inş bizimde sonumuz sizinki gibi iyi biter . istemediğimi açıka söylüycem bu sefer de beni tüm akrabalarına rezil edecek gelin istemedi diye hi umrumda değil çok mu önemliler sanki peki eşinden 1 yı ayrı kalmak kolay mı bid bizim aramızda 12 saatlik bi mesafe var ayda bir görüşebilirz ancak uakla görüşsek oda pahalı olmaz yanı bilmiyorum nolcak.inş sonu güzel olur acaba özlem iyi mi ki
Çok başka bir yorum yazacaktım.Eski konularına bakınca vazgeçtim.
Atanmana çok sevindim,tebrik ederim.
İşe başlayınca hayata bakışın değişecek ve özgüvenin artacak.
Eskiden yaşadığın sorunlara bakış açın da değişecek.
Senin için iyi olmuş.
inş bizimde sonumuz sizinki gibi iyi biter . istemediğimi açıka söylüycem bu sefer de beni tüm akrabalarına rezil edecek gelin istemedi diye hi umrumda değil çok mu önemliler sanki peki eşinden 1 yı ayrı kalmak kolay mı bid bizim aramızda 12 saatlik bi mesafe var ayda bir görüşebilirz ancak uakla görüşsek oda pahalı olmaz yanı bilmiyorum nolcak.inş sonu güzel olur acaba özlem iyi mi ki
öbür yorumunuuzzuda merak ettim şimdi
sizin yerinizde olsam bebegimi oldurmek icin ilaclarimi icmeme izin vermeyen, beni uzun boy sevdasi yuzunden begenmeyip beni sevmedigini, begenmedigini yuzume soyleyen adam ve annsini ozleyecegime gule oynaya atanacagim yere gidip kendime yeni bir hayat kurardim..evimi özlüycem ama . inş atandığım yer bana uğurlu gelir
sizin yerinizde olsam bebegimi oldurmek icin ilaclarimi icmeme izin vermeyen, beni uzun boy sevdasi yuzunden begenmeyip beni sevmedigini, begenmedigini yuzume soyleyen adam ve annsini ozleyecegime gule oynaya atanacagim yere gidip kendime yeni bir hayat kurardim..
daha yasiniz cok kucuk lutfen yalniz kalinca bu dediklerimi ve degerinizi tekrar gozden gecirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?