- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Merhaba hanımlar işsizlik sebebiyle evime döndüm ve annemin oturduğu ev önceden merkezi sitem doğal gazlıydı 95 daire tabi ödeme aksaklıkları olunca site yönetimi bunu iptal edip herkes kendi kombisini alıp taktırsın herkes artık bireysel olsun dedi ve doğalgazlar gitti...
Ufo kullanılıyor şu an evde ama ufo sadece gördüğü yeri ısıtıyor diğer kalan yerler sıfır... Fanlı ısıtıcı düşünüyorum hem uygun hem küçük bir şey sizce işe yarar mı ??? Kullanan oldu mu hiç soğuktan öleceğim burada yakında. bu arada ev küçük arkadaşlar 1+1 stüdyo tipi bir ev tek bir odada kullanılacak
En hesaplisi doğalgaz. Radyatör de düşünebilirsin
zaten petek varmış evde doğalgaz bağlatsanız en mantıklısı o ufo vs lere ödeyeceğiniz elektrik parasına her yer ısınır hem..
arkadaşlar haklısınız doğal gaz daha mantıklı ama şu an onu yapamıyoruz o yüzen alternatif istiyorumElektrik sobalarının tümü böyle, doğalgaza geçin bence, dünya kadar elektrik ödeyip donmaktansa, doğalgaza ödeyip ısınmak daha mantıklı
arkadaşlar haklısınız doğal gaz daha mantıklı ama şu an onu yapamıyoruz o yüzen alternatif istiyorum
tek oda ısınacak zaten bizim mutfak salon bir toplasan 30 metrekare bile değil ısınacak yer yaniFanli isiticilar tek odayı isitmakta çok başarılı. Bütçenize göre, odanın havasını fazla kurutmayan bir modelini alabilirsiniz bence.
kombiyi almak sayacı almak doğalgazı açmak şu bu bizim yaptıran komşular hep ikibinden fazla ödeme yaptılar ve ben yeni işten ayrıldım iş bulur muyum bulmaz mıyım belli değilken böyle taşın altına el koymak istemiyoruz bu yuzden klima da olmazKlima diyecektim ama kombi alamadığınız için mi alternatif arıyorsunuz?
radyatörler nasıl bir şey ısıtmaı falano zaman radyatör alın en mantıklısı o sanırım..
teşekkülerRadyatör yada fanlı ısıtıcı alın ancak A sınıfı olsun , yoksa elektriği çok yakar...
amin teşekkürlerİnşallah çözüm bulunur ısınırsınız , Allah ım yardımcı olsun ...
hiç kullanmadığım için bilmiyorum bakınırken denk geldim bendeküçük fanlar demişsin ama bence iyi ısıtmıyor ve çok elektrik harcıyor.
bir de böyle bakayımUfo türü ısıtıcılar havayı ısıtmıyormuş sadece önündeki şeyleri ışıkla ısıtıyormuş. Nu yüzden tavsiye edilen şey odadaki soğuk havayı alıp sıcak hava olarak geri veren türden ısıtıcılar. Google da bu şekilde ara istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?