• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İskambil Falına Bakıyorum

Jadaloz cok sagol bitanem yaaa cok tsk ederim.esim esmer eget ama kumral kim bilemedim,ne arzun varsa insallah olur.coooook tsk ederim.sanirsam kahve falida baka biliyorsun.canim.ne zaman zamanin olursa konu acilmistim orda yorum yaparmisin.hepsi dogru cikti.allah razi.olsun.sagol bitanem

esim daha koyu benden

aile konusunda bir sıkıntınız var bu kendi çekirdek aileniz mi yoksa senin veya eşinin ailesi mi bilmiyorum ama sorununuz için biraz zamana ihtiyacınız var. bu zman biraz uzun gelebilir size. bunlar dışında herhangi bir sorun çıkmadı evliliğinizde. her şey harika görünüyor. birbirinizi dengeleyen bir çiftsiniz. eşinin yanında sevgi kartı çıkmış. seni çok seviyor

Jadaloz cok sagol bitanem yaaa cok tsk ederim.esim esmer eget ama kumral kim bilemedim,ne arzun varsa insallah olur.coooook tsk ederim.sanirsam kahve falida baka biliyorsun.canim.ne zaman zamanin olursa konu acilmistim orda yorum yaparmisin.hepsi dogru cikti.allah razi.olsun.sagol bitanem

rica ederim canım. kumrala bebişiniz sanırım demiştim :)
kahve yorumlayamıyorum canım bu sıralar pek. yorumlayabilceğim zaman bakmaya çalışırım

rica ederim canım. kumrala bebişiniz sanırım demiştim :)
kahve yorumlayamıyorum canım bu sıralar pek. yorumlayabilceğim zaman bakmaya çalışırım
Tatlim yok oglumbeyaz tenli.oda diyil.her helde eski.bisey tamam canim seni yormayim..cabide ne zaman zamanin olursa bunuada baka bilirmisin
ben beyaz tenli o esmer.simdiden cok sagol.kafani sisirdim kusira bakma

aile konusunda bir sıkıntınız var bu kendi çekirdek aileniz mi yoksa senin veya eşinin ailesi mi bilmiyorum ama sorununuz için biraz zamana ihtiyacınız var. bu zman biraz uzun gelebilir size. bunlar dışında herhangi bir sorun çıkmadı evliliğinizde. her şey harika görünüyor. birbirinizi dengeleyen bir çiftsiniz. eşinin yanında sevgi kartı çıkmış. seni çok seviyor

walla bravo helal olsun cok dogru acikcasi bu kadar benlemiyorum.ewet benim ailemle ilgili gördügün sorun kiz kardesimin sorunu yani ona suna üzülüyorum.gercekten birnirimizi dengeledigimizi yakinimizdaki kisilerde söylerler.demek beni cok seviyo ben de bu aralar beni sevmedigini düsünüyodum:17::17:
tesekkür ederim
peki kiz kardesime bakar misiniz ?
kardesim beyaz tenli eside esmer ama öyle cok degil yaniyoksa kumral mi deniyo ona

Yeminle özendim :D Jadaloz sen bana sonra özel bakarsında Kelebek bana baksın musait olduğunda enerjiler farklı,kisiler farkl, yorumlar farklı :D seyrediyorum baktıran baktırana :d

Ben:kumral
sevgilim:beyaz :DDD

banada bakabilecekmisin cnm ben buğday tenli o esmer

ailenden uzakta mısın? aileni özlemişsin.
kart açılımında da bedenleriniz bir arada çıktı. fiziksel olarak çekiminiz var ama kalpleriniz o kadar emin değil gibi bişeylerden. birbirinize bağlı yaşamıyorsunuz her şeyiniz bir diğeriniz değil. önce kendim diyorsunuz ikiniz de.

bende bu fal işine yeni yeni merak sardım bana da bakar mısınız *
Jadaloz
ben buğday tenli sevgilim beyaz :ssz:
şimdiden teşekkürler :54:

Son düzenleme:
merhaba, banada bakablrmsnz???
ben kumralım, o benden azcık koyu esmer gibii...:27:

erkek sana karşı bir adım geride durmuş gibi. sen daha çok düşüyorsun onun üzerine. senin sevgin daha yoğun. sen onu özlüyorsun, görüşmek istiyorsun ama o kendini çekmiş ilişkiden.
başka kart çıkmamış ama senin için başka kart çektim, biraz mesafe girmiş aranıza duygusal anlamda bu mesafeyi aşmanız için biraz zaman gerekiyor. çok kısa bir sürede düzelecek yolunda olmayan şeyler

Back
X