Hesapladi kadın kabul etmiyor
Hesapladi kadın kabul etmiyor
bisey yapmamak derken kadina sizmisiniz benim erkek arkadasimin bogazini sikan diyip devamini getirememenize dedim
iskan almak muteahitin gorevidir ve iskan almayan muteahiti dava edebilirsiniz
bisey yapmamak derken kadina sizmisiniz benim erkek arkadasimin bogazini sikan diyip devamini getirememenize dedim
iskan almak muteahitin gorevidir ve iskan almayan muteahiti dava edebilirsiniz
Kadının yaptığı suç mu değil mi bir fikrim yok maalesef.
Ya duymazdan gelsin kadını ya da çıksın başka bi eve uğraşmak istemiyorsa.boyle çirkef kadınlarla baş etmek zor gerçekten.
Kadına faturaları kişi sayısana göre almadığı için dava açılabilir belki bir avukata danışın önceki fazla ödediklerinizide alabilirsinizİşte gitmiyor kadın. Yok benim sevgilim kirada
Bahsettiğiniz iskansız bina değil yalnız.Müteahhit in ilgilenmesi gereken konudur iskan konusu ve öyle şıp diye iskan cikmaz. En kisa sure ortalama 1.5 senedir. Oraya tasinirken çocuk bilmiyor muydu? Sadece elektrik değil hane başı özel sayaclandirilmayan her şey doğalgaz, su vs.. hepsi toplu gelir ve hanelere bolusturulur. Malesef bu böyle çünkü inşaat demek iskansiz bina. İnsaat faturalandirmasi yapilir. Müteahhit in başının etini yiyin uğraşsın. Baska kimse bisi yapamaz.
Senin çocuğu sen kurtaramamışsın birde annenle.gitMerhaba kızlar sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum, erkek arkadaşım iskansiz binada oturuyor, ve bütün apartman sakinleri aynı şekilde bu durumu kabullenmis vaziyette, atıyorum benim çocuk evde tek yaşıyor ama 5 kişilik yaşayan bir aileye gelen faturaların parasını ödemiş sayılıyor, faturalar bölünse bile başkasının kullandığı fazlasını ödemek durumunda kalıyor, evi doğru düzgün kullanmiyor bile çocuk, bide apartmanda baş belası bir apartman görevlisi bir bayan var kendisi güya toprak sahibiymis, sağa sola bagiryor parayı alana kdr cingan çıkarıyor, geçende benim sevgilimin boğazıni sıkmış, o da kadın diye elini kaldirmamis ona, bende o kadına gerekeni yapacağımı söyledm, bugjn de kadını gördüm sen mi benim erkek arkadaşıma el kaldırdin deidm sonra banada bağırmaya başladı bütün apartmanı ayağa kaldırdı tek kelime ettirmdi kendini mağdur göstermeye başladı, dinlemiyor bile terbiyesiz kadın, bana beni dövdü diye iftira attı resmen, erkek arkadaşım da iftira atma dedi, bayağı tartıştık, kadın bana tehit yağdırdı, ama gerçekten sinirlerim bozuldu, muhtemelen apartmanda imza toplayıp benim çocuğu attıracak ordan çok fena birisi, ama bende onu şikayet etmek istiyorum iskansiz binada milleti mağdur ediyor gibisinden, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim??
Dalga geçecekseniz bir zahmet yorum yapmayın bugün bana yarın size biraz empati kurun
"sizin çocuk" gerçekten çocuk sanırım , kendi yetişkin koca adam değil mi siz niye bir şey yapıcaksınız? ayrıca siz şikayet ne diye edecekseniz , sen kimsin derler şikayete gidince.Koca adam o kadar şikayetçiyse kendi uğraşsın velisi misiniz siz?Dalga geçecekseniz bir zahmet yorum yapmayın bugün bana yarın size biraz empati kurun
Ne alakası var ben yasal olarak suç olduğunu düşünüyorum şikayette bulunsam işe yarar ki bunu söylemeye çalışıyorum, kimse severek oturmaz öyle bir yerde zaten
iki lafından biri olan "benim çocuğu" kelimesi nedir yahu sevgilin mi çocuğun mu ayrıt edemedimMerhaba kızlar sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum, erkek arkadaşım iskansiz binada oturuyor, ve bütün apartman sakinleri aynı şekilde bu durumu kabullenmis vaziyette, atıyorum benim çocuk evde tek yaşıyor ama 5 kişilik yaşayan bir aileye gelen faturaların parasını ödemiş sayılıyor, faturalar bölünse bile başkasının kullandığı fazlasını ödemek durumunda kalıyor, evi doğru düzgün kullanmiyor bile çocuk, bide apartmanda baş belası bir apartman görevlisi bir bayan var kendisi güya toprak sahibiymis, sağa sola bagiryor parayı alana kdr cingan çıkarıyor, geçende benim sevgilimin boğazıni sıkmış, o da kadın diye elini kaldirmamis ona, bende o kadına gerekeni yapacağımı söyledm, bugjn de kadını gördüm sen mi benim erkek arkadaşıma el kaldırdin deidm sonra banada bağırmaya başladı bütün apartmanı ayağa kaldırdı tek kelime ettirmdi kendini mağdur göstermeye başladı, dinlemiyor bile terbiyesiz kadın, bana beni dövdü diye iftira attı resmen, erkek arkadaşım da iftira atma dedi, bayağı tartıştık, kadın bana tehit yağdırdı, ama gerçekten sinirlerim bozuldu, muhtemelen apartmanda imza toplayıp benim çocuğu attıracak ordan çok fena birisi, ama bende onu şikayet etmek istiyorum iskansiz binada milleti mağdur ediyor gibisinden, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?