IŞINI YAP YONETIM!!!!!!

kiblediginiz mesajta hakaret yoksa o kisi banlanmaz

simdi benim bu mesajimi kiblerseniz banlanmam yani her kiblenen banlanmiyor ama siz hakaret etmissiniz o yuzden banlanmissiniz
Ya bunu bizzat kazen yazmis bakılmaksızın banlanır şikayet edilen üye vs diye bulursam buraya da alintilicam. O kişi de durup dururken bana saldırdı rahatsız etti yani.

Ne büyük dertler var Allahım!

Allah sabır versin konu sahibi, bu dertle yaşamak zor olsa gerek, inşallah konu açman derdine derman olur. Olmasa da ümidini kesme, derdi veren Allah dermanını da verir.
Hep dert hep dert de nereye kadar. Arada bir 12'den sonra azicik ekşının kime ne zarari var :KK53: Hemen kiblemeyin. Nasilsa mune sabah gorur :KK70:

Hep dert hep dert de nereye kadar. Arada bir 12'den sonra azicik ekşının kime ne zarari var :KK53: Hemen kiblemeyin. Nasilsa mune sabah gorur :KK70:

Yok valla kiblemedim. böyle konularda ben de çok egleniyorum. Diyorum vay be, insanlar ne kadar da tuhaf, iyi oluyo memleketimden insan manzaraları :D

Yok valla kiblemedim. böyle konularda ben de çok egleniyorum. Diyorum vay be, insanlar ne kadar da tuhaf, iyi oluyo memleketimden insan manzaraları :KK70:
Tek eglenebildigin şeyin burdaki konulardan oluşması ne kadar acı birşey:D senin adına üzüldüm gerçekten.

Back
X