- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Nightstalker2
Umrumda değil diyip ban süresi dolsun diye pc başında beklemek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu saatten sonra umrumda değil demisim. Oldu mu canisi. Iyi oku, eksik okuma, anla.Umrumda değil diyip ban süresi dolsun diye pc başında beklemek![]()
Oldu tabi canısı.Şu saatten sonra umrumda değil demisim. Oldu mu canisi. Iyi oku, eksik okuma, anla.
He çok komik he.Ne büyük dertler var Allahım!
Allah sabır versin konu sahibi, bu dertle yaşamak zor olsa gerek, inşallah konu açman derdine derman olur. Olmasa da ümidini kesme, derdi veren Allah dermanını da verir.
Ya bunu bizzat kazen yazmis bakılmaksızın banlanır şikayet edilen üye vs diye bulursam buraya da alintilicam. O kişi de durup dururken bana saldırdı rahatsız etti yani.kiblediginiz mesajta hakaret yoksa o kisi banlanmaz
simdi benim bu mesajimi kiblerseniz banlanmam yani her kiblenen banlanmiyor ama siz hakaret etmissiniz o yuzden banlanmissiniz
Bence atıldınYa yok. Yediğim saatte olsa 00.00 'an once açılması lazımdı. Her zaman hangi günse o zaman acilirdi. Simdi 31 oldu tık yok.
Aynen bu ne ya .Bu ne şiddet bu celalBan süren uzadı. Geçmiş olsun.
Hep dert hep dert de nereye kadar. Arada bir 12'den sonra azicik ekşının kime ne zarari varNe büyük dertler var Allahım!
Allah sabır versin konu sahibi, bu dertle yaşamak zor olsa gerek, inşallah konu açman derdine derman olur. Olmasa da ümidini kesme, derdi veren Allah dermanını da verir.
Aman o ne ya 24 güncük 6 ay ban yedim3 gün nedir yaBan dediğin şöyle 6 gün olur ayda 4 kez alırsın eder 24 gün
Ban budur bundan azına Ban demem
![]()
Hep dert hep dert de nereye kadar. Arada bir 12'den sonra azicik ekşının kime ne zarari varHemen kiblemeyin. Nasilsa mune sabah gorur
![]()
Tek eglenebildigin şeyin burdaki konulardan oluşması ne kadar acı birşeyYok valla kiblemedim. böyle konularda ben de çok egleniyorum. Diyorum vay be, insanlar ne kadar da tuhaf, iyi oluyo memleketimden insan manzaraları![]()
Of sustumAman o ne ya 24 güncük 6 ay ban yedim![]()
Naptın bibi ekmeğe mi bastın da 6 ay ceza aldınAman o ne ya 24 güncük 6 ay ban yedim![]()
Tek eglenebildigin şeyin burdaki konulardan oluşması ne kadar acı birşeysenin adına üzüldüm gerçekten.
Bunu diyen sen banın açılmadı diye konu açıp yönetime işini yap diye direktif veriyorsunTek eglenebildigin şeyin burdaki konulardan oluşması ne kadar acı birşeysenin adına üzüldüm gerçekten.