İsinmamak/geçen yaş

bugdayten24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
39
26
3
Merhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.

Tesekkur ettim simdiden :)

Evlenince ısınmanın garantisi yok ki. Ya ısınamazsanız ne olacak? Isınma ihtimaliniz olan biriyle değil, sevdiğiniz, kalbinizi çarptıran biriyle evlenmelisiniz.

Karşınızdaki her yönden dört dörtlük olsa bile, bir şey hissedemeyebilirsiniz. Her şeyi dört dörtlük, tam evlenilecek adam ama bir şey şey hissetmiyorum diyerek evlenmek mantık evliliği oluyor. Evlilik mantıkla yürümez. Aşk lazım, sevgi lazım, bir şeyler hissettirmesi, ruhunuzu doyurması lazım. İnsan bunları hissetmeden nasıl sevişebilir biriyle? Nasıl sahiplenebilir? İmkansız. Bir de duygusal bir insansanız, duygusal ihtiyaçlarınız daha fazladır. Bir süre daha şans verir misiniz sizin bileceğiniz iş ama aşk ve sevgi hissetmeden asla evlenmeyin.

İçinizin ısındığı birini bulamamak, ısınmadığınız biriyle aynı hayatı sürdürmekten kötü olamaz ayrıca. Çünkü ilkinde her zaman umut var.

Amin.Cok tesekkur ederim.Simdi karar veremezsen ilerde ipe spa herseye takilirsin diyorlar.Oyle bir soyluyorlar ki acaba diyorum cidden sevgiyle bağlanıp evlenen yok mu

Bende kesinlikle boyle dusunuyorum.Ya ben o adama karsi icimde bir isik olmazsa nasil ayni yataga girecegim.Birde takildigim nokta su bir kac gorusme erken mi acaba byle dusnmek icin.Bir sure daha gorussem oyle mi netlesir duygular.

Bende kesinlikle boyle dusunuyorum.Ya ben o adama karsi icimde bir isik olmazsa nasil ayni yataga girecegim.Birde takildigim nokta su bir kac gorusme erken mi acaba byle dusnmek icin.Bir sure daha gorussem oyle mi netlesir duygular.
Kimisi ilk görüşte çarpılıyor, kimisi tanıdıkça... İçinizden şans vermek geçiyorsa, bir şey kaybetmezsiniz. Bazı insanlar tanıdıkça mıknatıs gibi çekerler insanı, belki öyle olur. Ama sizi iten, asla olmaz gibi hissettiren şeyler varsa, zorlamaya gerek yok.

Tabiki gorustugun kisiyi daha yakindan tanimaya calisabilir, ona bir sans verebilirsin.Ama bir süre sonra hala birsey hissetmiyorsaniz iliskiyi sadece onun seni sevmesi üstüne insaa etme.Eger birisiyle sadece seni seviyor diye birlikte olursan ,bir gün o seni sevmekten vazgectiginde veya davranışlarında seni sevdiğine dagir bir işaret göremediğinde kucağında bir hicle öylece kala kalırsın.Kendini kandirilmis hissedersin...Hakkinda hayırlısı olsun.

Adam temiz mi, nasil kokuyor? Kıyafetleri vs onemli yani. Isinamama sebebin boyle temel seylerin eksikligiyse hic ugrasma yol ver gitsin. Ama elini tutunca sarilinca hosuna gidiyorsa dis gorunusunu begeniyorsan yani kimyaniz tutuyorsa sans ver.

Daha şimdiden ısınamadıysan evlenince nasil olur ?
Bundan sonra bulamazsın denmesi ise tamamen boş laflar hayat her zaman devam eder ve bunun için şansin var sanki arkadaşların garip düşünceliymiş onlar ilk bulduklariyla evlenip mi oturmuşlar ?

Mantık evliliği yapmış olursun. 26 yaş için de bu yaştan sonra bulamazsın diye saçmalamışlar resmen benim 27 yaşında arkadaşım var asla böyle umutsuzluk verici konuşmam hep desteklerim. Nasıl arkadaşmış onlar ya. Başka bir arkadaşım da mantık evliliği yaptı şimdi eşimle beraber olurken zevk almıyorum hiçbir şey hissetmiyorum diyor aşık olmadığn adamla evlenirken aynı yatağa gireceğini de düşün bence. Sadece adaö iyi başka da bulamam diye evlenilmez ki.

İşte bende bunu merak ediyordum yaşayanlardan. Cünkü ben o adama birşey hissetmedikten sonra oyle birşey olsada bir saatten sonra beni düşündürmezmi.Sıkılmaz mıyım.Arkadaşlarımda aslnda iyiliğim için diyorlar cnkü bazısıda tipe değil de karakterlerine baktı bir kaçı öyle evlendi. Karşı taraf çok seviyor. Ama hiç ısınmadılarda degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…