isloo'nun nişan albümü stüdyo fotoları(28/05/2011)

Ne kadar güzel bir elbise ve tabiki ne kadar güzel bir genc kiz icinde.
Bakmaya doyamadim, cok güzelsin canim benim. Prensesler gibi Masallah!!!
Allah mesut etsin,ömür boyu böyle mutlu ve asik olun birbirinize emi???

oliviacım çook teşekkür ederim o senin bakan gözlerinin güzelliği Allah razı olsun sağol güzel dileklerin için.
Mavi göz..Fotolarınız çok güzel, bi içim su gibi çıkmışsın..
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..
Gacımm çok teşekkür ederim sağol tatlım aminnn. Allah yakışıklı paşana da göstersin bu günleri
elbisen çok hoş canım sanada çok yakışmış.mutluluklar....
melisim çok teşekkürler canım.
nişanlığını çok beğendim canım bu model balık model mi
sende çok güzlesin pzolarda güzel ama bazıları çok samimi geldi bana ya
ama yinede süersin mutlulujlar düğün nezaman bakalım
Evet canım balık model oluyor kuyruklu. Kayınvalidem dikti elbisemi
Sorma ya foto cektirirken telaştan saf gibi bişey oluyosun fotoğrafçı ne derse robot gibi yapıyorsun. Zor işmiş valla. O an anlamıyosun nasıl göründüğünü. Baam albümü ilk gördüğünde ahaa adamı kucağına almış dedi Baya kıskanmıştı Halbuki o fotolarda birimiz sandalyede oturuyoruz o yüzden öyle görünüyor

mutluluklar dilerim:)) elbiseni bnde beğendim

Teşekkür ederim tatlım

nişanlığını çok beğendim canım bu model balık model mi
sende çok güzlesin pzolarda güzel ama bazıları çok samimi geldi bana ya
ama yinede süersin mutlulujlar düğün nezaman bakalım

Bu arada düğünü kurban bayramı sonrası düşünüyoruz nasipse. Ama ben baharı bekleyelim diyorum. O konu biraz havada kaldı bakalım nasip artık

islooooo maşallah canım yaa uzun zamandır forumda sessiz takılıyorum ama senin albümü görünce atladım allah tamamına erdirsin çok güzel görünüyorsunuz maşallah güzel gözlüm

islooooo maşallah canım yaa uzun zamandır forumda sessiz takılıyorum ama senin albümü görünce atladım allah tamamına erdirsin çok güzel görünüyorsunuz maşallah güzel gözlüm

sochicimmm dünya güzelimm
Ben de arasıra bakıp çıkıyorum artık fırsatım yok o eski ortamımız da yok zaten
Çok özledim hepinizi...
Çok teşekkür ederim bitanem öpüyorumm

elbisenle kuğu gibi olmuşsun ya ben sana hayran kaldım valla süper siniz yakışmışsınız mutluluklar Allah hiç ayırmasın sizi inşallah tatlım evini yayınca çeyizlerininde resmini bekliyorum

elbisenle kuğu gibi olmuşsun ya ben sana hayran kaldım valla süper siniz yakışmışsınız mutluluklar Allah hiç ayırmasın sizi inşallah tatlım evini yayınca çeyizlerininde resmini bekliyorum

Çook teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için de çok sağol.
Amin inşallah Allah herkese yaşatsın bu güzelli,kleri ve tamamına eriştirsin hepimizi.

islommmmm konuyu yeni görüyorum casnm arkadaşımmm
albümlerde geciyorum öhöö öhöö bende profesyonel çekim için foto modelleri bakıyorum anaaa bi baktım bizi islooo
mavi elbiseni yesinlerrr mutlulugunuz daim olur inşallah canm

Patiimmm daha yeni mi görüyon bebeğimm teşekkür ederim sefkilimm sen de nişanlanıyor musun yoğsam düğün mü var kızz

ömür boyu mutlu olun inşallah

Patiimmm daha yeni mi görüyon bebeğimm teşekkür ederim sefkilimm sen de nişanlanıyor musun yoğsam düğün mü var kızz

yaza kısmetse bebeimmm dügün dernek kurulur.hayırlısıyla cok değişik planlarım var işte arastırmacı gazatacı pati iş üstünde :82:
fikir ediniyorum baka baka

yaza kısmetse bebeimmm dügün dernek kurulur.hayırlısıyla cok değişik planlarım var işte arastırmacı gazatacı pati iş üstünde :82:
fikir ediniyorum baka baka

Süpeerrrr
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bebeğim.
Allah göğnüne göre versin çiçeeemm
Benim de kurban bayramı sonrası olabilir

isloooo
ağlamaklı oldum ya laay boncuk gözlüm tebrik ederim
rabbim tamamına erdirsin:79:
çok dağıldık kızlar ya.kk sanki üniversite,bizde dağılan arkadaş grubu
birbirimizi görünce şoklara giriyoruz
pati senle küsüm

Kankaaağğğğğğ inanamıyorumm sensin vallahada sensin bu sultan kız da kim die bakınırken hissettim sen olduğunu
Çok teşekkür ederim canımın içi seni çokı merak ettik iyi olmana çok sevindim.
Benim düğüne de az var zaar hacı

anam bi bekar benmi kalıyorum
bitaneme nede yakışır gelinlikkızım benim topiği geyiğe taşımışlar
protesto ediyorum kk yı
eskiye dair bişey olsun istemedim hayatımda,yeni nikle geldim hacı,ve yeni bir aşkla
bi topik açında 2 lafın belini kıralım dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…