- 14 Nisan 2018
- 39
- 26
- 3
- Konu Sahibi bugdayten24
-
Bu saatten sonra daha zor karar verirsin,seçici olursun diyor cevremdekiler. Bana göre de oyle değil.Hiç mi yani birine yüreğim ısınmayacak?26 yaşındasınız Allah aşkına geçen yaş ne demek?
Aslında fiziksel yönlerden hiç takıldığım bir nokta olmadı.Temiz düzenli dişleri falan gayet iyi.Meesela geçen tokalaştık giderken de vedalaştık. Sarılırken böyle bir irrite oldum.Yada tokalaştıgımda hiç aman aman bir duygu hissetmedim.Ama rahatsız oldum neden bilmiyorum.Adam temiz mi, nasil kokuyor? Kıyafetleri vs onemli yani. Isinamama sebebin boyle temel seylerin eksikligiyse hic ugrasma yol ver gitsin. Ama elini tutunca sarilinca hosuna gidiyorsa dis gorunusunu begeniyorsan yani kimyaniz tutuyorsa sans ver.
Isınmış olabilirler ısındım diyebilirler ama kimsenin evliliğinin iç yüzünü bilemezsiniz ki. Hem bazı insanların evlilik anlayışı farklı oluyor. Ben kendi adıma aşık olmadığım biriyle evlenmezdim. Ben duygulara çok önem veririm eşime sürekli sarılmak isterim onu öpmek isterim onu arzulamak isterim. Bazıları da sadece evleniyim kurulu düzenim olsun derdindeler. Siz kendinizi dinleyin sadece. Nasıl bir evlilik istiyorsunuz bunu düşünün. Son mesajınızda sarılırken irrite olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Bu bile o kişiyle vakit kaybetmemeniz gerektiğini gösteriyor bence.Hemen aşık olmasanız da ileride ısınacağınız kişi kendini belli eder zaten böyle rahatsız olmazsınız yaklaşınca.İşte bende bunu merak ediyordum yaşayanlardan. Cünkü ben o adama birşey hissetmedikten sonra oyle birşey olsada bir saatten sonra beni düşündürmezmi.Sıkılmaz mıyım.Arkadaşlarımda aslnda iyiliğim için diyorlar cnkü bazısıda tipe değil de karakterlerine baktı bir kaçı öyle evlendi. Karşı taraf çok seviyor. Ama hiç ısınmadılarda degil yani.
Sarılırken irrite olmak? Olacak iş değil, bitirin.Aslında fiziksel yönlerden hiç takıldığım bir nokta olmadı.Temiz düzenli dişleri falan gayet iyi.Meesela geçen tokalaştık giderken de vedalaştık. Sarılırken böyle bir irrite oldum.Yada tokalaştıgımda hiç aman aman bir duygu hissetmedim.Ama rahatsız oldum neden bilmiyorum.
Aslında fiziksel yönlerden hiç takıldığım bir nokta olmadı.Temiz düzenli dişleri falan gayet iyi.Meesela geçen tokalaştık giderken de vedalaştık. Sarılırken böyle bir irrite oldum.Yada tokalaştıgımda hiç aman aman bir duygu hissetmedim.Ama rahatsız oldum neden bilmiyorum.
Resimden gordugumde de irrite oldum aslinda ama yinede resima bakip karar vermek mantiksz olur doye gorustum.Soyle yanyana yururken hic donup bakmadim bile o konusuyordu ben ilgilenmedim.Yksa gorunus olarak fena degil ana yetmiyor biseyler demek kiSarılınca irrite olmak peki sarilmadan da irrite oldun mu?Ben şöyle bir göz suzdugumde hoşuma gidiyor, yanında durdugumda aurasi bile mutlu ediyorsa sarılınca da irrite olmuyorum.Ama bunları hissetmediğim birine de çoğunlukla sarılma aşamasına da geçemeden bitiriyorum.
En olmadi ;söyle böyle biriyse beni birseyiyle etkileyecek illa..
Goruntu secmimde etkili oluyor evet.Super yakışıklılık da degil.Ortalama bir şey yeterli. Çünkü büyükler beni bu konuda suçluyor.Ordan baslayip kültür hal hareket..Tabi tam istediğimi de bulamayıp olduğu gibi seviyorum en sonunda.Hayir olsun.
Bu saatten sonra daha zor karar verirsin,seçici olursun diyor cevremdekiler. Bana göre de oyle değil.Hiç mi yani birine yüreğim ısınmayacak?
Herkes o kadar ümitsiz konusuyor ki sanki bu devirde kendine uygun birini bulmak seven birini bulmak cok zormus gibi30 yaşındaydım eşimle tanışıp evlenmeye karar verdiğimde. Çevreye kulak tıkayacaksınız. Aman evde kalıyorum korkusuyla apar topar evlenmek daha mı iyi?
Her ilişki kendi dinamiğini yaşar. Daha önce sevdim olmadıyla bu kişinin ne alakası var? Elektrik alamamissiniz olmamış. Kafanız da anca %70 uyusmus ilk görüşmede. Sonra giderek azalıyor onlar. 26 yaşında yaşım geçti evde kaldım derdine dustuyseniz vah halinizeMerhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.
Tesekkur ettim simdiden :)
Bunları ciddi anlamda kulak ardi etmeyeceğim.Tesekkurler :)Her ilişki kendi dinamiğini yaşar. Daha önce sevdim olmadıyla bu kişinin ne alakası var? Elektrik alamamissiniz olmamış. Kafanız da anca %70 uyusmus ilk görüşmede. Sonra giderek azalıyor onlar. 26 yaşında yaşım geçti evde kaldım derdine dustuyseniz vah halinizesizi pek heyecanlı bir evlilik hayatı beklemiyor. Sevmeden ısınmadan sırf herkes evlendi ben kaldım düşüncesiyle yapılan evlilikler cehenneme yolculuk bileti mahiyetindedir benden size uyarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?