isini bilen hanimlar varmi

Sizin ne yapacaginizi bilemem ama sevgilim ickime sigarama karsisa ayrilirdim

(Alkolik duzeyde degilsem tabi)

Valla ben de alkol kullanıyorum. Hiç bir sevgili için de bırakmam. Kendi irademle bırakırım. İçip sarhoş olup kimseye bulaşmıyorsam, alkolik değilsem. Arada bir sosyal ortam da içiyorsam da kimseyi karıştırmam.. Kendi aklım iradem ve seçimlerim var. Ben alkol kullanmayı seviyorsam ve tercihim kullanmaksa kimsenin de haddine değil.
Kendiniz gibi sevmeyen birini bulun bence.
Hoş değil böyle baskıyla, taktikle birini değiştirmeye çalışmak
Hiç bir ilişkimde de kimseyi değiştirmek istemedim. Seviyorsam kabul ettim, değiştirmek istiyorsam rahatsız oluyorsam da ben gittim. Kimse de beni değiştiremez.

alkolü tasvip etmiyorsanız alkol alan biriyle olmamalısınız eğer ki bunu bilerek bir birliktelik sürüyorsanız tabiki de karışamazsınız hep söylerim herkes kendi kafasına göre yaşam tarzına göre insanlar bulsun kendine

İstediğiniz tarzda birini bulmalısınız.
Yanlış koylarda yüzüyorsunuz.

Buda bir nevi bayan kişisinin sevgiliyken açık olmasına karışmayıpta iş ciddiye binince ( değiştiririm mantığıyla) kapan demeye zorlamak gibi birşey.
Adam seni ve çevresini rahatsız etmiyorsa maddi olarak sarsılmıyorsa kahvaltıda içki içecek kıvamda değilse rahat bırakın..

birini degistirmek niyetiyle yola cikmak en buyuk risklerden bana gore.. icki icmeyen birini istiyorsan bastan ona gore tercih yaparsin.. ha adam icmiyodur, sonradan baslar, onu istemeyebilirsin, ayri.. ama ictigini bile bile baslayip, degistiririm demek, bile bile lades.. karsi taraf halinden memnunsa hele, yapabilecegin bsy yok.. ben zaten boyleydim diyecek, kavgalar cekismeler vs vs..

İçiyorsa bırak ozaman ..bunun orta yolu yokki

Zorlamiyo ama duzenli hayatimiz olsun istiyorum evimizin bereketi kaçmasın istiyorum ilersi icin karışma denilirse siZe siz ne yaparsiniz
Ben ayrılırdım. Yani siz kesin olarak içkiye karşısınız oda kesin olarak içme taraftarı. ileri de sorun yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…