İskansiz bina skandalı

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
191
-162
98
35
Merhaba kızlar sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum, erkek arkadaşım iskansiz binada oturuyor, ve bütün apartman sakinleri aynı şekilde bu durumu kabullenmis vaziyette, atıyorum benim çocuk evde tek yaşıyor ama 5 kişilik yaşayan bir aileye gelen faturaların parasını ödemiş sayılıyor, faturalar bölünse bile başkasının kullandığı fazlasını ödemek durumunda kalıyor, evi doğru düzgün kullanmiyor bile çocuk, bide apartmanda baş belası bir apartman görevlisi bir bayan var kendisi güya toprak sahibiymis, sağa sola bagiryor parayı alana kdr cingan çıkarıyor, geçende benim sevgilimin boğazıni sıkmış, o da kadın diye elini kaldirmamis ona, bende o kadına gerekeni yapacağımı söyledm, bugjn de kadını gördüm sen mi benim erkek arkadaşıma el kaldırdin deidm sonra banada bağırmaya başladı bütün apartmanı ayağa kaldırdı tek kelime ettirmdi kendini mağdur göstermeye başladı, dinlemiyor bile terbiyesiz kadın, bana beni dövdü diye iftira attı resmen, erkek arkadaşım da iftira atma dedi, bayağı tartıştık, kadın bana tehit yağdırdı, ama gerçekten sinirlerim bozuldu, muhtemelen apartmanda imza toplayıp benim çocuğu attıracak ordan çok fena birisi, ama bende onu şikayet etmek istiyorum iskansiz binada milleti mağdur ediyor gibisinden, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim??

Bu arada kadın 50 yaşlarında ben senin annen yaşındayım terbiyesiz dedi

Kendi dairesiyse satsın gitsin ileride sorun çıkabilir

"sizin çocuğu" o binada zorla oturması için ölümle mi tehdit ediyorlar?

tutmayin küçük enişteyi sali verin repligi geldi aklima birden
hayir madem bir şey yapamayacaksınız annemin deyimiyle neden horozlanip ortaligi karıştırıp herşeyi iyice berbat ediyorsunuz kış gunu tasinmak pek kolay olmuyor malum

Bisey yapmayacağım demiyorum neler yapabilirim diyorum yasal olarak şikayette bulunsam işe yarar mi

Çocukla çocuk olmuş kadın..

Kadınla adam akıllı konuşmaya çalıştım ama olmadı bağırıp çağırdı bende gerekeni yapmak istiyorum. İskansiz bina için o kadını ben orda kalmasam bile şikayet edebilir mym

Dalga geçecekseniz bir zahmet yorum yapmayın bugün bana yarın size biraz empati kurun

Öncelikle sizin çocuğa günün belirli saatlerinde yemeğini yedirmeyi ve altını değiştirirken kremini sürmeyi unutma, fena pişik oluyorlar.

2. Olarak sizin çocuk, bina faturasını talep edip akabinde kendi sayacından basit bir oran orantıyla ödemesi gereken tutarı hesaplayamıyorsa eğer haklısınız gerçekten bakıma ihtiyacı var çocuğun. Ben sizi haklı buldum.

Hesapladi kadın kabul etmiyor

Bisey yapmayacağım demiyorum neler yapabilirim diyorum yasal olarak şikayette bulunsam işe yarar mi
bisey yapmamak derken kadina sizmisiniz benim erkek arkadasimin bogazini sikan diyip devamini getirememenize dedim
iskan almak muteahitin gorevidir ve iskan almayan muteahiti dava edebilirsiniz

Kadınla adam akıllı konuşmaya çalıştım ama olmadı bağırıp çağırdı bende gerekeni yapmak istiyorum. İskansiz bina için o kadını ben orda kalmasam bile şikayet edebilir mym
Müteahhit in ilgilenmesi gereken konudur iskan konusu ve öyle şıp diye iskan cikmaz. En kisa sure ortalama 1.5 senedir. Oraya tasinirken çocuk bilmiyor muydu? Sadece elektrik değil hane başı özel sayaclandirilmayan her şey doğalgaz, su vs.. hepsi toplu gelir ve hanelere bolusturulur. Malesef bu böyle çünkü inşaat demek iskansiz bina. İnsaat faturalandirmasi yapilir. Müteahhit in başının etini yiyin uğraşsın. Baska kimse bisi yapamaz.

Kadının yaptığı suç mu değil mi bir fikrim yok maalesef.

Ya duymazdan gelsin kadını ya da çıksın başka bi eve uğraşmak istemiyorsa.boyle çirkef kadınlarla baş etmek zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…