Yok canım yaşlanmadın ama insan kırıldımı bitiyor artık.Şimdi yapsada farketmez zamanında canın yandı yeterince...Bana diyor ki sen böyle olursan ben dahada uzaklaşırım.Ben s tıpkı sen gibi oldum dedim.Bir anda ilgisizleştim.Canı yandı tabi...Koptu bir şeyler istediğiniz yapsın artık.İşine aşık olsun...Bende kızıma aşığım,o yüzden dükkan kapandı artık benimde bahanem var :)
Ayy ne guzel soylediiin dukkan kapandi

Benimki uzaklasmaktan sikayetci olaz ana demezde kendi kendine supheler gelistirir. Patalojik bir kskancligi var.
Gecen bana kilo aldin gobegine bak dedi. Ben mutluyum sen istiyosun diye zayiflayamam o eskidendi, zayifken sirtimi sivazlayip el ustundemi tuttun dedim

Hem sen aynaya baksana dedim. Ben 58 kendisi 100 kg bu arada. Bizimkinde ses yok. 2 dk sonra zayifa diye dememistim kilo verilmiyor bak bana veremiyorum diyor.
Evde bi is yapti bi opucuk veririm yeter dedim esprisine oda ..... kastetti. E o gorev icabi olur dedim tabi mahsus oyle dedim, yaa simdi gorev icabi mi oluyo bielim dedi. Sen ince ruhlu olmayi unutunca bende romantizmi unuttum evet oye oluyo bil dedim

E ne demisle ne kaa para o kaa kofte