Cnm farketmeden bisey yapmak istiyorum .Ben size esiniz yada arkadaşınız karışma derse ne yapyapardınız kendisiyle ilgili durum icinsorunu için pskoloğa götürmeye ikna edin bence
alkol için bişey diyemicem
farketmeden bişey yapmakta ne oluyo töbe töbe valla bi fikrim yok şuanCnm farketmeden bisey yapmak istiyorum .Ben size esiniz yada arkadaşınız karışma derse ne yapyapardınız kendisiyle ilgili durum icin
Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsinizSize ne ki bundan? Sizi zorluyor mu alkol al diye ya da bir zararı var mı size? Anladığım kadarıyla yok. O zaman bu gereksiz dayatma niye?
rahatsız oluyosanız evinizi ayırınZorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz
Yüzüne gülerek korkutmadan hir gur kavgayla degil güzellikle sözüme baksın istiyorumfarketmeden bişey yapmakta ne oluyo töbe töbe valla bi fikrim yok şuan
Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilerisi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz
Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz
öyle birini bulacak yaşı geçtim bunun kıymetini bileyim istiyorumNeden kendinize göre birini bulmuyorsunuz? Birbirinizin kahrını ölene kadar çekecekseniz bereketsiz ev de bunun içine girer ayrıca.
alt tarafı arkadaşınız başka birini illaki bulursunöyle birini bulacak yaşı geçtim bunun kıymetini bileyim istiyorum
öyle birini bulacak yaşı geçtim bunun kıymetini bileyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?