Hmm boyle biraz zorlaniyorum ama yorumlamaya calisayim :)
Bu kisi suan uzgun biraz maddi sorunlari var galiba hatta bu konuda kendisinden yasca buyuk birisinden bi yardim umut ediyo ve bu konuda epeyde sansli gozukuyo kim olabilir bilemiyorum annesi filandir belkide... Sevdigi kisiyle evlilik hayyali varmis fakat bunu kaybetmis ama evlilik degilse bile iliski yi kaybetmesinde araya dusmanlari girmis gozukuyo bilmiyorum canm senin kartlarina da epey yakin cikti... Ne kadar dogru bilemem ama ozlem duyuyo o da ve surekli dusuncelere daliyo kendini kotu hissedecegi bi kavga gozukuyo ve sonrasinda bi haber gelecek kendini epey sorgulayacak bu haber sonucu hayatinda bi degisim gozukuyo
canım yorumladığın için teş.ederim. bu saatte zahmet verdim sana."böyle biraz zorlanıyorum" derken ne manada bilgi vermeden mi? birde " bilmiyorum canm senin kartlarina da epey yakin cikti..." demişsin ya ne demek istedin yani çıkan kartlar benim kartlarla benziyor manasında mı.
eğer istersen yarın sana tekrar fal bakarım merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.ve burcunu söylersen iyi olur.
Yok yani mesela sana bakarken daha kolay oluyo hani rapisa icin diye daha kolay odaklanabilyiorum o bakimdan hic bilmedigim birisi icin sanki bosa bakiyormusum gibi oluyo :)) o manada soyledim :))
Senin kartlarina yakin cikmis derken aceba dedim yanlis anlasilma filan mi oldu o da uzuluyo ve evlilik kartinin yaninda sevdigi kadin ve kaybetme karti cikmis araya birileri girmis ve dusmanlik eden cekemeyen birileri olarak cikti.... seninkinde de evlilik karti araya birileri girdi ve o yani sevdigin adam karti vardi yani epey benzerlik var tabiki bu bi fal cikan kartlari yorumlyuorum ama aceba yanlis anlasilma mi oldu ? Hani sen yazmissin ya arandigini duydum ve bitirdim diye o yuzden dedim
canım o banada oluyor bende mesela sana bakarken hırçınmenekşe diye niyetleniyorum.senin sevgiline bakarkende isim yok cisim yok karıştırabiliyorum.hırçınmenekşenin sevgilisi diye niyet edip açıyorum.bazen birine fal bakarken yorumlamakta çok zorlanıyorum mesela tarot açıyorum bir anlam veremiyorum tarottan başka bir açılıyorum yine karışık katina açıyorum yine öyle sonra yorumluyorum kendimce. bazen böyle yorumladığım kişilere başka bakanlarda zorlandığını söylüyorlar,bazende gerçekten hayatında bir karışıklık oluyor, bazende ben tutturamıyorum :) öyle işte
canım o banada oluyor bende mesela sana bakarken hırçınmenekşe diye niyetleniyorum.senin sevgiline bakarkende isim yok cisim yok karıştırabiliyorum.hırçınmenekşenin sevgilisi diye niyet edip açıyorum.bazen birine fal bakarken yorumlamakta çok zorlanıyorum mesela tarot açıyorum bir anlam veremiyorum tarottan başka bir açılıyorum yine karışık katina açıyorum yine öyle sonra yorumluyorum kendimce. bazen böyle yorumladığım kişilere başka bakanlarda zorlandığını söylüyorlar,bazende gerçekten hayatında bir karışıklık oluyor, bazende ben tutturamıyorum :) öyle işte
canım yorumladığın için teş.ederim. bu saatte zahmet verdim sana."böyle biraz zorlanıyorum" derken ne manada bilgi vermeden mi? birde " bilmiyorum canm senin kartlarina da epey yakin cikti..." demişsin ya ne demek istedin yani çıkan kartlar benim kartlarla benziyor manasında mı.
eğer istersen yarın sana tekrar fal bakarım merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.ve burcunu söylersen iyi olur.
bana katina cekermısın?kendıne de cek senın ıcın ben yorumlayım benım kartlarım artıkın yokben bugday tenlı kahverengı gozluyum beyfendı beyaz tenlı ela gozlu:)
aklima geldi canm evet merak ettigim bisey var bi cocuk var benden hoslandigi kesin de bi turlu adim atmadi benimde payim var bunda ama neyse onunla ilgili bakabilirmisin fakat onun burcunu bilmiyorum... Benim burcum yengec Ben esmerim gozlerim kahverengi saclar kahverengi o da kumral gozler kahverengi saclari da kahverengi
canım bukişinin düşündüğü esmer birisi var bu kişiyle geçmişi de var.siyah saçlı siyah gözlü bir kadın.bununla ilgilibir sıkıntısı var ama çok öemli birşey değil.bir haber bekliyor onun için önemli birşey bu ona göre hareket edecek.bu esmer kişi iş arkadaşı onun sayesinde belkide işinde yükselecek.bu kişiyle aralarında birşey yok sanırım öyle hissettim nedense.belki uzun zamandır beraber çalıştığı bir iş arkadaşıdır.bu aralar sıkıntılı ayakta gezen ruh gibi kendisi.çok sıkıntılı.kızıl yada açık kumral bir kadın var çevresinde bu kadınla ilişkisi var.ilerde yine bu kadın olacak hayatında.üzüntüsünü atmak için düşünmemeye çalışıyor ama bu öyle kolay kolay üstesinden gelebileceği birşey değil.
bunlar çıktı canım.falda çıkan esmer kişi sen oalbilirsin diye düşündüm ama kararsız kaldım
hmm olabilir canm belkide gecmisimiz bakismaktan ibaret :) dusunuyo olabilir ama isle ilgili bi baglantimiz yok Yani onun icin yok Ben is yerimde karsilasiyorum genelde onunla hmmm demek sikintilari var olabilir neyse canm tesekkurler
katina falın:canım bu aralar mutsuzsuz psikolojik olarak acı çekiyorsun bu da kendine olan güvenini kaybetmene nedenoluyor yanlış yağıyorsun.bu sıkıntılarından kolayca kurtulacaksın.şuan yakınında olan biri belk sen farkında değilsin seni saf güçlü bir sevgiyle seviyor.sıkıntılarını atlatmanda o sana yardımcı olacak.geçmişte esmer biriyle ilişkin olmuş.inişli çıkışlı bir ilişkiniz olmuş bu seni yıpratmış.sabırlı olmaya çalışıyorsun.çok yakınca gerçek ve büyük bir aşk yaşayacaksın.siyah yada kahverengi göz koyu kahverengi saçlı biri hiç ummadığın bir anda karşına çıkacak seni heyecanlandıracak biri.büyük bir mutluluk yaşayacaksın.gelecekte de başarılı olacaksın.etrafındakilerin de onayladığı biri olacak bu kişi.itibar ve saygı göreceksin fakat biraz sıkıntı çekebilirsin ama bunlar olağan şeyler seni pek etkilemeyecek.etrafında sana zarar vermek isteyen biri var fakat sana zarar vermeye çalışırken kendisine zarar veren biri belki de seni sevdiği için böyle davranan biridir.
canım bu fal hırcınmenekşenın dımı?
hayır senin falın nedenki:26:
acılımı yapıp kartları altına yazınca sasırdım canımyemegımı yıyım bende senın kartlarını yorumlıycam
Rapisa meraba
ogrendin mi fal bakmayi
bana da bakar misin
sitede bazı arkadaşlar kendileri için kart çekmemi istiyorda seninde kartların yok ya o yüzden yazdım
canım kendın ıcın cektıgın kartlara ne sordun?yanı soruna gore yorumlıycam kartlarını:)
bişey sormadım ama hayatıma ne zaman yeni biri gireceğini, ve eski sevgilimin ne durumda olduğunu merak ediyorum pişman mı dönecek mi diye
katınaya bır acılım ıcın bır soru sorabılırsın eskı sevgılınle barısmanız olacakmı dıye yorumlayım kartları olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?