Isınma problemi

Oncelikle yalitim durumu nasil dairenizin? Camlar cift cam mi? Daire konumu ne tarafa (kuzey-guney) bakiyor?
Bir gecici cozum onereyim olacak ama cok pratik degil. Geceleri yatmadan pencerelere buyuk tabaka XPS strafor levhalari dayayin.
(UYARI: Strafor yanici bir maddedir. yangin esnasinda toksik gazlar cikarir.)
http://www.insaatmarket.org/xps-strafor.html

yalıtımı çok iyi camlar çift evet sıfır yeni yapılı daire zaten ama mesele şu ısıtıcı sadece karşısı ısıtıyor oda sıcaklığını asla kırmıyor söndüğü an buz gibi her yer

katalitik alin diycem ama oda pek saglikli degil sanirim
bende onu söyledim canım. çok da iyi isitir hem. neden sağlıklı değil ki. ben hatırlarım da kömür alamadigimiz zamanlarda yedekte duran katalikt soba sayesinde isinirdi oda annem de leğende yikardi bizi :) ne alaka şimdi ama aklıma geldi güzel günlerdi :)

.................LPG ile çalışan şofben ve katalitik sobalarda da gaz kaçağı veya sızıntılar zehirlenmelere yol açmaktadır. Ancak halk arasında bilindiği gibi sadece bu durumlar zehirlenmeye neden olmaz. Bunun yanı sıra şofben ve katalitik sobalar, herhangi bir kaçak veya sızıntı olmasa bile zehirlenmelere yol açabilir. Bu tür ısıtıcıların uzun süre çalışmasıyla, ortamda oksijen miktarı azalır ve karbonmonoksit oranı artar. Bu durumda karbonmonoksit, kandaki oksijenin yerine geçip vücuttaki tüm dokuların oksijensiz kalmasına ve zehirlenmeye yol açar.”......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…