Önce en temelde namaz düzeni ve Kur'an ile başlayım.Sonra rutine başlamayı düşünüyorum.Hatta belki beraber oluştururuz.Ya oyle uyum yapamiyorum Hatim yapacaktim normalde baslayamadim. Meale basladim sadece. Bi rutin plani var aklimda ama icraat yok henuz
Muhtesem olur.Önce en temelde namaz düzeni ve Kur'an ile başlayım.Sonra rutine başlamayı düşünüyorum.Hatta belki beraber oluştururuz.
Buna ben de inanıyorum.Evren matematik hesaplamalar üzerine yaratılmış diye inanıyorum. Bazı sayılar ve bunların titreşim frekansları da şifre olabilir. Kasayı açarken şifreye ihtiyacımız varsa bazı şeylere ulaşmamız için de sayılar önemli.
Bazı ilimler keşifler istiyor. Bu keşfi biz somut olarak görmek bilmek istiyoruz. Kimbilir Allah bu ilmi sevdiği dostlarının kalbine ilham ediyordur. Zamanla çozulecegine inanıyorum.Buna ben de inanıyorum.Lakin kaynak nedir?Kur'an ve hadis sahih değil mi bizler için?Tamam matematik,bilim evet çok gerçekçi ve mantıklı. Ama kim demiş o hesaplara göre şu ayet şu kadar okunacak diye?Benim soru işaretlerim burda başlıyor.
Umarım.Bazı ilimler keşifler istiyor. Bu keşfi biz somut olarak görmek bilmek istiyoruz. Kimbilir Allah bu ilmi sevdiği dostlarının kalbine ilham ediyordur. Zamanla çozulecegine inanıyorum.
Abla nasılsınBazı ilimler keşifler istiyor. Bu keşfi biz somut olarak görmek bilmek istiyoruz. Kimbilir Allah bu ilmi sevdiği dostlarının kalbine ilham ediyordur. Zamanla çozulecegine inanıyorum.
Çok iyiyim black light. Eski nickin ne acabaAbla nasılsın
Evet,muhakkak. İçimden bir ses çok yol katedemeyeceğimi söylüyor ama yinede hız kesmeden araştıracağım. Çok fazla sır,şifre olduğu kesin. Kılavuzla sınırlı değil,kainatın şifrelerini barındıran bir kitap.Kur' anı Kerim' deki şifreli huruf-u mukatta dediğimiz harfler var sırrı hâlâ çözülmüş değil. Bunlar da benim dikkatimi çeker hep merak ederim. Yüce Allah sure başlarına neden bu harfleri koymuştur? Sayılar gibi bu harflerin de bir anahtar görevi var bence.
Jane eski nickim. Ama seninle pek muhabbetimiz olmadı ben bu nicki kullanıyorum hep, iyiyim ben de çok şükürÇok iyiyim black light. Eski nickin ne acabaİnşallah sen de iyisindir.
Çok teşekkür ederim zarifligin için.Jane eski nickim. Ama seninle pek muhabbetimiz olmadı ben bu nicki kullanıyorum hep, iyiyim ben de çok şükürbiz Mehfam ile arkadaşız, yani görüşüyoruz özelden. Bir de çok sıcak birine benziyorsun
Bizimle de paylaş olur muEvet,muhakkak. İçimden bir ses çok yol katedemeyeceğimi söylüyor ama yinede hız kesmeden araştıracağım. Çok fazla sır,şifre olduğu kesin. Kılavuzla sınırlı değil,kainatın şifrelerini barındıran bir kitap.
Ne demekÇok teşekkür ederim zarifligin için.Mehfami çok severim. Onu seveni de severim Cok ilginç, merak ettiğim bir başlıkta tanışmış olduk.
Geçen tefsirde okudum ama not almamıştım, bakayım tekrar. Bulursam buraya da atarımKur' anı Kerim' deki şifreli huruf-u mukatta dediğimiz harfler var sırrı hâlâ çözülmüş değil. Bunlar da benim dikkatimi çeker hep merak ederim. Yüce Allah sure başlarına neden bu harfleri koymuştur? Sayılar gibi bu harflerin de bir anahtar görevi var bence.
Seve seveBizimle de paylaş olur mu
Yani şifreler var ama biz cüzi aklımızla her şeyi bilemeyebiliriz.
EvetKaygı derken,eksik ya da fazla mı okudum diye değil mi?
Bu harfler Elif Lam Mim demi . Bende bunu cok merak ediyorum. Sırları cozulmemis.Kur' anı Kerim' deki şifreli huruf-u mukatta dediğimiz harfler var sırrı hâlâ çözülmüş değil. Bunlar da benim dikkatimi çeker hep merak ederim. Yüce Allah sure başlarına neden bu harfleri koymuştur? Sayılar gibi bu harflerin de bir anahtar görevi var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?