- 10 Ekim 2014
- 33.080
- 149.040
- 798
Iyi gunler. Derdim çelişkili ama benim de kafam karışık. Hem et yiyorum hemde üzülüyorum. Öyle çook çook et tuketmem ve boğula bogula yemem tüm yediklerimde olduğu gibi sadece kucuk gerekli miktarlarda tuketiyorum, olmasa aramam ama yiyorum yinede bedenim için. Aslinda ayni proteini baklagillerden de alabilirmişiz ama spor yapan bir insanim, baklagillerden aldigim proteinin etin yerini tutacagini dusunmuyorum. Bilmiyorum da.
Az önce denk geldim yine üzücü bir videoya ve kendimden nefret ettim. Hayvanlari dövmeden, eziyet, işkence etmeden doğru şekilde kesim yapan yer yok mu? Bundan nasil emin olabiliriz? Hayvanı taşıma aşamasinda dövülüp dövülmediğini de bilemeyiz kesim doğru bile olsa. Et yemeyi bırakasım var toptan, ne degistirir gerci hicbirsey ama içim almamaya başladi bu şekilde.
Az önce denk geldim yine üzücü bir videoya ve kendimden nefret ettim. Hayvanlari dövmeden, eziyet, işkence etmeden doğru şekilde kesim yapan yer yok mu? Bundan nasil emin olabiliriz? Hayvanı taşıma aşamasinda dövülüp dövülmediğini de bilemeyiz kesim doğru bile olsa. Et yemeyi bırakasım var toptan, ne degistirir gerci hicbirsey ama içim almamaya başladi bu şekilde.