buranın kurallarını bilmiyorum yeni üyeyim.Ücret paylaşılıyorssa 18.000 hastane ile beraber. kendimden nefret ettiğim için resim bile cekip saklamıyorum. aynada yüzüme bakasım yok... İlk ameliyatı 9 subatta, ikincisini 17 mayısta yaptı. Bu resim 15 haziranda cekildi.. ismail kuralın görüşme sırasında ilk ameliyat sonrası burnumun nasıl görünceğine dair resmi de saklamısım.. 2 seferde ancak bunu yaptı kendisi . ve işin en kötü kısmı benim yaz sonu düğünüm var. şubatta ameliyat olacagım icin eylüle kadar toparlar diye rahattım. Şimdi bana akıl veriyor erteleme düğününü diye. Bu burunla bu yüzle hayatımın en önemli özel gününde ben nasıl rahat olabilirim. ömür boyu saklanacak bu resimler... bakın ben İsmail kuran'ın yıllardır hastasıydım . Annem ve ben, botox dolguya sürekli kendisine gidiyoruz. İkimizde fraksiyonel lazer yaptırdık, termage yaptırdık. burnumda bir an yamulma olunca o yüzden zaten tanıdıgım bildiğim bir isim diye hiç arastırmadan burun da kim iyi diye kendisine gittim. Kötülemek değil amacım, ama kendinizi garantiye alın öncesinde. Burun birde saklayamıyorsun da. Evet cok kibar bir bey, güleryüzlü ilgili ama bende sonuc bu sekilde oldu.. ve benim hatam, kendisine duydgum asırı güvenden dolayı fatura almamam, sözleşme imzalamam oldu. İlk ameliyattan cıkınca, doktora o kadar hala güveniyordum ki, yok dedim ameliyatta sorun cıktı gittmesi gerekti heralde baskasına yaptırdı diye bile düşündüm.
Eki Görüntüle 1854453