IŞINI YAP YONETIM!!!!!!

3 gündür banlamışsınız 30u son demissiniz ama şu saat oldu hala siteye giriş yapamıyorum. Sebep ? Baska isiniz gucunuz var ondan mi ? Mesaj yaziyorum bakmiyosunuz o zaman 30 u demiceksiniz. Saçma sapan iş yapıyorsunuz kusura bakmayın ona ban buna ban. Sureyi neye gire uzun tutuyosunuz ????
Başka birinin konusunda bana saldıran bi insan var git benim konumda havla burası yeri değil demisim doğru demisim pişman değilim ve o kadını da kibledim neden ben banladım da o hala girebiliyor bunu da merak ettim hani ne yazdığına bakılmaksızın dikkate alınıyordu bu şikayetler?????????
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bunu diyen sen banın açılmadı diye konu açıp yönetime işini yap diye direktif veriyorsun :KK70: Allah ne kadarda komik bir üye :KK53:

Bedava eğlence valla. Hic hesapta yokken bi de, bak görüyo musun :D

Mune Mune sen mi büyüksün? Hayiiiir ben büyüğüm benn, felix usta :D Ah müdüre hanım ah, uyuyacak saat mi, vatandaş sizden hizmet bekliyor :D

Komik olan böyle bir şey için konu açmanız hanımefendi. Kimse sizinle alay etmiyor ya da yönetime yalakalık yapmıyor. Yönetim dediğiniz hepimiz gibi sade vatandaş. Yalakalık yapınca ele ne geçecek? Bir gün geç açılsa ne olacak? Keşke cezanız bitince konu açsaydınız. Şimdi ikinci üyelik için de daha ağır ceza gelecek.

Daha şimdi açılıyor. Yine banlarlar dediğim gibi umrumda değil çok sıktı artık ota boka ban.

3 gündür banlamışsınız 30u son demissiniz ama şu saat oldu hala siteye giriş yapamıyorum. Sebep ? Baska isiniz gucunuz var ondan mi ? Mesaj yaziyorum bakmiyosunuz o zaman 30 u demiceksiniz. Saçma sapan iş yapıyorsunuz kusura bakmayın ona ban buna ban. Sureyi neye gire uzun tutuyosunuz ????
Başka birinin konusunda bana saldıran bi insan var git benim konumda havla burası yeri değil demisim doğru demisim pişman değilim ve o kadını da kibledim neden ben banladım da o hala girebiliyor bunu da merak ettim hani ne yazdığına bakılmaksızın dikkate alınıyordu bu şikayetler?????????
Önce bir terbiyenizi takının, çok haklı gerekçeyle banlanmışsınız elime koluma sağlık.

Ban süresini sistem belirler biz değil bu biiiiiiir, sistem sizi 24 saati esas alarak banlar, ban bitiş tarihiniz ayın 30'u ise 30'u olunca değil banlandığınız saate göre sistem sizi aktif eder bu ikiiiii.

Banlıyken öyle elinizi belinize koyup yönetim yönetim işini yap demek için 2. üyelik açmak yasaktır bu da üççççç.
Şimdi bu üyeliğiniz iptal edilecek, isterseniz diğerini de iptal edelim.

Ben burada bi cevap bekliyorum. Neden 30 ocakta açılması gereken hesabim hala kapalı? Neden diğer kişiyi kiblememe rağmen ben ceza aldim o almadı ? Arkadaşınız falan mi yoksa ? Siz bunun cevabını verin,beni yine banlayın bi daha da banımı açmayın adaletsiz bi platformda bulunmak istemem zaten artık.
Kazen Kazen online olunca okursun, bakınız site yöneticisini de etiketledim.
Burada beni bilen bilir babamın kızı olsa kurallara uymuyorsa banlarım, siz site üyelerine küfredip sonra özür dileyerek üyeliğinizi geri açtırmıştınız hatırlatırım, 2. üyelik yasak olmasına rağmen bu aldığınız ikinci 2. üyelik bunu da hatırlatırım, bu siteye üye olan herkes kurallara uymayı kabul etmiş sayılır ve uymak zorundadır, siz uymak istemiyorsanız ve zaten beyan ettiğiniz üzere de sitede olmak istemediğiniz için üyelikleriniz iptal edilmiştir.

Back
X