katınaya bır acılım ıcın bır soru sorabılırsın eskı sevgılınle barısmanız olacakmı dıye yorumlayım kartları olurmu?
barışmayız canım ben pişman mı onu merak ediyorum olur sorabilirsin
sımdı bu kısı senın ıcın yanlış ınsanmıs aslında bu ılıskıye baslamakla yanlıs bı yola gırmışsın ve senın ıcın sıkıntı olmus ne olursa olsun sen hep dık durmayı canını sıkmamayı becermişsin ve bı arkadaşında sana destek olmus ancak senden bu adama karsıda belırgın bı sekılde guvensızlıkte varmıs ve bu guvensızlıkten dolayı bu adamın basının etını yemişsin eskı sevgılın ıse dunyevı zevklere karsı zaafı olan ve kendını begenmıs bırısı olarak cıkmıs burda bu adam gununu gun etmiş ama sana duyurmaktanda cekınmıs sana karsı bı pısmanlıgı varmı o cıkmamıs ama bu adam senden korkuyo ve cekınıyo canım ve bu adam dahaaa cooookk bekar gezer:)
Rapisa ben senin tarot ve katina baktigini bilmiyodum
tarot ve katina ne fali oluyor ne icin bakiliyo peki?
su soruma karsilik bakar misin..hayatima ne zaman sevdigim bir insan girecek
simdiden yuregine saglik tesekkur ederim)
bi de soru sormussun sag ust diuorim:)
canım birde senin ve sevgilinin ten renklerinizi söylemen gerek ikinizde aynı ten renginde iseniz olmuyor mesela ikinizde kumralsanız hanginiz daha açıksa belirtmen gerek
sevgilim yok canim:)ama gerekliyse bi kisinin bilg vereyim..
ikimiz de esmeriz onun teni daha acik..
baska bi bilgi gerekiyo mu yazayim?
dur bakim deniycem bakalım ne çıkacak.diğer fallarda böyle zorlanmadım bu iskambil zormuş ya
birkaç yerden bazısı uzun vadede bazısı kısa vadede eline geçecek paralar var.bu kişiyle iş ortamında mı tanıştınız canım.sana bir teklifte mi bulundu.uzun zamandır görüşmediğin biri mi bu kişi.ama bu kişi senin pek umurunda da değil yani olsa da olur olmasa da.bu kişiden bir teklif almadıysanda yakın zamanda böyle birşey bekliyorsun sanırım.kumral biri var seni düşünen.bu kişi sana karşı derin duygular besliyor ama sen pek önemsemiyorsun sanırım.hayatına bu aynı kişimi bilmiyorum ama kumral olgun biri girebilir ve aynı zamanda esmer kişiyle de görüşmen olacak. sorduğun kişinin hayatında kumral yada sarışın biri var sanırım.bu kişiyle ilgili bir üzüntü yaşıyor ama geçici birşey.ikinizin arasında birşey olur mu bilmiyorum ama kısmetin bol bu aralar
Canim masallah cok iyi actin fali
evet o kisiyle is yerinde tanistim..
evet teklif de etti..
evet uzun zamandir gorusmuyoruz onunla..
evet pek umrumda degil,ama aklima da arada gelmiyor degil..
yani yakin bi zamanda bi birlikteligim olmiycak ha:2:
olabilir canım bu sana bağlı bu aralar kısmetin açık karşına çıkan teklifleri değerlendirmeye bak
rapisa bana ve erkek kardeşime bakarmısın.
benim hayatımda kimse yok.yaşımda baya oldu.:)evleneceğim insanla tanışabilecekmiyim?nasıl olucak?olursa tabi:)
ben esmer bir bayanım.
kardeşim içinde bakarsan sevinirim.yeni biri var hayatında kardeşim kumral biri.kız arkadaşıda kumral saç rengi sarı tabi boya saçı.
inşallah cevap yazarsın.şimdiden teşekkürler.
tamam canim cok tesekkur ederim emegine saglik
benim hayatımda kimse yok.yaşımda baya oldu.:)evleneceğim insanla tanışabilecekmiyim?nasıl olucak?olursa tabi:)
ben esmer bir bayanım.
kardeşim içinde bakarsan sevinirim.yeni biri var hayatında kardeşim kumral biri.kız arkadaşıda kumral saç rengi sarı tabi boya saçı.
ben esmer bir bayanım.
teşekkürler canım.
erkek kardeşime dediğin doğru kız arkadaşı toprak burcu değil aslan burcu.
rica etsem erkek kardeşime tek olarak bakarmısın.kumral ve balık burcu açık tenli.teşekkür ederm dört gözle cavabını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?