bende çıkan yaşımı göstermiyorsun demişsin doğru.etrafımda siyah gözlü dediğin erkek yok etrafımda.iyimser biriyim doğru.
rapisa gızz pesini birakmadim bi turlu
ozel mesajimi aldin mi?
bakcan mi beklemede kaliyim mi kalmiyim mi)
rapisa gızz pesini birakmadim bi turlu
ozel mesajimi aldin mi?
bakcan mi beklemede kaliyim mi kalmiyim mi)
rapısa banada bakarmısın ıskambıll?moralım acayıp bozuk ya ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı....teyzen iyi niyetli hayata olumlu bakmaya çalışan biri.önemli bir miktar para kaybı olmuş.geleneklere aşırı bağlı biri sanırım.sevdiği kişiyle evlenmeleri için uzun bir zamana ihtiyaçları var maddi anlamda hazırlık gerek bu yüzden sanırım teyzen bu durumdan rahatsız.geleneklerine bağlı dedim ya senelerce beklemeyi doğru bulmuyor olabilir mi?teyzen çalışıyor mu?çalışıyorsa işten çıkarılma gibi bir durum yaşayabilir çalışmıyorsa iş başvurusu yapmışsa olumsuz olabilir.bunun sonucunda umutsuzluğa kapılabilir.etrafındakiler teyzenin sevdiği kişi yüzünden mutsuz üzüntülü olduğunu düşünüyorlar ama bu öyle katlanılmayacak birşey değil.hem işle ilgili hem ilişki anlamında yaşadığı sorunlar nedeniyle dengesi bozulabilir fakat! ilerde mutlu günler onu bekliyor.bu ilerde ne kadar ilerde bilmiyorum fakat evlendiği zaman mutlu bir yuvası olacak ve bu sıkıntılarını geride bırakacak.sevdiği kişiyle ilişkisi hakkında açılım yaptım birde.açılımda teyzen bu ilişkiden korkuyor bir güvensizlik duyuyor ona karşı.bu yüzden ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor fakat teyzen ciddi anlamda evlenmeyi istiyor bu kişiyle.teyzenin burcu ne su grubundan mı eğer öyle ise bu kişi onu düşünüyor.fakat bence aralarında bir sorun var ve bu kıskançlık aldatma gibi birşeyden ya şüpheleniyor yada böyle bir şey olmuş bu yüzden erkek arkadaşı yeni bir başlangıç yapmak isteyecek.sonuçta ise demin dedim ya mutlu bir evlilik diye burada da aynı kart çıktı Allah bilir tabi fal bu ikisi için evlilik çıktı.hayırlısı ne diyim.
bu arada falda çıkan çıkmayan şeyleri yazarsan sevinirim
rapısa banada bakarmısın ıskambıll?moralım acayıp bozuk ya ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı....
iskambile yeni bakmaya başladım bakalım tutturabilecek miyim.inşallah güzel şeyler çıkar.sende bana bakarmısın bakmazsanda sorun değil
iskambil için sağ alt,sağ süt,sol alt,sol üst birini seçmen gerek
sol ust dıyorum tamam bakıyım bende sana ama katınaya yenı baktık o yuzden ıcıpte koyarsan kahve bakıyım:)
sol ust dıyorum tamam bakıyım bende sana ama katınaya yenı baktık o yuzden ıcıpte koyarsan kahve bakıyım:)
canım http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-282.html buraya koydum ama 2 tane var alttaki yenisi onu yorumlarsan sevinirim yazıyorum bende yorumunu
Canim yuregine saglik:)teyzen iyi niyetli hayata olumlu bakmaya çalışan biri.önemli bir miktar para kaybı olmuş.geleneklere aşırı bağlı biri sanırım.sevdiği kişiyle evlenmeleri için uzun bir zamana ihtiyaçları var maddi anlamda hazırlık gerek bu yüzden sanırım teyzen bu durumdan rahatsız.geleneklerine bağlı dedim ya senelerce beklemeyi doğru bulmuyor olabilir mi?teyzen çalışıyor mu?çalışıyorsa işten çıkarılma gibi bir durum yaşayabilir çalışmıyorsa iş başvurusu yapmışsa olumsuz olabilir.bunun sonucunda umutsuzluğa kapılabilir.etrafındakiler teyzenin sevdiği kişi yüzünden mutsuz üzüntülü olduğunu düşünüyorlar ama bu öyle katlanılmayacak birşey değil.hem işle ilgili hem ilişki anlamında yaşadığı sorunlar nedeniyle dengesi bozulabilir fakat! ilerde mutlu günler onu bekliyor.bu ilerde ne kadar ilerde bilmiyorum fakat evlendiği zaman mutlu bir yuvası olacak ve bu sıkıntılarını geride bırakacak.sevdiği kişiyle ilişkisi hakkında açılım yaptım birde.açılımda teyzen bu ilişkiden korkuyor bir güvensizlik duyuyor ona karşı.bu yüzden ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor fakat teyzen ciddi anlamda evlenmeyi istiyor bu kişiyle.teyzenin burcu ne su grubundan mı eğer öyle ise bu kişi onu düşünüyor.fakat bence aralarında bir sorun var ve bu kıskançlık aldatma gibi birşeyden ya şüpheleniyor yada böyle bir şey olmuş bu yüzden erkek arkadaşı yeni bir başlangıç yapmak isteyecek.sonuçta ise demin dedim ya mutlu bir evlilik diye burada da aynı kart çıktı Allah bilir tabi fal bu ikisi için evlilik çıktı.hayırlısı ne diyim.
bu arada falda çıkan çıkmayan şeyleri yazarsan sevinirim
Canim yuregine saglik:)
cogu tuttu ama teyzem calismiyor calismayi da dusunmuyor:)
yani demek istedigin her ikisi de baska kisilerle mi evlenecek?
evet maddi sorun old icin uzun sure evlenemiycek seneye belki...
tesekkur ederim tekrar))
Allah bilir ama bence hissettiğime göre evlenecekler ama kısmet bu işler
canım bana da iskambil falı bakar mısın? sana tarot yorumlarım.
daha sonra bakarım canım
nee oldu kızzz. Senin ki bişey mi yaptı.
ayrıldıkta biz mesaj atıyo hatırladıkça moralim bozuluyor.sen nasılsın sevgilin var mı canım senin
Sen mi ayrıldın Ondan yoksa o mu ayrıldı. Kendine yedirememiştr Ondan mesaj atıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?