isini bilen hanimlar varmi

kaymakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
103
18
13
45
Hanımlar arkadaşim arada alkol aliyo bırakmasını bi kaç ke söyledim ama arada stres atmak için iyi geliyor diyor .bu gün bu yüzden sorun yasadim birak dedim oda Bu konuda bana karışma dedi soz ver dedi bende politik cvp verdim çünkü seviyorum kestirip atamadim dedimki senin karisilacak bişeyin yok biz birbirimizin kahrini ölene kadar çekeriZ şanslıyız birbirimizi seviyoruz dedim neyse ama Söz istedi ama bende onu korkutmadan alttan alttan aklına girmek kazanmak istiyorum ikna etmeyi farkettirmeden yapmak istiyorum yoksa üstüne gitsem zivanadan çıkacağız ikimizde uzulecegiz.siz olsanız bana karışma dedi ama siz yapardınız illaki tutamicaz söyleneceğiz size karışma denilse siz ne cvp verir ne yapardiniz

Herkesin kendi akli fikri var kendine ve çevreye zarar vermediği sürece karişamazsiniz.

sorunu için pskoloğa götürmeye ikna edin bence
alkol için bişey diyemicem

Size ne ki bundan? Sizi zorluyor mu alkol al diye ya da bir zararı var mı size? Anladığım kadarıyla yok. O zaman bu gereksiz dayatma niye?

sorunu için pskoloğa götürmeye ikna edin bence
alkol için bişey diyemicem
Cnm farketmeden bisey yapmak istiyorum .Ben size esiniz yada arkadaşınız karışma derse ne yapyapardınız kendisiyle ilgili durum icin

eğer alkolik değilse buna hiç kimsenin karışmaya hakkı yok ki. adam içer içmez, kendi bilir. evet iyiliğini istiyorsun anlıyorum seni ama karşındaki insan, kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşta. kararları doğru ya da yanlış, evet bize göre yanlış ama saygı duymak zorundayız

Size ne ki bundan? Sizi zorluyor mu alkol al diye ya da bir zararı var mı size? Anladığım kadarıyla yok. O zaman bu gereksiz dayatma niye?
Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz

Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilerisi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz

Neden kendinize göre birini bulmuyorsunuz? Birbirinizin kahrını ölene kadar çekecekseniz bereketsiz ev de bunun içine girer ayrıca.

Alkolik değilse ne zararı var
Bırak adam icsin arada bi
Öyle mutlu oluyor demekki onu icmekten zevk alıyor

Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz

Valla normal şartlarda ben kimseye karışmadığım için kimse bana karışma demedi şimdiye kadar. Kendimi senin yerine koyamadım o yüzden. Biz de ara sıradan biraz daha fazla alkol alıyoruz evde. Ne düzenimiz bozuldu ne bereketimiz kaçtı. Ne düşünürseniz o gelir başınıza.

öyle birini bulacak yaşı geçtim bunun kıymetini bileyim istiyorum

Ohoo ne yardan, ne serden durumu sizinkisi. Sizin yaşınız geçmişse, onun da vardır yaşı, karışmamamayı öğrenmeniz yerinde olur, belli bir yaştan sonra alışkanlıkları değiştirmek zor. Sizin içmeme veya ne zamanlarda evde içilmemesini isteme hakkınız her daim saklı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…