- Konu Sahibi minel axsxk
-
Ben müfettiş,hakim olmak istememkiiii,hiç bana göre değil :1no2:
genc arkadaşlar benım oglum bu sene ıtu işletme muhendıslıgını kazandı benım merak ettıgım konu şu bu sene hasırlık okuyor hangı kurslara gıtmesı gerektıgını bana yasarsanız sevınırım
bende hazırlık okudum.. sizin merak ettiginiz ne ile ilgili kurslar.. hazırlık programı için mi yoksa diger sınavlar içinmi.. tam bir sey belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz..a.s.
işletme okyan biri daha geldi.. buyrun soruları alayım..hihoyyyt
işletme 3. sınıf arkadaslar.. bi senede hazırlık programı var.. 4 senedir üniversitedeyim yani..
benım merak ettıgım ilerde işe gırerken bılmesı gereken yabancı dıller kursu veya iş için başka kurslara gerek varmı tam anlatabıldımmı bılmıyorum ama ılgılendıgın için teşekkurler
akademik kariyer düşünüyorsa vede severek gidiyorsa neden iyi olmasınki.. hermeslek zordur ve kendince güzelligi vardır.. önemli olan sevmek ve ilerde ne istedigini bilmek hedefinin olması.. :1hug:a.s.bu bolumu secmekle sence ıyı yapmışmıyız odtu endustı muhendıslıgını ıstıyordu ama ıkı soruyla ıstedıgı yerler gıttı buraya severek gıttı cokda memnun şimdılık daha hazırlık ama allaha şukurler olsun ısteyerek gıdıyor yapabılırse mastırını nasıpolursa endustrı yapıcak
ankarada kursları varmış canım onları araştırıcam ailem de burda okulum da başka bi yerde hazırlanmak iyi olucak diye düşünüyorum
yabancı dil bilmek her meslekte cok önemli hep bir adım öne cıkarır.. vasıflı yada vasıfsız olsun eger yabancı diliniz varsa mutlaka iş bulursunuz.. sanırım ingilizce hazırlık programına tabi. o nedenle bir baska yabancı dil kursunada gidebilir almanca rusça fransızca vs.. istege baglı sınırı yok =) mesleki sınavlara 4.sınıfta girecek muhasebecilik, mali müşavirlik, hesap uzmanlıgı gibi sınavlar var daha hazırlık sınıfında bu kurslara gitmesi cok anlamsız.. fakat 3.ve 4.sınıf bunun için ideal zamanlar diye düşünüyorum.. gerci 2. 3. 4. sınıfta ne yapmak istedigi dahada belirginlesir o nedenle acele etmeyin...
akademik kariyer düşünüyorsa vede severek gidiyorsa neden iyi olmasınki.. hermeslek zordur ve kendince güzelligi vardır.. önemli olan sevmek ve ilerde ne istedigini bilmek hedefinin olması.. :1hug:a.s.
işletme okyan biri daha geldi.. buyrun soruları alayım..hihoyyyt
işletme 3. sınıf arkadaslar.. bi senede hazırlık programı var.. 4 senedir üniversitedeyim yani..
bende açıköğretim işletme okuyorum dikey geçişten hazırlık okuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?