- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Çok teşekkür ederimHayır yaptırımı yok. İşi bırakabilirsiniz. Ayrıca sigorta genel sağlık sigortası oluyor prim yatmıyor bilginiz olsun.
Benim çalıştığım işyerinde önce işkurla girişim yapıldı o sırada hamileydim, daha sonra işkurdan prim ödenmediğini öğrenince 2 ay kala işkurdan çıkış yaptırıp işyerinin ssksına geçmiştim. Sıkıntı olmuyor yani.
Genelde omurluk iş olmuyo zaten işveren 3 ay çalıştırıp sonra çıkartıyor.2 ay çalışacaksan bir yerde tezgahtar olarak vs çalış. başkasının işini 2 aylığına da olsa gasp etme. belki başkası girecek ve ömürlük olacak o iş yerinde
hayır yeni çıkan kanuna göre iş yerinde kadro açmayacaksa iş yeri o kişiyi çıkarttıktan sonra bir daha işkurdan işbaşı eğitim programı ile eleman alamıyor ceza yöntemiGenelde omurluk iş olmuyo zaten işveren 3 ay çalıştırıp sonra çıkartıyor.
Anladım bilmiyordum tesekkurlerhayır yeni çıkan kanuna göre iş yerinde kadro açmayacaksa iş yeri o kişiyi çıkarttıktan sonra bir daha işkurdan işbaşı eğitim programı ile eleman alamıyor ceza yöntemi
Tezgahtar olunca gasp etmiş olmuyor muyum o zaman ne alaka?2 ay çalışacaksan bir yerde tezgahtar olarak vs çalış. başkasının işini 2 aylığına da olsa gasp etme. belki başkası girecek ve ömürlük olacak o iş yerinde
Tezgahtar olunca gasp etmiş olmuyor muyum o zaman ne alaka?
Anladım bilmiyordum tesekkurler
Benim mesleğim varken neden tezgahtar olarak çalışayım? Sonuçta beni yeterli görmüş beni alıyor işveren. Kimsenin hakkını gasp etmiş olmuyorum.okuyan elemanları daha çok tercih ediyorlar mağazalarda vs
Teşekkür ederimBizim is yerimiz makineci aldi iskur ile. Makinecilik omurluk değildir. İsci devri yuksektir ustelik ne uzar ne de kısalırsınız pozisyon genelde aynidir. Tezgahtarlikta kısmen oyledir. Genelde ogrenciler harclik cikarmak icin calisiyor. O yuzden birinin hakkini gasp ettiginizi dusunmeyin derim.
Bende aynı durumda kaldım daimi istediklerini söylediler hiç bi problem yokken ise almadılar artık iskurdan ise girmek istemiyorumGenelde omurluk iş olmuyo zaten işveren 3 ay çalıştırıp sonra çıkartıyor.
merhaba,Merhaba konu disinda ama bende suanda issizlik maasi aliyorum. İskura kayıt nasil yaptirdiniz?
Birde ben iskura kayıt yaptirirsam issizlik maasim kesilir mi?
İnternetten arastirdim ama pek anlamadim bisey konuyu gormusken sorayim dedim
işkur gerçekten çok problemli..Bende aynı durumda kaldım daimi istediklerini söylediler hiç bi problem yokken ise almadılar artık iskurdan ise girmek istemiyorum
Gittiğin günleri alırsın yalnızcapk i kızlar ödeme nasıl oluyo yani demek istedgm haftann 6 gunu calışıyorsun bi gun tatil ya gttiğin 21 gunu mü alıyorsun aya mı vuruyo 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?