Valla ben de alkol kullanıyorum. Hiç bir sevgili için de bırakmam. Kendi irademle bırakırım. İçip sarhoş olup kimseye bulaşmıyorsam, alkolik değilsem. Arada bir sosyal ortam da içiyorsam da kimseyi karıştırmam.. Kendi aklım iradem ve seçimlerim var. Ben alkol kullanmayı seviyorsam ve tercihim kullanmaksa kimsenin de haddine değil.
Kendiniz gibi sevmeyen birini bulun bence.
Hoş değil böyle baskıyla, taktikle birini değiştirmeye çalışmak
Hiç bir ilişkimde de kimseyi değiştirmek istemedim. Seviyorsam kabul ettim, değiştirmek istiyorsam rahatsız oluyorsam da ben gittim. Kimse de beni değiştiremez.
Hanımlar arkadaşim arada alkol aliyo bırakmasını bi kaç ke söyledim ama arada stres atmak için iyi geliyor diyor .bu gün bu yüzden sorun yasadim birak dedim oda Bu konuda bana karışma dedi soz ver dedi bende politik cvp verdim çünkü seviyorum kestirip atamadim dedimki senin karisilacak bişeyin yok biz birbirimizin kahrini ölene kadar çekeriZ şanslıyız birbirimizi seviyoruz dedim neyse ama Söz istedi ama bende onu korkutmadan alttan alttan aklına girmek kazanmak istiyorum ikna etmeyi farkettirmeden yapmak istiyorum yoksa üstüne gitsem zivanadan çıkacağız ikimizde uzulecegiz.siz olsanız bana karışma dedi ama siz yapardınız illaki tutamicaz söyleneceğiz size karışma denilse siz ne cvp verir ne yapardiniz
alkolü tasvip etmiyorsanız alkol alan biriyle olmamalısınız eğer ki bunu bilerek bir birliktelik sürüyorsanız tabiki de karışamazsınız hep söylerim herkes kendi kafasına göre yaşam tarzına göre insanlar bulsun kendine
Buda bir nevi bayan kişisinin sevgiliyken açık olmasına karışmayıpta iş ciddiye binince ( değiştiririm mantığıyla) kapan demeye zorlamak gibi birşey.
Adam seni ve çevresini rahatsız etmiyorsa maddi olarak sarsılmıyorsa kahvaltıda içki içecek kıvamda değilse rahat bırakın..
birini degistirmek niyetiyle yola cikmak en buyuk risklerden bana gore.. icki icmeyen birini istiyorsan bastan ona gore tercih yaparsin.. ha adam icmiyodur, sonradan baslar, onu istemeyebilirsin, ayri.. ama ictigini bile bile baslayip, degistiririm demek, bile bile lades.. karsi taraf halinden memnunsa hele, yapabilecegin bsy yok.. ben zaten boyleydim diyecek, kavgalar cekismeler vs vs..
Hanımlar arkadaşim arada alkol aliyo bırakmasını bi kaç ke söyledim ama arada stres atmak için iyi geliyor diyor .bu gün bu yüzden sorun yasadim birak dedim oda Bu konuda bana karışma dedi soz ver dedi bende politik cvp verdim çünkü seviyorum kestirip atamadim dedimki senin karisilacak bişeyin yok biz birbirimizin kahrini ölene kadar çekeriZ şanslıyız birbirimizi seviyoruz dedim neyse ama Söz istedi ama bende onu korkutmadan alttan alttan aklına girmek kazanmak istiyorum ikna etmeyi farkettirmeden yapmak istiyorum yoksa üstüne gitsem zivanadan çıkacağız ikimizde uzulecegiz.siz olsanız bana karışma dedi ama siz yapardınız illaki tutamicaz söyleneceğiz size karışma denilse siz ne cvp verir ne yapardiniz