kızlar işiniz geregi bir yıl boyunca evinizden ayrı kaldığınızda kaynınızın eşinizle birlikte evinizde kalmasına ne dersiniz annesinin de arada gelmesi var tabi ne derdiniz
eşimin bir yıl süresince annesine alışıp beni istememesi onlarla vakit geçiripbenim yanıma gelmemesi ve beni unutması yalnız kalırsa belki beni özler kıymetimi anlar diye düşünüodum çünkü o orta okuldan sonra ailesinden farklı şehirde okumuş bi özlem var zaten . kayınvalidemde kalabilirmiyiz diye sormuyo sen git biz oraya gelecek biz yıl kalacaz diyo ben birşeyde diyemiyorum ağzıma lafı tıkıp oturtuyo
Niye evlendin o zaman diye sormazlar mı adama?
Evlenmeseymiş. Niye evlenmiş?
Yaşasın annesiyle!!!
vallahi eşine çok sinirlendim. Bu nasıl garip bir ana kuzusudur!!!
yok aynı şehirde değiliz bir saatlik yol var. kaynım burda eşimin yanında dershaneye gidecekmiş sanki kaldıkları yerde dershane yokmuş gibi ya ben hafta sonları evime gelmek istiycem eşimle oynaşmak istiycem uzanıp yatmak istiycem geldiğimde onlar varken nasıl yapabilirm ki kızlar bana akıl verin
tşk ederim arkadaşım atandım güzel bi yere darısı isteyenlerin başına inş:) ... bebegim karnımdayken ölmüş kalbi durmuş bir aya yakın bi süre önce kürtajla aldılar . maaşallah eşimle aramız iyi ben seni seviyorum bi daha bebek yaparız demişti o da ağladı sonrada atandım şimdide bu konuyla gündeme geldim arkadaşlar
yok aynı şehirde değiliz bir saatlik yol var. kaynım burda eşimin yanında dershaneye gidecekmiş sanki kaldıkları yerde dershane yokmuş gibi ya ben hafta sonları evime gelmek istiycem eşimle oynaşmak istiycem uzanıp yatmak istiycem geldiğimde onlar varken nasıl yapabilirm ki kızlar bana akıl verin
kızlar eşimle konuşsamda birşey değişmezki kaynanamın yaptırım gücü fazla yanı biz oraya gelecek diyince ben bile birşey diyemiyorm basiretim bağlanıyo ki oğlu hiç bişey diyemez bu konuyu nasıl halletsem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?