canım buna ben kendim bakıyorum.bana katina açar mısın :)) esmerim başak burcuyum :*
canım buna ben kendim bakıyorum.bana katina açar mısın :)) esmerim başak burcuyum :*
açarım canım tabiyki.ben kendime başka biri için açtımda uzun zamandır haber alamadığım biri bunu yorumlar mısın? ya ben beceremiyorum yorumlamayı :2: kartları dizmeyi öğrendim yorumda zorlanıyorum. yada ben yorumlamaya çalışıyım sen baksan doğru mu diye olur mu sol taraf benim bu arada
Eki Görüntüle 851186
canım sağdamısın soldamısın seçtiğin kişi hangi kart bunları söylemen gerek, bence sen yorumla ben bakayım :)
sol taraf benim. yorumluyorum bakalım doğru mu olacak.
esmer biri var beni düşünen yada benim düşündüğüm(maça ası için söylüyorum)sinek papazı benim aile büyüğüm mü yorumlayamadım.kupa 8lisi ben bu kişiye önem veriyorum ciddiye alıyorum bu kişiyi.sinek 6lı uzun zamanda elime para geçecek.maça 2 li bu kişi üzerimde derin izler bırakmış.sinek 9 bu kişiyle uzun bir ayrılık yaşamışız.karo 2 geçici bir üzüntü yaşıyorum.
onun tarafındaysa; maça valesi esmer bir erkek var ne işi var anlamadımkupa ası benim kalbim onda.kupa 2lisi benle ilgili geçici bir üzüntü yaşamış.karo 10lusu evlilik düşünmüş.karo 6lı yakın zamanda eline para geçecek.maça 9lu uzun bir ayrılık yaşamış.maça papazı esmer bir adam yüzünden karo ası kalbi kendi tarafında
doğru mu canım sende yorumlar mısın
olacak canım ama mesela senin tarafında son kartlara doğru hiç kişi kartı yktu.o yüzden bütün kartları o papaza bağlama.sonraki 2 kart falan daha anlamlı geliyor bana.
mesela diğer taraftaki erkek onun esmer bir arkadaşı olabilir, ona seninle ilgili bişeyler söylemiş olabilir bu kişiyle aanız bozulduğunda falan.yorum işi çok açık uçlu canım.hislerine güveneceksin.
canım sen yorumlarmısın bu falı
senin kalbin onun tarafında sen zamanında daha çok düşkünmüşsün ona.çevrende esmer bir erkek onla olan lişkinden dolayı üzüntü yaşıyor.bu kişinin kalbi senn tarafında.bir büyüğü ona senle ilgili bi yönlendirme yapıyo olabilir.
eğer aranızda bişeyler olursa bu kişi maddi açıdan güçlü ve senin de hoşlanacağın biri olacak.
sağol canımçok yoruldum çok uykum geldi bu fallar çok yoruyor beni
bide düşündün uğraştın falan ondandır da canım :)
Kizlar banada iskambil baksaniza Ya da katina bende Size cingene fali acayim genel bi yorum yapayim :)
canım ben iskambili öğrenmeye çalışıyorum amahenüz yorumlayacak kadar öğrenemedim.istersen katina yada tarot bakabilirim sende bana bakarmısın.
Olur canm sen bana katina bak bende sana fal acayim ama katina icin ne lazim
göz ten saç rengin gerek
Esmerim, gozrengim kahve, saclarim boyali kahve normal siyah :) bende senin icin yorumluyorum hemen
göz ten saç rengin gerek
ailenden biri yahut bir dostun bu kişi iyi biri fakat aranızda sorun olmuş kısa süreli birşey.etrafında sana yalan söyleyen biri var bu kişi sana zarar veriyor ona dikkat etmelisin.geçmişte büyük bir aşk yaşamışsın sıkıntı da çekmişsin.şuan bazı hayal kırıklıkların var bunlardan kurtulup mutlu olmak etrafındakileri de mutlu etmek istiyorsun bunu çok istiyorsun.hayatında biri varmı varsada aranızda güvensizlik gibi bir sorun varsa çok yakında bunları aşacaksınız eğer yoksada hayatına güveneceğin yeni biri girebilir.sağlıklı birisin eğer bir hastalığın varsa da iyileşeceksin sevgilin varsa o seni büyük bir aşkla seviyor.etrafından biriyle açık konuşmaların olup aranızdaki sorunu konuşup hesaplaşacaksınız.canım sevgilin varmı bilmiyorum tereddüte düştüm ama yoksada hayatına sadakate ve güvene dayalı ilişki yaşayacağın biri girecek.bu kişi esmer biri olacak
Bakalim uzun zaman oldu kartlari yorumlamayali :) bakalim tutturabilecekmiyim :)
Bi haber karsiliginda kendini cok kotu hissetmissin canim cok uzulmussun ve kendini tamamen birakmissin aslinda guzel bi haber umud etmissin fakat bu gerceklesmemis ve senin bu uzgun halin seni cekemeyen kisilere mutluluk vermis biraz... Sevdigin adamla evlilik dusuncelerin olmus fakat bi kiskanclik olayi olmus ya da araya baska birilieri girmis galiba ve bu da sana sanssizlik getirmis sanirim... Beklemedigin bi anda bi para haberi alabilirsin mutlu da olabilirsin fakat bu konuda biraz dikkatli olman gerekiyo cunku seni uyaran kartlar var arada yani gozuktugu gibi olmayabilir ve sonucunda kendini yargilayabilirsin hatta kotude hissedebilirsin.... Evinde özlem var canim birisine cook buyuk ozlem duyuyorsun hatta kendini fazlasiyla kaptirmissin bu konuda yani ruhsal olarak iyi gozukmuyo... Ve bunlarin disinda birde senden yasca buyuk bi kadindan hediye alacaksin bu belkide sana bi konuda yardimci olacaktir kafan karisik oldugu bi donem belkide karsina cikacak ya da annen filanda olabilir
kötü bir haber aldığım ve üzüldüğüm doğru sevgilimin arandığını farkettim ve ayrıldım bu yüzden mutsuzum bu aralar.fazla düşünmemeye çalışıyorum.keşke başka biri olsa.canım onunla ilgili bakabilir misin.yani ayrıldığım kişiyle ilgili.birisine karşı özlem duyduğum doğru evet bu olması zor birşey bilmiyorum.genel itibariyle doğru diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?