İskansiz bina skandalı

Hesapladi kadın kabul etmiyor

Ortada kabul edilmeyecek ne varmış? Matematik gayette kabul görmüş bir bilim halbuki, kuralları net.
Hesabını doğru şekilde yapıp parasını ödeyecek ve arkasına bakmayacak. Eğer huzur vermiyorlarsa da taşınacak.
Yani sizlik bir durum yok.

Ayrica skandallik bir konu degil malesef artık ulkede bu durum.. 10 kisiden en az 2 si bu tip apartmanlarda kisa sure de olsa ikamet etmistir. Kabul eden gecip oturuyor. Muhtemelen sizin cocuk sifir daire ohh mis diye atlamıştır :)) cocukluk iste yapmis bi hata :))

çocuk ne ya erkek arkadaşım falan demek çok mu zor? şikayet edin iskansız binayı onlar uğraşsın

Hesapladi kadın kabul etmiyor

Gereksiz yorum yapacaksınız yapmayın lütfen
bisey yapmamak derken kadina sizmisiniz benim erkek arkadasimin bogazini sikan diyip devamini getirememenize dedim
iskan almak muteahitin gorevidir ve iskan almayan muteahiti dava edebilirsiniz

Ben hesabını sormak istedim bağırıp çağırdı bütün komşuları ayağa kaldırdı gerçekten psikolojij hasta gibi

bisey yapmamak derken kadina sizmisiniz benim erkek arkadasimin bogazini sikan diyip devamini getirememenize dedim
iskan almak muteahitin gorevidir ve iskan almayan muteahiti dava edebilirsiniz

Yani kadınin fatura ücretlerini harcamaya göre ayarlaması gerekiyor herkes aynı harcamayı yapmaz sonuçta, hersey benden sorulur modunda, küfür fln etti ondan dolayı dava etmek istedim onu, müteahhit ilgilenmiyor

Kadının yaptığı suç mu değil mi bir fikrim yok maalesef.

Ya duymazdan gelsin kadını ya da çıksın başka bi eve uğraşmak istemiyorsa.boyle çirkef kadınlarla baş etmek zor gerçekten.

Suç çünkü çirkeflik yapıyor zrola para almaya çalışıyor

İşte gitmiyor kadın. Yok benim sevgilim kirada
Kadına faturaları kişi sayısana göre almadığı için dava açılabilir belki bir avukata danışın önceki fazla ödediklerinizide alabilirsiniz

Yani sizlik bir durum yokken olaya neden karıştınız ki? Annesi babası değilsiniz sonuçta sevgiliniz yetişkin. Ayrıca sevgilinizden çocuk diye bahsetmeniz de komik.
Sevgiliniz sorun etmiyor demek ki. Karışmayın şikayet ederse kendisi etsin bulup yolunu.

Bahsettiğiniz iskansız bina değil yalnız.
tapusuz bina.
çünkü kat irtifakı tapusu alan her yer iskan almasa bile bireysel olarak sayaçlandırılır ve satışı yapılabilir.

Senin çocuğu sen kurtaramamışsın birde annenle.git çoluk çocuk isi değil bunlar

tasindigimizda binamizda iskan yoktu, buna eagmen her daireye saat takilmisti ve herkes kullandigi kadar oduyordu. ama bireysele ecilmedigi surece kendi kullandiginizi bile santiye hizmeti sayildigi icin cok yuksek oduyorsunuz. mesela su faturasi bireysele gecmeden once 150 altinda hic odemedik, bireysele gectigimiz ay 45 e dustu.

elektrigimiz il mudurlukle alakali bir sorun yuzunden iskan alinmasina ragmen santiye elektrigi ve inanin 200-250 den az odemiyoruz

Şantiye elektriği kullanan apartmanda yaşayacağına daha pahalı başka bir daireye taşınsın. İnan kazançlı çıkar.

Deliyle uğraşmayın taşınsın en iyisi.

Elektiriği üstüne alabilir inşaat mesken der abonelik ücreti fazla öder ama ruhsat çıkınca o parayı iade ediyolar bizimdr öyleydi yeni düzeldi

Dalga geçecekseniz bir zahmet yorum yapmayın bugün bana yarın size biraz empati kurun
"sizin çocuk" gerçekten çocuk sanırım , kendi yetişkin koca adam değil mi siz niye bir şey yapıcaksınız? ayrıca siz şikayet ne diye edecekseniz , sen kimsin derler şikayete gidince.Koca adam o kadar şikayetçiyse kendi uğraşsın velisi misiniz siz?

Ne alakası var ben yasal olarak suç olduğunu düşünüyorum şikayette bulunsam işe yarar ki bunu söylemeye çalışıyorum, kimse severek oturmaz öyle bir yerde zaten

Oturan şikayet eder.
Siz niye müdahil olasınız ki. Görgü şahidi değilsiniz bir şey değilsiniz.

iki lafından biri olan "benim çocuğu" kelimesi nedir yahu sevgilin mi çocuğun mu ayrıt edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…