İşkolik koca

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
33
Merhaba güzel kadınlar hemen konuya girmek istiyorum 7 yıllık evliyim iki kızım var eşimle severek evlendik bazı problemlerimizde oldu hallettik ama benim problemin şu ki eşim tam bir işkolik sabah 8 de çıkıyo evden akşam 9 dan önce eve gelmiyor bazen 11 i buluyo gelmesi pazar günleri bile bazen çalışıyor. Ben ev hanımıyım akşama kadar iki çocukla ilgileniyorum yaşadığımız şehirde hiç akrabamda yok komşularım eşimin akrabaları var ama onlarlada çok sık görüşmüyoruz bu aralar pandemi dolasıylada iyice eve kapandım kaldım eşim akşam eve geldiğinde ilgileniyorum soruyorum günün nasıl geçti yoruldun mu diye ama doğru düzgün cevap vermiyor çok yoruldum diyip susuyo konuşmak bişeyler paylaşmak istiyorum ama adamda ses yok gelip oturuyo ya tv izliyo ya telefonla uğraşıyo konuşuyoruz anlatmaya çalışıyorum benimle ilgilenmiyosun iletişim kuramıyoruz diye ama yok adamın varsa yoksa işi eve gelincede sürekli telefonu susmuyo sürekli birileri arıyo onlarla konuşuyo haftada bigün evde kalda dışarı çıkalım bunaldık diyorum ben evimde dinlenemiyorum her hafta dışarı çıkmak zorundamıyız diyo ne yapacağımı bilmiyorum Maddi durumumuz çok şükür iyi bu kadar çalışmanı gerektirecek bi durum olmadığını anlatıyorum ben sizin için çalışıyorum diyo nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bende çok fazla bunalmaya başladım bu durumdan lütfen bi akıl verin

adamın işi mesleği ne

yani sabah 8 de gitti ok akşam 11 e kadar gerçekten çalışılacak işi var mı

gün içinde yayılıp gece mi çalışıyor
Kombi bakım onarım ve tesisat işlerini yapıyo gerçekten çalışmayı çok seviyor işi başladığı zaman bitirene kadar gelmiyor eve yani anlatmaya çalışıyorum saat geç oluyo iş bitmiyosa ertesi gün git diye ama yok illaki bitirecek ertesi gün başka işleri kalıyomuş çünkü

Aslına bir yandan iyi tabi ama sizi de anlıyorum
ilgi istediğinizin ve onu sevdiğinizin çok farkında eşiniz :)
o yüzden rahat.. şöyle kendinizi geri çekin trip atmayın ama
kaçan kovalanır hesabı.. bakalım ne olacak

yani evet bazen çok yoğun oluyorlar

hatta bize bir kere akşam 10 da gelmişti servis

gerçekten işte ise yapacak bir şey yok ama gelir iyi ise eleman alabilir yanına

yani kendisine ve tabii ki ailesi olarak size zaman satın alabilir

Küstüm olmadı kavga ettim olmadı adam küsmüyo zaten ben konuşmasamda o benle konuşuyo sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyo benim işim bu diyo kötü bi alışkanlığım yok ne istiyosun diyo ama hayat böyle devam etmiyoki akşama kadr iki çocukla çok fazla bunalıyorum hiç birlikte vakit geçiremiyoruz

Yanında eleman da var akşam 8 den sonra elemanı geç oldu diye bırakıp o çalışmaya devam ediyo

Yanında eleman da var akşam 8 den sonra elemanı geç oldu diye bırakıp
Yanında eleman da var akşam 8 den sonra elemanı geç oldu diye bırakıp o çalışmaya devam ediyo

şimdi ben işi çok bilmiyorum ama mesela akşam 8 den sonra o tek başına ne yapıyor

yani evlere gitmiyorsa iş yerinde bir şeyleri mi hazırlıyor, monte ediyor vs vs

bana tesisatçılar bir yere çağırılmadılarsa boş bekliyorlar gibi gelir ama tabii ki işin içinde olanın yapacak işi vardır belki

Maddi sorununuz yoksa sizde haftada bir iki gun disari cikip kizlarinizla eglenmeye bakacaksiniz. Mesela günü birlik turlar var onlara katilabilirsiniz. Araciniz varsa dogada zaman gecirebilirsiniz. Esiniz de hala calismaya devam etsin yapacak bisey yok.

Kombi tamir etmek çok zevkli olmasa gerek. Yani adam da keyfinden yapmiyodur ki. Bizim eve mobilya kurulumu için aksam dokuzda gelmişlerdi. İş olunca, randevu verilince adamlar gidiyor mecbur.

Ha kendi işidir, sizle vakit geçirmek istemiyodur, onu bilemem. Eğer öyle ise sorun işte değil evlilikte.

Benim eşim de yoğun çalışır genel olarak sabah 8 akşam 8. Ama kendi işi yani ticaretle uğraştığı için istediği zaman vakitte ayırır bize elemanlar vs var zaten. Pazar günleri de evdedir. Ama zaman ayırmasaydı ben de çocuğumla keyfime bakardım açıkçası. Aracınız yoksa bir araç alsın size maddi durumunuz madem iyi. Gönlünüzce gezin açık hava park vs bulunduğunuz yere göre artık. Yani kendinizi eve kapatıp her şeyi eşinize bağlıymış gibi yaşamayın. Zamanla o da bakar onsuz da vakit geçirebiliyorsunuz belki akıllanır

Şimdi eşim bi gğn
kendi işinde çalışıyo o yüzden sanırım bu kadar Yoğun çalışıyo yada söylediğiniz gbi benimle vakit geçirmek istemiyordur bilmiyorum

Haklısınız belki ehliyetimi falan almıştım araba almayıda düşündüm ama bu sıralar fiyatlar çok uçuk diye ertelemiştik ama böylesi bana da iyi gelebilir sanırım

Yanında eleman da var akşam 8 den sonra elemanı geç oldu diye bırakıp
Off 8 yıllık evliyim iki çocuk da bizde var. Aynı durumdayım, çözümünü bulursan haber ver bacım pandemi dolayısıyla çocukları parka falan da götüremiyorum, arkadaşıyla buluşturamıyorum. Bıktım usandım bunalıma girecem az kaldı

Adamın hiç boş vakti yok ki sürekli o telefon çalıyo ve sürekli bi yerlere koşturuyo sabahın 5 inde evimi su bastı kombim su kaçırıyo diye arayanı da bilirim gece 11 den sonra kombim suyu ısıtmıyo diyenide sürekli evde iş konuşuyo o da benimle değil telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…