• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isıran Kuzen

hiç kuzenler birlikte büyüdüler, kardeş gibiler diye hafife alma. çocukluktan tanıdığım erkek olan bir arkadaşım geçen yıl gelip kız arkadaşını anlattı. ailesi kıza kuzeninle evlen diye baskı yapıyormuş, kızın kuzeni de dünden razı. çocuk kıl payıyla kurtuldu. çok garip aileler var.

Garip, tamam akrabası birlikte büyü müş falan ama yadirgardim ben, artık koca koca insansiniz üst üste alt alta olmamalı

Bende kuzenlerimle yakınım ama bu kadarı fazlaymış. Bende gıcık olurdum öle bişey olsa ne öle vıcık vıcık. Kızın bi ilgisi olmasın ?

bir kocami bir de cocuklarimi isirarak severim . degil kuzen kardesimi bile isirmam. tabii 10 yasinda falansaniz ancak :)

Merhaba arkadaşlar,
Bu ikinci üyeliğim, diğer üyeliğimden erkek arkadaşım haberdar diye riskli birtakım konuları bununla açayım dedim, kazenden izin aldım.

Sorun mu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kuzeni var( bir kız, bizden bir yaş büyük) , samimi olduklarını biliyorum ama sürekli mincikladigini, gıdıkladığını, hatta yanakları kolları gibi yerlerini ısırdığını falan öğrendiğimde garip hissettim. Gerçi son zamanlarda o kadar ısırtmıyorum, izin vermiyorum demişti sevgilim. Ne zaman kuzenler toplansalar bunlar dip dibe oluyor, X de yanımda, sarılıyoruz falan diyor. Telefondan bana resmini göstermisti orda da dip dibe ve laubali pozlar gibi. Kötü anlamda bir süphe duymuyorum, iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama kendime de açıklayamadığım bir rahatsızlık hissi olustu. Ben bu seviyede samimiyeti nahoş buluyorum sanırım. Siz bu konuda ne dersiniz?
Ben olsam kiskanirim, sevgilimin burnundan getiririm . Hepsini gec gunah nikah düşüyor ne o oyle isirmalar falan.gitsin kndine bi sevgili edinsin onu isirsin disleri kasiniyosa ;) ha birde kuzene su bebisler icin dis kasima seysi varya ondan hediye edebilirsin :p

kuzense kuzen yani bende samimiyim kuzenlerimle ama mıncıklamıyorlar yani ki kardeşimi bile ısırmadım bu güne kadar garip ilşkileri var :KK53::KK53:

kuzende olsa bukadar vıcık vıcık olamaz.. yada oldu diyelim hayatlarına başka birileri girdigi zaman toparlanacaklar en azından. herkesin hoşuna gitmeyebilir

İçindeki Arnoldı serbest bırak sende onu ıssır, sağlam ıssırki bir daha kuzen muzen ıssıramasın :D :D :D

Sarılır öper normal karşılarım.
Rahatsız olmam.
Amaaa olay ısırmaya gelirse neden ısırıyor psikolojik rahatsızlığı mı var diye Düşünürüm.
Sarıl öp ama ısırmakta ne kaç yaşında ki bu ısırıyor.
Hadi o ısırdı sevgilim.
Yeter yani bende insanım ! Canım acıyor diyebilir.
Bunu ona hissettirebilir.
Biraz ters gitsin yani.
İlerde evlendiğinde napıcak.
Çay içerken ısırıcak mı ?
Misafirliğe gelecek evime eşimi ısırıcak.
Bana çok çocukça gelir.
Olgunlaşmamış gelir.
Bu yüzden rahatsız olurum..
Kızda gariplik var.
Erkek arkadaşından en az 18 yaşındadır herhalde "bi dur!" diyip ağırlığını koyar sanırım

Yuh ne saçma olmaz öyle kuzen rahatsız olmakta çok haklisiniz ben olsam kuzenini dowerdim:KK11:

ben pek kıskanç değilimdir. Ama nedense yakın kız arkadaşlar ve kuzenlerini benden daha çok sevicek diye korkarım. Akrep burcuyum ondan galiba :) böyle durumlarda çok sinsi planlarım olur. Ve ufak birkaç hileyle onların kötü bir özelliğini benimkinin önüne çıkarmışlığım oldu. Çok da güzel oldu :)

Back
X