Isınma problemi

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Merhaba hanımlar işsizlik sebebiyle evime döndüm ve annemin oturduğu ev önceden merkezi sitem doğal gazlıydı 95 daire tabi ödeme aksaklıkları olunca site yönetimi bunu iptal edip herkes kendi kombisini alıp taktırsın herkes artık bireysel olsun dedi ve doğalgazlar gitti...
Ufo kullanılıyor şu an evde ama ufo sadece gördüğü yeri ısıtıyor diğer kalan yerler sıfır... Fanlı ısıtıcı düşünüyorum hem uygun hem küçük bir şey sizce işe yarar mı ??? Kullanan oldu mu hiç soğuktan öleceğim burada yakında. bu arada ev küçük arkadaşlar 1+1 stüdyo tipi bir ev tek bir odada kullanılacak

Elektrik sobalarının tümü böyle, doğalgaza geçin bence, dünya kadar elektrik ödeyip donmaktansa, doğalgaza ödeyip ısınmak daha mantıklı

En hesaplisi doğalgaz. Radyatör de düşünebilirsin

zaten petek varmış evde doğalgaz bağlatsanız en mantıklısı o ufo vs lere ödeyeceğiniz elektrik parasına her yer ısınır hem..

Elektrik sobalarının tümü böyle, doğalgaza geçin bence, dünya kadar elektrik ödeyip donmaktansa, doğalgaza ödeyip ısınmak daha mantıklı
arkadaşlar haklısınız doğal gaz daha mantıklı ama şu an onu yapamıyoruz o yüzen alternatif istiyorum

Fanli isiticilar tek odayı isitmakta çok başarılı. Bütçenize göre, odanın havasını fazla kurutmayan bir modelini alabilirsiniz bence.

Radyatör yada fanlı ısıtıcı alın ancak A sınıfı olsun , yoksa elektriği çok yakar...

Ufo türü ısıtıcılar havayı ısıtmıyormuş sadece önündeki şeyleri ışıkla ısıtıyormuş. Nu yüzden tavsiye edilen şey odadaki soğuk havayı alıp sıcak hava olarak geri veren türden ısıtıcılar. Google da bu şekilde ara istersen

Klima diyecektim ama kombi alamadığınız için mi alternatif arıyorsunuz?
kombiyi almak sayacı almak doğalgazı açmak şu bu bizim yaptıran komşular hep ikibinden fazla ödeme yaptılar ve ben yeni işten ayrıldım iş bulur muyum bulmaz mıyım belli değilken böyle taşın altına el koymak istemiyoruz bu yuzden klima da olmaz

bir de böyle bakayım

Soba kurun bacanız varsa, küçücük bir evi rahatça ısıtır. Hem üzerinde yemeğinizi pişirir, sıcak suyunuz her daim hazır olur. Kuzine sobalardan alırsanız fırınından da faydalanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…