İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

canım hayatımda şu 6 ay içinde ne gibi değişiklilkler olucak bakabilirsen cok sevinicem

mrb kizlar uzun suredir bakmiyordum iskambil .... isteyenelere bakabilirim ama yine altini ciziyorum eglencesine bakiyorum...illa falda cikanlar olcak diye bi iddam yok:) hadi buyrun...sorunuzu evet yada hayir olarak cevap verilcek sekilde sorarsaniz yeterli:)

Son düzenleme:
ayrıldığım kişi beni gerçekten seviyor muydu ve benim için hayırlı biri miydi?

aşık olduğum kişiyle ilişkim olacak mi. Iskambil falından ne çıkacak mesaj ediyorum.

ayrıldığım kişi beni gerçekten seviyor muydu ve benim için hayırlı biri miydi?
iyiki ayrilmissin cnm kartlara gore senin icin hayirli bi kismet degilmis , gercek bi sevgi hissetmiyormus sana karsi...yil sonuna kdr biri cikacak karsina sana laik biri :) hadi bakalim hayirlisi

merhaba arkadaşlar :) taze üyeym ilk mesajım iskambile gitsn bakalım.. canım benim merak ettğim konu iyi bir iş sahibi olabilecekmiyim

merhaba arkadaşlar :) taze üyeym ilk mesajım iskambile gitsn bakalım.. canım benim merak ettğim konu iyi bir iş sahibi olabilecekmiyim

hosgledin cnm benim:)falina baktim cnmda pek ic acici cikmadi...fal bu unutmuyoz:)Allah gonlune gore versin cnm benim cok pozitif birisin sen hep ole kal:)

banada bakar mısın canım? yarın bir iş görüşmesine gidicem de onunla ilgili baka bilir misin?

iyiki ayrilmissin cnm kartlara gore senin icin hayirli bi kismet degilmis , gercek bi sevgi hissetmiyormus sana karsi...yil sonuna kdr biri cikacak karsina sana laik biri :) hadi bakalim hayirlisi

hayırlısı canım çok teşekkür ederim

banada bakar mısın canım? yarın bir iş görüşmesine gidicem de onunla ilgili baka bilir misin?

cnm benim sana sans diliyorum yarin:) insallah istedigin ise girersin:)
kartlara gore gorusme iyi gececek fakat o ise alinmicaksin cnm...gelecek senenin baslarinda aciliyor sansin sana iyi bi is gorunuyor cnm.

Son düzenleme:
ben de istesem :)
bu sene dilediğim gibi güzel geçecek mi?
istersen ben de sana aşk falı açabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…