docalan Yeni gün yeni bir umut Kayıtlı Üye 15 Mart 2011 642 0 66 Ankara 11 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi serapm #21 mrvgndz .!.: benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2: Genişletmek için tıkla... ayyy ayyy ne çok ağlamıştım giderken üzgün olmamak elde değil gözünden yaşlar dökülüveriyor valla tutamıyosun ilk günlerde hiç uyuyamamıştım.
mrvgndz .!.: benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2: Genişletmek için tıkla... ayyy ayyy ne çok ağlamıştım giderken üzgün olmamak elde değil gözünden yaşlar dökülüveriyor valla tutamıyosun ilk günlerde hiç uyuyamamıştım.
mrvgndz ♥ bademimm.. Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 686 0 66 İstanbul 11 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi serapm #22 docalan .!.: ayyy ayyy ne çok ağlamıştım giderken üzgün olmamak elde değil gözünden yaşlar dökülüveriyor valla tutamıyosun ilk günlerde hiç uyuyamamıştım. Genişletmek için tıkla... bana da aynısı görünüyor.ayrılık vakti yaklaştıkça uykusuz geceler başlıyor zaten
docalan .!.: ayyy ayyy ne çok ağlamıştım giderken üzgün olmamak elde değil gözünden yaşlar dökülüveriyor valla tutamıyosun ilk günlerde hiç uyuyamamıştım. Genişletmek için tıkla... bana da aynısı görünüyor.ayrılık vakti yaklaştıkça uykusuz geceler başlıyor zaten
C CerenElt Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 197 0 46 Ankara 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi serapm #23 kızlar benim erkek arkadaşım da iskenderunda görev yapıyo . astsubay kendisi .
wetlew Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 372 0 46 Hatay 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi serapm #24 kızlar allah kavuştursun ben iskenderunluyum konuyu tesadüfen gördüm burda yaşıyorum çok rahat güzel bir yerdir burası kışları bahar havasında geçer ama yazlar feci sıcak
kızlar allah kavuştursun ben iskenderunluyum konuyu tesadüfen gördüm burda yaşıyorum çok rahat güzel bir yerdir burası kışları bahar havasında geçer ama yazlar feci sıcak