İŞKENCE ODASI....hikayenin gerçeğe dayandığına inananları bekliyorum....

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
122x175_iskence.jpg

nasil bir film ya cok ilgimi cekti dogrusu yabanci bir filmmi melegim??????????
eger yabanciysa ismi ne acaba bizim burda film kiralama yeri varda hemen kiralayip izleyeyim

insanlar üzerinde yapılan insanlık dışı deneyleri hepiniz duymuşsunuzdurmafoldumben

birinci sahnesinden son sahnesine kadar gerim gerim gerilerek izleyeceğiz bu film insanlık dışı deneyleri ve işkence yapılan kişilerin psikolojik ve fiziksel olarak yaşadıklarını anlatıyor...

bi kaç ay önce netten izlemiştim ama daha hiç biyerde gösterime girmemiştir yazıyordu.. isminide işkence tarikatı olarak vermişlerdi...izledim ve tüylerim dikan diken oldu.. insanlık dışı bir şey... Neden yapıldığını öğrenince ise daha fazla yuh dedim..

insanlar üzerinde yapılan insanlık dışı deneyleri hepiniz duymuşsunuzdurmafoldumben

birinci sahnesinden son sahnesine kadar gerim gerim gerilerek izleyeceğiz bu film insanlık dışı deneyleri ve işkence yapılan kişilerin psikolojik ve fiziksel olarak yaşadıklarını anlatıyor...

filmin ilk 15 _20 dk.sı pek anlamamıssım hatta neden boyle birsey yaptıgını sorgulayama calıstım ....ama filmin sonlarına dogru filmi o kadar iyi baglamıslar kı aklımda tek bir soru isareti dahi kalmadı

filmin ilk 15 _20 dk.sı pek anlamamıssım hatta neden boyle birsey yaptıgını sorgulayama calıstım ....ama filmin sonlarına dogru filmi o kadar iyi baglamıslar kı aklımda tek bir soru isareti dahi kalmadı

çocuklarının haberi var mıydı acaba evlerinde olandan bitenden? gerçi sanmıyorum ama....

Back
X