iskambil falı nasıl bakılır ?

ben onu face te aranırken yakaladım bu yüzden ayrıldık

aslında geçerli bir sebep. adam aranıyorsa boşta kalmış şuanda o yüzden senle takılıyor demektir.daha da kimseyi bulamadığı için seni arayıp duruyor erkeklerin hepsi mi böyle ya

seninki de mi öyle çıktı canım hayırdır kötü bişey mi oldu:26:

aslında geçerli bir sebep. adam aranıyorsa boşta kalmış şuanda o yüzden senle takılıyor demektir.daha da kimseyi bulamadığı için seni arayıp duruyor erkeklerin hepsi mi böyle ya

ne güzel sevindim senin için canım bu devirde dürüst insan bulmak şans oldu artık, normalde insanlarda olması gereken bir vasıfken artık dürüstlük bulunması güç bir vasıf oldu

benimki pek öyle değil canım ama çevremde bu tip şeyler çok oluyor.

rapisa 3 4 gündür bakıyorum foruma yazmamışsın.erkek kardeşime bakıcaktın.lütfen bakarmısın.
kardeşim kumral balık burcu ten rengi açık.tek bak demiştim hani hatırladınmı.şimdiden teşekkür ederim.

Rapisa nolur banada bakar mısın biliyorum çok şey istiyorum bakabilsem bende keşke

kumral sarışın arası bişi tam çözemedim ,ben kumralım.

canım ikinizde birbirinizi seviyorsunuz.karşılıklı duygularınız.sevgilin belki başlarda bu ilişkiyi pek ciddiye almıyordu.evllilik için daha çok zaman var diye düşünmüş.seninle ilgili geçici bir üzüntü yaşamış.aranızda hiç başka bir bayan yüzünden sorun oldu muu şimdi olmasa da ilişkinizin ortalarında ?esmer bir erkek büyüğünüzde bu olayda rol oynamış olabilir.bu kişi sana bir teklifte bulunmuş yada bulunacak bunun sonucunda kısa bir ayrılık çıkmış. birliktemisiniz ?sen bu kişiyle evlenmeyi düşünmüşsün.bu bahsettiğim esmer bayan yüzünden aranız açılmış uzun bir ayrılık yaşamışsınız.bu sende derin üzüntü yapmış.sen bu kişiyi artık fazla ciddiye almıyorsun sanırım.yakın ve uzun vadede eline geçecek paralar var.
doğru mu canım faldakiler merak ettim

Rapisa nolur banada bakar mısın biliyorum çok şey istiyorum bakabilsem bende keşke

kumral sarışın arası bişi tam çözemedim ,ben kumralım.

canım bana da iskambil açar mısın. ben ve o kumral. o daha açık tenli :)

ilişkinizin başından beri erkek arkadaşına karşı yoğun bir sevgi varmış sende.erkek arkadaşının tarafında esmer bir bayan çıktı.belki senden önceki sevgilisidir nişan söz gibi birşey geçtimi senden önce erkek arkadaşının başından?burada esmer bir büyüğü belki babası falan etkin rol oynamış.bu kişiyle ilgili geçici bir üzüntü yaşamış.sizi başkaları mı tanıştırdı?ilişkiye ciddi bakmışsın başından beri.erkek arkadaşın olgun biri mi?şuan berabermisiniz?uzun zaman sonra görüşeceğiniz çıkmış.evlenmeniz için uzun bir zamana ihtiyacınız var.
canım çıkan şeyler varmı iskambile yeni bakmaya başladım

canım bana da iskambil açar mısın. ben ve o kumral. o daha açık tenli :)

etrafında esmer bir bayan olduğu doğru canım. aralarındaki arkadaşlık boyutunu bilmiyorum. esmer başka bir arkadaşı daha var. onu etkileyen birisi olduğu da doğru. başka ne tür şeyler çıktı. uzun zamandır görüşmüyoruz. beraber değiliz.

canım çıkan şeyleri yazdım. sende benim yorumumu yazarmısın merak ediyorum bende:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…