İşle İlgili Konu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam,

Hanımlar işin içinden çıkamadığım beni gerek sinirlendiren saçma sapan bi sorunum var.

Şimdi işyerimde kalabalık bi departmanız. Herkesin iş bölümü vs vardı ama pandemi döneminde işler karıştı çorba oldu. Birkaç kişi işten çıktı onların işleri de yeni birileri alınmak yerine bize kaldı. Normalde de işler tam ucu ucuna yetişikren şimdi resmen patladık. Her ay sonu yapılması gereken bi iş var rutin yapıyoruz, ayın 30una kadar bitmesi lazım. Ne zaman yoğun olacağım belli değil işler birden geliyor, o işleri yetiştirmeye çalışırken ay sonu yetişmesi gereken işi yapamıyorum müdür yardımcısı hadi hadi hadi diye zorluyor ve ben sinirden duramıyorum. Telefonda sürekli diğer işlerimle ilgili arıyorlar, müdür yardımcısı başka bi iş için zorluyor. Anlatsam bu da sizin işiniz diye carlıyor. Napıcam ben ya? İşi nasıl yetiştiriyorsunuz, nasıl baş ediyorsunuz yoğun anlarda?

Not: müdürle konuşsak da anlamıyor bizi hiç iş yapmamakta aynı işi ilkokul mezunu birinin de yapacağını söyleyip postalıyor.

Ne iş yaptığınızı merak ettim.

Çok yıpratıcı haklısınız. Tepenizde dikilen bir insanla yapması iki kat zor. Geçici bir dönem olduğunu umalım.Bir de madem müdür ilkokul mezunu bile bu işi yapabiliyor diyor, bir tane ilkokul mezunu alsın.:sinirli:

Sanırım toplu olarak gitmedikçe müdüre tek başınıza bir şey elde edemezsiniz.

tek siz mi zorlanıyorsunuz kalabalık departman demişsiniz sizin işiniz diğerlerine göre fazla mı

Hayatımın 2 senesi sizin bahsettiğiniz gibi geçmişti. Sabah 7 ile gece 12 arası yani uyanık olduğum heran laptopumla ben yoğun bir savaş içindeydik. Sizin anlayacağınız sabah insanlarla olan işlerimi halledip. Gece tek başıma çalışabildiğim işleri bitirirdim.

Şimdi bakıyorum da salakmışım ben. En güzel 2 yılımı 3 kuruşa feda etmişim.

Ama çözümsüz bir durum yani ya bu deveyi güdüyoruz ya bu diyardan gidiyoruz. Hayat cidden çok zor.

Hayatımın 2 senesi sizin bahsettiğiniz gibi geçmişti. Sabah 7 ile gece 12 arası yani uyanık olduğum heran laptopumla ben yoğun bir savaş içindeydik. Sizin anlayacağınız sabah insanlarla olan işlerimi halledip. Gece tek başıma çalışabildiğim işleri bitirirdim.

Şimdi bakıyorum da salakmışım ben. En güzel 2 yılımı 3 kuruşa feda etmişim.

Ama çözümsüz bir durum yani ya bu deveyi güdüyoruz ya bu diyardan gidiyoruz. Hayat cidden çok zor.
maddi sıkıntı herkesin var ama böyle bir işin maddi bir değeri olamaz böyle işin olsa çok paran olsa ne olur ? birde işsizlik arttıkça insanlar tabi daha kolay sömürülebiliyor ama kimse bu şartlara razı olmamalı zaten olanlarda ne kadar dayanabilir ki.

Back
X