- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
- #81
haklısın beni de rahatsız ederdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam kiskanirim, sevgilimin burnundan getiririm . Hepsini gec gunah nikah düşüyor ne o oyle isirmalar falan.gitsin kndine bi sevgili edinsin onu isirsin disleri kasiniyosaMerhaba arkadaşlar,
Bu ikinci üyeliğim, diğer üyeliğimden erkek arkadaşım haberdar diye riskli birtakım konuları bununla açayım dedim, kazenden izin aldım.
Sorun mu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kuzeni var( bir kız, bizden bir yaş büyük) , samimi olduklarını biliyorum ama sürekli mincikladigini, gıdıkladığını, hatta yanakları kolları gibi yerlerini ısırdığını falan öğrendiğimde garip hissettim. Gerçi son zamanlarda o kadar ısırtmıyorum, izin vermiyorum demişti sevgilim. Ne zaman kuzenler toplansalar bunlar dip dibe oluyor, X de yanımda, sarılıyoruz falan diyor. Telefondan bana resmini göstermisti orda da dip dibe ve laubali pozlar gibi. Kötü anlamda bir süphe duymuyorum, iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama kendime de açıklayamadığım bir rahatsızlık hissi olustu. Ben bu seviyede samimiyeti nahoş buluyorum sanırım. Siz bu konuda ne dersiniz?
Sevindim halletmenizeKisa bir sure önce konuştum, bana hak verdi ve cok mahcup oldu. Bu konuyu başarıyla hallettik :)