Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilige yonelik ilk adimlari atmaya baslicaksiniz cnm:)erkek arkadasımla bizi seneye neler beklio acaba![]()
evet cnm bu yil bitmeden hamiel kalcak:)ablam için soruyorum :) bu yıl bitmeden hamile kalıcakmı?teşekkürler...
iyi bir is bulcaksin cnm evliliginzde iyi gidiyor...istedigin zmn hazir oldugun zmn hamile kalcaksin cnm problemin olmicak bebek konusunda:)konu aktif mi?
eğer aktif ise iş bulma, evliliğimin gidiş hattı ve hamile kalma ihtimalim üzerine 3 soru sormak isterim?
evt cnm :))cesaretimi yenip kuaföre gidip saçlarımı boyatacak mıyım :))
kismetse cnm seneye evleniyorsunuz:)sen simdiden ceyizini hazirlamaya basla:)canım aşkımla bana evlilik için daha çok zaman var mı
ne zaman evlenicezz![]()
oda senden hoslaniyor cnm ve sana adima tacak diyor kartlar:)bn bi çocuktan çok hoşlandımmmm acaba oda benden hoşlanıyomu ve bana adım atacakmı???![]()
malesed cnm yazin degil ondan sonra gorunuyor cnm sene bitmeden:)Selam
Bize 2012 yazın evlilik görünüyor mu?
degil guzelimbana asik miiiii?![]()
hayir tatlim yazdan sonra evlenceksin:)yaza kadar evlenecekmiyim :)
hayırlısıyla bu yıl atamam çıkıcak mı?![]()
cnm işimle alakalı bişi söleyebilcen mi
Bu yılın sonuna kadar hamile kalabilecek miyim?![]()
hayir cnm 2012 ikinci yarisinda gorunuyor hamilelik
evlilige yonelik ilk adimlari atmaya baslicaksiniz cnm:)
evet cnm bu yil bitmeden hamiel kalcak:)
iyi bir is bulcaksin cnm evliliginzde iyi gidiyor...istedigin zmn hazir oldugun zmn hamile kalcaksin cnm problemin olmicak bebek konusunda:)
evt cnm :))
kismetse cnm seneye evleniyorsunuz:)sen simdiden ceyizini hazirlamaya basla:)
oda senden hoslaniyor cnm ve sana adima tacak diyor kartlar:)
malesed cnm yazin degil ondan sonra gorunuyor cnm sene bitmeden:)
degil guzelim
hayir tatlim yazdan sonra evlenceksin:)
cikcak cnm:)