Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özeldeki durumu burda yazayımmı ???????
Çok şaşırdım bu konuya benim adımda Ayşegül son 1 seneye kadar çok şanslı olduğumu düşünürdüm son sene olumsuzluklar bırakmadı peşimi o yüzden etkilendim sanırım biraz daha aydınlatır mısınız acaba :26:
şanslımı ? çocuğun oluncaya yakadar gam keder sana yağmurun sağnağı gibi yağar olumsuzluklar hep seni bulur işlerin hep ters gider.buda özgüven ekskliğini ve yüzünde sürekli çıkan bi soruna sebebp olur
ilk evlilğinden çocuğun olmassa boşanırsın ikinciden olmassa gene boşanırsın. çocuğun oluncaya kadar bu döngü hep devam eder. eğer sol gözün altında ben varsa ikizlerin olur
dur ya ne yaptın :) peki bu yorumlar neye göre yapılıyor ?
akayca ben bu yorumdan sonra direk gider atlardım bi yerdenne yaşayıp çekecem bunları
![]()
akayca ben bu yorumdan sonra direk gider atlardım bi yerdenne yaşayıp çekecem bunları
![]()
Düşünmedim değil çok şaşırdım bu kadar ismin önemli olduğuna yani tüm ayşegüller çocuğu olana kadar vasat durumda
Gerçi yüzümde hiç bir şey yok oradan yırttım biraz içim rahatladı :)
yüzünde ki kalıcı değil uçuk veya sivilce veya ben çıkar düzelir çıkar düzelir bunun gibi değişik bi durum
Bu olumsuzluktan kurtulmanın tek yolu çocuk mu :/
doğum tarihinde önemli.
senin nasibin paradan ve makamdan yana değil . evlattan yana nasibin var yüzünü onlar güldürücek. bide isimlerin yan etkilerini ve kötü enerjilerini berteraf edicek terkib var.
ilm-i CİFİR gerektiği durumlarda fizyonomi + çok nadirende olsa astroloji
Şu an yazdığınız şeyleri araştırıyorum bir bilgim yok lakin, bir insanın hayatı boyunca ne yaşayacağını bir Ayşegül isminden nasıl çıkarabilirsiniz. Allaha şirk koşmak değil midir bu?
Aksel ismi ile ilgili bir bilginiz var mı, çocuğuma koymayı düşünüyorum.
Beklenen d. tarihi 30 eylül...
İnşallah GÜLSÜM ismi ile ilgili şanssızlık doğru değildir. Çünkü ben de şanslı olduğuma inanırım hep...
şirk mi yuh artık.
inanmak zorunda değilsin yorurmlara bak üyelerle konuş. bakalım ne dicekler sana
şirk mi yuh artık.
inanmak zorunda değilsin yorurmlara bak üyelerle konuş. bakalım ne dicekler sana
Dışardan kim görse bu yazdıklarınıza aynı şeyi söyler. Evet inanmıyorum. Allahtan başka hiç kimse bilemez bunları. Elhamdülillah.