- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
juliacımm ben istiyorummm![]()
bana bakarsanız sevinirim adım yasemin
hemen açtım cnmmmm
Faliniz çok kapali... Niyet ettiginiz islerden vazgeçmeniz gerekiyor... Evlenme konusundaki tesebbüsleriniz basarisizliga ugrayacak; alis verise ait olan islerinizde de basarili olamiyacaksiniz. Bu nedenle bu gibi islere girismekten kaçinmalisiniz. "Sabrin sonu selamettir" sözüne uyarak, sabirli ve metin olursaniz, bütün bu kötü günleri atlatacak ve neticede talihinizin size güldügü günü göreceksiniz. Sevdiginiz bir kimsenin durumu sizi fazlasiyla üzüyor. Bu kimse eger hasta ise, sifa bulacak, sayet isleri ters gidiyorsa, düzelecek ve muvaffakiyete ulasacaktir.
bana da bakar mısın julia :)
Aaa öylemi diyorsunn:105: Neyse fala inanma falsızda kalma demişler bide ben zaten evliyim
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık![]()
banada bakarmisin
Sinek Altılısı çıktı sana cnmmm
Bir yolculuğa çıkıp çıkmamakta tereddüttesiniz. Bu yolculuğun sonu sizin için çok hayırlı olacak ve şimdiye kadar kapalı olan talihiniz açılacaktır. Bunun [için bu seyahati yapmalısınız.Bir taraftan beklediğiniz hayırlı haberi alacaksınız. Aynı zamanda bir kimseden beklediğiniz hediye de gelecektir. Bir akrabanızdan, oldukça yüklü bir mirasa kavuşacak ve zengin olacaksınız. Hayatınız tam bir saadet içerisinde geçmese bile, devamlı bir elem ve ızdırap çekmeyeceksiniz. Ömrünüz uzun olacak ve evlatlarınızdan hayır göreceksiniz.
ben dem,orummm kesinlikleeee senin için seçtiğim kart öyle dedi cnmmmm
adını soyadını özelden yazarsan sana isim falı bakacağım yadaaaaa sevdiceğinin burcu ile senin burcunu yaz da uyumnuza bakalımmm içimden geldiiii![]()
kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm
ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip
fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk
herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm
Eki Görüntüle 664132
Bana bakman lazım biliyosun dimi ?![]()
sana iskambil falı degil sevdiceğinle uyumuna bakcammmm burçlarınızı yaz bana![]()
Ben terazi o balık yavrum![]()