• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İskambil Falına Bakıyorum

yok canım. Iskambil bakmıyorum. Tarot bakıyorum. Yeni başladım. Kendime bakıyorum. 1-2 arkadaşa baktım. Ama istediğim sonucu vermedi. Benimle ilgili şeyler çıktı. Baktığım kişiye tam odaklanamıyormuşum . Istersen sana da bakayım. Bakalım sonuç ne çıkacak. :) ismini ve burcunu söylemen yeterli.

denemenii benm üzrmdede yapablrmisinnn :1:

kızlar ben beyaz tenliyim sevgilim hafif esmer. beni terk etti ne yaptıysam dönmedi en son dün konuştuk ama ben bitirdim kafamda tamm daha uğraşmıyrum dedim :( ne olucak sonumuz bi baksan banada :( telefonda biraz döner gibi konuştu ama ben öyle diyince bi önemi kalmadı :(

kızlar bızımde falımıza bakar mısınız ? Ben beyaz tenlıyım oldukca beyazımm sevgilim de sarışın bugday tenlı ama bıraz koyu cok fazla koyu da degıl :) merakla beklıyorumm cevabınızı(Burclarımızı da yazayım belkı gerek duyarsınız ben akrep sevgılım oglak)

Tatlım bana bakmıştın bir de arkadaşım baktırmak istiyor sana zahmet ikisi de esmerler sevgilisiyle gelecek durumu nedir acaba?

Canın istediğinde bakarsan bende söyleyim:) Ben buğday karşı taraf sarışın bekliyorum haberlerini:))

Ben beyaz,eski sevgili esmer..yeni talip kumral(benden koyu)..Hadi ne olur bana da bakın..

canim esin sana zamanla daha cok yaklasacak. canim maddi sikinti var ama güzel bir ailleniz var ve ipler snein elinde kalpleriniz karsi karsiya cikmis

canim cok hasretli bir görüsmeniz olacak canim iliskiniz güzel gidiyor bedenleriniz bir cikmis ama sarisin birinin kalbi var ynainizda

canim sen cok mutlusun ve kalbin evliliginde canim size sikinti yapan kumral bir kadin var ama esinin kalbi snein yaninda bu kadin daha cok sana sikinti yapiyor

sarışın birinin kalbimi:(( şuan ayrıyız ama görüşmemiz olacağına sevndim teşekkür ederimm..

yok canım. iskambil bakmıyorum. tarot bakıyorum. yeni başladım. kendime bakıyorum. 1-2 arkadaşa baktım. ama istediğim sonucu vermedi. benimle ilgili şeyler çıktı. baktığım kişiye tam odaklanamıyormuşum . istersen sana da bakayım. bakalım sonuç ne çıkacak. :) ismini ve burcunu söylemen yeterli.

Banada bakarmisin aceba ?? Benim de kafam cok karisik bu aralar lütfenn

canıım rica etsem banada bakar mısınn, bende sevdiğim kişide buğday tenli onun teni daha açık daha konuşma aşamasındayız ileride nasıl olucak onu merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim :16:

Son düzenleme:
Back
X