iskambil falı nasıl bakılır ?

canım eski erkek arkadaşım için açılım yapsam yorumlar mısın

katınaya bır acılım ıcın bır soru sorabılırsın eskı sevgılınle barısmanız olacakmı dıye yorumlayım kartları olurmu?

barışmayız canım ben pişman mı onu merak ediyorum olur sorabilirsin

sımdı bu kısı senın ıcın yanlış ınsanmıs aslında bu ılıskıye baslamakla yanlıs bı yola gırmışsın ve senın ıcın sıkıntı olmus ne olursa olsun sen hep dık durmayı canını sıkmamayı becermişsin ve bı arkadaşında sana destek olmus ancak senden bu adama karsıda belırgın bı sekılde guvensızlıkte varmıs ve bu guvensızlıkten dolayı bu adamın basının etını yemişsin eskı sevgılın ıse dunyevı zevklere karsı zaafı olan ve kendını begenmıs bırısı olarak cıkmıs burda bu adam gununu gun etmiş ama sana duyurmaktanda cekınmıs sana karsı bı pısmanlıgı varmı o cıkmamıs ama bu adam senden korkuyo ve cekınıyo canım ve bu adam dahaaa cooookk bekar gezer:)

canım daha çooook bekar gezer ewt ama zaten evlenmek gibi bir derdi de yok onun

Rapisa ben senin tarot ve katina baktigini bilmiyodum
tarot ve katina ne fali oluyor ne icin bakiliyo peki?
su soruma karsilik bakar misin..hayatima ne zaman sevdigim bir insan girecek
simdiden yuregine saglik tesekkur ederim)
bi de soru sormussun sag ust diuorim:)

canım katina aşk falı, tarotta herşey var, iskambilde de çeşit çeşit yöntemler var benim bakmaya çalıştığım ilişki yorumu sana bakmaya çalışırım birazdan bakalım ne kadar yorumlayabilirsem iskambili

canım birde senin ve sevgilinin ten renklerinizi söylemen gerek ikinizde aynı ten renginde iseniz olmuyor mesela ikinizde kumralsanız hanginiz daha açıksa belirtmen gerek

canım birde senin ve sevgilinin ten renklerinizi söylemen gerek ikinizde aynı ten renginde iseniz olmuyor mesela ikinizde kumralsanız hanginiz daha açıksa belirtmen gerek

sevgilim yok canim:)ama gerekliyse bi kisinin bilg vereyim..
ikimiz de esmeriz onun teni daha acik..
baska bi bilgi gerekiyo mu yazayim?

Son düzenleme:
dur bakim deniycem bakalım ne çıkacak.diğer fallarda böyle zorlanmadım bu iskambil zormuş ya

sevgilim yok canim:)ama gerekliyse bi kisinin bilg vereyim..
ikimiz de esmeriz onun teni daha acik..
baska bi bilgi gerekiyo mu yazayim?

birkaç yerden bazısı uzun vadede bazısı kısa vadede eline geçecek paralar var.bu kişiyle iş ortamında mı tanıştınız canım.sana bir teklifte mi bulundu.uzun zamandır görüşmediğin biri mi bu kişi.ama bu kişi senin pek umurunda da değil yani olsa da olur olmasa da.bu kişiden bir teklif almadıysanda yakın zamanda böyle birşey bekliyorsun sanırım.kumral biri var seni düşünen.bu kişi sana karşı derin duygular besliyor ama sen pek önemsemiyorsun sanırım.hayatına bu aynı kişimi bilmiyorum ama kumral olgun biri girebilir ve aynı zamanda esmer kişiyle de görüşmen olacak. sorduğun kişinin hayatında kumral yada sarışın biri var sanırım.bu kişiyle ilgili bir üzüntü yaşıyor ama geçici birşey.ikinizin arasında birşey olur mu bilmiyorum ama kısmetin bol bu aralar

Canim masallah cok iyi actin fali
evet o kisiyle is yerinde tanistim..
evet teklif de etti..
evet uzun zamandir gorusmuyoruz onunla..
evet pek umrumda degil,ama aklima da arada gelmiyor degil..

yani yakin bi zamanda bi birlikteligim olmiycak ha:2:

rapisa bana ve erkek kardeşime bakarmısın.

benim hayatımda kimse yok.yaşımda baya oldu.:)evleneceğim insanla tanışabilecekmiyim?nasıl olucak?olursa tabi:)
ben esmer bir bayanım.

kardeşim içinde bakarsan sevinirim.yeni biri var hayatında kardeşim kumral biri.kız arkadaşıda kumral saç rengi sarı tabi boya saçı.

inşallah cevap yazarsın.şimdiden teşekkürler.

olabilir canım bu sana bağlı bu aralar kısmetin açık karşına çıkan teklifleri değerlendirmeye bak

canım yaşın baya olsada genç gösteren güzel biri olmalısın falında öyle çıktı.hayata iyimser bakıyorsun bu yüzden bu sana güzellik katıyor böyle olmaya devam et canım.canım biri var etrafında bu kişi inançlı biri ve sana söyledikleri doğru şeyler o kişiyi dikkate almıyorsan almalısın.geçmişte yaşadığın ilişkinde erkek arkadaşının sana söylediği yalanlar yüzünden sorun yaşamışsınız onun gerçek yüzünü görememişsin.güveneceğin biriyle yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun.ciddi birşeyler olsun istiyorsun artık.yakın zamanda yaptığın bir hatadan dolayı pişman olup üzülebilirsin.bu aralar çevrende siyah yada kahverengi gözlü koyu kahverengi saçlı biri var bu kişi senden hoşlanıyor sana karşı ilgisi olan biri olabilir.etrafında sıkıntılarını atmana yardım eden birileri var.pek hoşlanmadığın biriyle karşılaşabilirsin.bu kişi sarışın bir kadın olacak.
canım falında ne zaman bir ilişkin olur göremedim bunlar çıktı

kardeşin için daha sonra belki bakarım söz vermiyim

kız kardeşinin falı
kardeşin sevgilisinin zeki ve başarılı biri olduğunu düşünüyor.insanları yönetebilen biri.kardeşin kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyor maddi manevi anlamda bulunduğundan daha iyi olması gerektiğini düşünüyor.hava grubundan bir erkek var kardeşin bu kişiyi de düşünüyor belki kızın eski sevgilisidir bilmiyorum.kız ise hayatında önemli bir olay yaşamış bir üzüntü ani gelişen olaylar sonucunda üzülmüş.böyle bir olay yaşamış fakat sonucunda kendisindeki bazı eksikleri düzeltmesi gerektiğini anlamış.bazı psikolojik sorunları olabilir.bencil biri sanırım .bu kızın çevresinde inançsız yada topluma karşı farklı fikirlere sahip kızın kafasını karıştırmaya çalışan biri var.bu kişinin etkisinde kalıyor olabilir.erkek kardeşin böyle biriyse bu kişi o da olabilir.bence ayrılacaklar ama bu kızın burcu ne bilmiyorum bu ilişkinin sonunda toprak grubundan bir bayan var eğer kızın burcu toprak grubuysa ayrılmayabilirler değilse ki bence değil ayrılacaklar belkide bu kadın yüzünden ayrılacaklar

kızkardeşin diye yanlış yazmışım canım erkek kardeşin diye niyetlenip bakmıştım

teşekkürler canım.

erkek kardeşime dediğin doğru kız arkadaşı toprak burcu değil aslan burcu.

rica etsem erkek kardeşime tek olarak bakarmısın.kumral ve balık burcu açık tenli.teşekkür ederm dört gözle cavabını bekliyorum.

senin falında tutan tutmayan neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…