazmisin gezmekden çar$i pazardan, eve bi uyumaya geliyorduk nerdeyse
Tr nin bi ucundan girdik oteiki ucundan çikdik, sirf ben surat yapmayim diye
:27:

:) Sen yurt dışındasın ben de hiç bilmediğim bir şehirde.Aileden herkezden uzak üstelik köy gibi bir yerdeyim.Yani aman neyse sen gelme kocacım ben tek gezeyim diyeceğim ortamda yok.Ya hemde diyorum ki kendi kendime ee madem tek gezecektim niye evlendim :) Ama bir şey diyimmi istersen 3 ay gez gene eve girince sıkılıyor insan.Çünkü yani bence devamlı bir planı olmalı.Belirli aralıklarda yaptığı bir aktivite.Bu en azından monotonluğu alır diyorum...

Senin kocada benimkiyle aynı dilden anlıyormuş bak :) :3::3::3:

:) Sen yurt dışındasın ben de hiç bilmediğim bir şehirde.Aileden herkezden uzak üstelik köy gibi bir yerdeyim.Yani aman neyse sen gelme kocacım ben tek gezeyim diyeceğim ortamda yok.Ya hemde diyorum ki kendi kendime ee madem tek gezecektim niye evlendim :) Ama bir şey diyimmi istersen 3 ay gez gene eve girince sıkılıyor insan.Çünkü yani bence devamlı bir planı olmalı.Belirli aralıklarda yaptığı bir aktivite.Bu en azından monotonluğu alır diyorum...

Senin kocada benimkiyle aynı dilden anlıyormuş bak :) :3::3::3:
evet gelir gelmez SIKILIYOR insa eve

kom$ulara gidip gelirim bende,camiye giderim,avm lere giderim
çocuk 2 olunca yapacak i$ çok oluyor , bi aksamlari uzun oluyor kI$ olunca
bak onuda sana ayziyorum yarim saaatdir
diziye bakacakdim kiz ben
mutfagida topalamadim daha :)))

ama bide $u var ,benimki i$ini sevmiyor hayatindan memnun deil ama $u an ba$ka $ansi yok o yuzden orda
yoksa $u kadar doner sattim bilmemne diye i$inden konu$maz:1:

ben sinemayi çok sveiyorum ama turkçe istiyorum burda bulup gidemiyorum
Tr de gezme yerleri burda yokki
tabi ben bursayla akr$ila$tiiriyorum biraz heryer oyle deildir de
aman ne biliyim niye kimse halinden memnun deil acaba bu hayatta :)

:) Bende Kuran kursuna gidiyorum bir de bir kursum daha var ona gidiyorum...Öyle vakit geçiyor...

Benimkide memnun değil işinden.Ama bırakamıyor işte...

Valla benim ev darma duman sabaha bıraktım hepsini :) Sürekli yap yap bayıyor insanı...

Doyumsuz insanoğlu.Bol şükür ve sabır sanırım ilacımız....

Sabah olmaz , arkada$la hastaneye bebek gormeye gidecez:emir_bebek:
aksamdan daginik yatarsam Sabah evi b.. goturur valla duzenli hali bile Sabah içler acisi oluyor
neys eben kaçiyim
halimize $ukur .. :)

Benimkide sagolsun yapalim dedigimi yapar
Ama sizin konustugunuz gibi konusarak cozemeyiz, zaten konusmaya pek gerek duymaz, ne gerek var , cokmu film seyrediyosun der, gercek yasam bizimki gibi der.
Tabi isine gelmedigi icin oyle soyluyor, ince ruhlu oldugu zamanlarida biliyorum. Bend beklemiyorum zaten artik cani sagolsun, ikiz kuzularimda dogunca hepten bosladim kirilmayi kusmeyi:D. Cocuklar baska guzellik katiyor evlilige:-)
Hakkini yiyemem cocuk bakarken cok yardimci oldu kocacim:-) arkadas soruyo bize tekrar cocuk dusunuyomusunuz:D dedim once is tutabiliyomusunuz diye sor:D garantili korunma olmus oluyor:D tabi o ilk aylardi uyubaya bile firsatimiz yoktu simdi en azindan isteyince firsat bulunuyor:D

Back
X