- 18 Temmuz 2017
- 274
- 278
- 33
- 33
- Konu Sahibi bugdayten24
-
Bende kesinlikle boyle dusunuyorum.Ya ben o adama karsi icimde bir isik olmazsa nasil ayni yataga girecegim.Birde takildigim nokta su bir kac gorusme erken mi acaba byle dusnmek icin.Bir sure daha gorussem oyle mi netlesir duygular.
Yaaa boyle demeyin amaaa :) ben demiyorum ki cevremdekiler diyorYaşın 19-20 olsaydı biraz daha bekle derdim ama 26 imiş. Bu yaştan sonra bırak içinin ısınacağı birini, 5 çocuklu dul bi adam bile bulursan öpüp başına koy. Boşver içinin ısınmasını falan, yatakta da gözünü kaparsın olur biter, Türk erkeklerinin ortalaması 30 saniye falandır zaten :)
Evlenme fırsatını bulmuşken kaçırma kardeşim, kız kurusu olmaya mı geldik dünyaya ayol :)
Dış görünüş sebepli ısınma oluşmadıysa hiç değerlendirme derim.Merhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.
Tesekkur ettim simdiden :)
Tipi fena degildi.Bende oyle ahim sahim degilim ama yinede gozume batan seyler olduDış görünüş sebepli ısınma oluşmadıysa hiç değerlendirme derim.
Evlilikte dış görünüş her şey değildir ama ilk etapta göze hoş gelmesi gerekir diye düşünüyorum karşıdakinin.
Ben 23 yasindaym kolay kolay insanlara isinamiyorum kendimi yakin hissedemiyorum yakin zamanda ilk kes nu yakin hisseetttm tipi falan da iyi olmamasina ragmen icim ısındı diyelim ve adam evli çıktıMerhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.
Tesekkur ettim simdiden :)
Bende kolay kolay hissedemiyorum etrafimda nisanlanan evlenenleri görünce bend mi sorun var acaba diyorumAynı durum bendede var kimseye karşı hissetmiyorum mantığıma uysa bile çekim alamıyorum zaman verince daha çok soğuyorum galiba kısmette yok bende 25 yasımdayım
Takmıyorum bende atanamadığım için çevreye atanmadan evlilik düşünmüyorum diyorum benimde tüm arkadaslarım evleniyor evlilik tamamen kader oldugunu düşünüyorumBende kolay kolay hissedemiyorum etrafimda nisanlanan evlenenleri görünce bend mi sorun var acaba diyorumama bir süre sonea geçiyor bu dusunceler allahtan
Aynen benimde çoğu arkadasm evlendi. Hic ihtimal vermedigm insanlar okulu biter bitmez nisanlandi. Cok yakin arkadasmla bende sap gibi kaldik sorun bizde mi diyordukTakmıyorum bende atanamadığım için çevreye atanmadan evlilik düşünmüyorum diyorum benimde tüm arkadaslarım evleniyor evlilik tamamen kader oldugunu düşünüyorum
Rica ederim. Kriterin tip yada konuşkanlık kibarlık gibi boş şeyler olmasin. Ben ne erkekler gördüm arabada koşar kapını açar, masada sandalyeni çeker oturtur öyle yerine geçer, buluşmaya çiçeksiz gelmez, asla hesap ödetmez. Sonra Birgün ortada fol yok yumurta yok ortadan kaybolur. Telefonlar kapalı. Öyle tiplerle yaşın geçmeden evlensen ne olur evlenmesen ne olurBunları ciddi anlamda kulak ardi etmeyeceğim.Tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?