İsmi gizli tutmak.

Sahsen tanımıyorsaniz kocanızin çalıştığı kişileri ; isimlerini bilmek neden bu kadar önemli.
Ahmet dese tanıyacak misiniz misal ?
Yahut adı Ahmet olan bir kişiye Mehmet dese nasıl anlayacaksınız ?
Kimlik isteyecek haliniz yok ya.
Ozetle kocanizdan farklı konular nedeniyle tiksindiginiz icin ne yaparsa yapsın sizi rahatsız ediyor.
Sadece bu konu baz alınacaksa şikayet etmek anlamlı değil bence.

Aile me söyledm babam beni bir daha aram bu konu için dedi.
Abim telefonumu açmadı.guzel bir isim yok
O zaman nasıl bir lirasına tenezzül etmeden boşanmayı düşünüyordunuz? Adam bosanalim dese siz yan çizersiniz bence şu durumda, boşuna adamın üstüne gitmeyin.

ben de eşimin iş arkadaşlarının adını pek bilmem
askeri ortamda çalışıyor ve bizim asteğmen, bi asker vs diye konuşuyor. kim aradı dersem bi asker diyo mesela
çok da önemli gelmiyor bana
ama dışarıda görüştüğü kişilerin isimlerini sorarsam söyler

O zaman nasıl bir lirasına tenezzül etmeden boşanmayı düşünüyordunuz? Adam bosanalim dese siz yan çizersiniz bence şu durumda, boşuna adamın üstüne gitmeyin.
Yemin ediyorum şuan bisanalim dese itiraz etmem.
Hemen alır kızımı giderim zorlanirim ama hayata tutunurum

ben de eşimin iş arkadaşlarının adını pek bilmem
askeri ortamda çalışıyor ve bizim asteğmen, bi asker vs diye konuşuyor. kim aradı dersem bi asker diyo mesela
çok da önemli gelmiyor bana
ama dışarıda görüştüğü kişilerin isimlerini sorarsam söyler
Ama Onu eşiAskeriyede öyle olsa bi tık rahat olur. Burda herkes kadınnmış,

Bi insana, onun yaptığının aynısını yapmadan akıllanmaz..
yapda görsünnn nasıl birşeymiş. Bi adam aradı napıcan senn kimin aradığını dee geç ..
Yaaaa boş tehtitlere kanmayın anca atar tutar..
çok mu dövüyor seniii.. çokmu şiddet görüyorsun..
sen çok istesen, alır kızını sığınma evine gidersin aslada bulamaz seni..

Bi insana, onun yaptığının aynısını yapmadan akıllanmaz..
yapda görsünnn nasıl birşeymiş. Bi adam aradı napıcan senn kimin aradığını dee geç ..
Yaaaa boş tehtitlere kanmayın anca atar tutar..
çok mu dövüyor seniii.. çokmu şiddet görüyorsun..
sen çok istesen, alır kızını sığınma evine gidersin aslada bulamaz seni..
Hayır dövme olayı asla olmadı.
Zaten olsa o zman da ben öldürdüm onu heralde töbe töbe.
Ama tehditleri bitmiyor.
Yapamıyorum ki imanı gevreltiyor söyle söyle soyle diye

Gün geçmiyor ki eşim yüzünden buralarda yazayım.
Öncelik le belirteyim bu konu benim.

Benim eşim 10 yıldır bir işyerinde çalışıyor
Ve bana isimlerini söylemekten bile gocunuyor seni ilgilendirmez benim arkadaşlarım diyor ve genelde kavga ediyoruz bu konuda.

Mesela dün bir arkadaşi nöbet değişikliği için aramış eşim de beni aradı.o gün bir işin var mı nöbet değişimi istiyor bir arkadaş dedi ben de hangi arkadaşin dedim bi arkadaş ismin ne önemi var bilsen ne olacak diyor.
Ve çok büyük tartıştik.

Yada birinin nişanı oluyor kimin diyorum bir arkadaşin diyor ismini sorunca ne yaocan diyor.
Hayır mantığıni anlamıyorum

Pislik adam bundan boşanmadan bana rahat yok boşanmi da kabul etmiyor.
Bir bisassm alsam çocuğumu gitsem uzaklara başka bir şey istemem...
Sen eşinin flim izlemesine bile kurulmuştun. Saklaması saçma orası ayrı. Biraz önceki yorumlarını okudum mesajımı düzenledim. Kızın hakediyor mu böyle bir aileyi ya yazık günah kıza.

Sen eşinin flim izlemesine bile kurulmuştun. Saklaması saçma orası ayrı. Biraz önceki yorumlarını okudum mesajımı düzenledim. Kızın hakediyor mu böyle bir aileyi ya yazık günah kıza.
Kurulmuştum çünkü eminim altında bir şey var .ben tam anlatamıyorum ama eşim tamda anlattığım gibi biri .

Kurulmuştum çünkü eminim altında bir şey var .ben tam anlatamıyorum ama eşim tamda anlattığım gibi biri .
Valla ne diyelim boşanaman diyorsun. Ya kadın sığınma evine gideceksin ya da detaylara takılmadan kendi hayatına bakıp devam edeceksin.vardi burda bir abla adam ne yaparsa yapsın bosanmam meydanı kimseye bırakmam kendi hayatima bakarım o da kendi hayatına baksın diyen.

Valla ne diyelim boşanaman diyorsun. Ya kadın sığınma evine gideceksin ya da detaylara takılmadan kendi hayatına bakıp devam edeceksin.vardi burda bir abla adam ne yaparsa yapsın bosanmam meydanı kimseye bırakmam kendi hayatima bakarım o da kendi hayatına baksın diyen.
Oa da yok diyor o zaman da rahat tamam diyorum madem ayrılmıyon bari.
Bana bulasma kizia yatayım kalkayim evde her kes keyfine baksın birbirimize bulasmayalim.onada yok beyfendinin ihtiyaçlarını karşılaycm illa

Back
X