• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismi içinde GÜL / CAN kelimesi geçmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şaşırdım bu konuya benim adımda Ayşegül son 1 seneye kadar çok şanslı olduğumu düşünürdüm son sene olumsuzluklar bırakmadı peşimi o yüzden etkilendim sanırım biraz daha aydınlatır mısınız acaba :26:

Çok şaşırdım bu konuya benim adımda Ayşegül son 1 seneye kadar çok şanslı olduğumu düşünürdüm son sene olumsuzluklar bırakmadı peşimi o yüzden etkilendim sanırım biraz daha aydınlatır mısınız acaba :26:

şanslımı ? çocuğun oluncaya yakadar gam keder sana yağmurun sağnağı gibi yağar olumsuzluklar hep seni bulur işlerin hep ters gider.buda özgüven ekskliğini ve yüzünde sürekli çıkan bi soruna sebebp olur

ilk evlilğinden çocuğun olmassa boşanırsın ikinciden olmassa gene boşanırsın. çocuğun oluncaya kadar bu döngü hep devam eder. eğer sol gözün altında ben varsa ikizlerin olur

Son düzenleme:
şanslımı ? çocuğun oluncaya yakadar gam keder sana yağmurun sağnağı gibi yağar olumsuzluklar hep seni bulur işlerin hep ters gider.buda özgüven ekskliğini ve yüzünde sürekli çıkan bi soruna sebebp olur

ilk evlilğinden çocuğun olmassa boşanırsın ikinciden olmassa gene boşanırsın. çocuğun oluncaya kadar bu döngü hep devam eder. eğer sol gözün altında ben varsa ikizlerin olur

dur ya ne yaptın :) peki bu yorumlar neye göre yapılıyor ?

akayca ben bu yorumdan sonra direk gider atlardım bi yerden :D ne yaşayıp çekecem bunları :9::9:

Düşünmedim değil çok şaşırdım bu kadar ismin önemli olduğuna yani tüm ayşegüller çocuğu olana kadar vasat durumda :9:
Gerçi yüzümde hiç bir şey yok oradan yırttım biraz içim rahatladı :)

Düşünmedim değil çok şaşırdım bu kadar ismin önemli olduğuna yani tüm ayşegüller çocuğu olana kadar vasat durumda :9:
Gerçi yüzümde hiç bir şey yok oradan yırttım biraz içim rahatladı :)

yüzünde ki kalıcı değil uçuk veya sivilce veya ben çıkar düzelir çıkar düzelir bunun gibi değişik bi durum

Bu olumsuzluktan kurtulmanın tek yolu çocuk mu :/

doğum tarihinde önemli.

senin nasibin paradan ve makamdan yana değil . evlattan yana nasibin var yüzünü onlar güldürücek. bide isimlerin yan etkilerini ve kötü enerjilerini berteraf edicek terkib var.

Aksel ismi ile ilgili bir bilginiz var mı, çocuğuma koymayı düşünüyorum.

Beklenen d. tarihi 30 eylül...

İnşallah GÜLSÜM ismi ile ilgili şanssızlık doğru değildir. Çünkü ben de şanslı olduğuma inanırım hep...

Şu an yazdığınız şeyleri araştırıyorum bir bilgim yok lakin, bir insanın hayatı boyunca ne yaşayacağını bir Ayşegül isminden nasıl çıkarabilirsiniz. Allaha şirk koşmak değil midir bu?

şirk mi yuh artık.

inanmak zorunda değilsin yorurmlara bak üyelerle konuş. bakalım ne dicekler sana

Aksel ismi ile ilgili bir bilginiz var mı, çocuğuma koymayı düşünüyorum.

Beklenen d. tarihi 30 eylül...

İnşallah GÜLSÜM ismi ile ilgili şanssızlık doğru değildir. Çünkü ben de şanslı olduğuma inanırım hep...

gülsüm senin aurana bakmam lazım (en son çekilmiş renklli foton yeter) artı doğum tarihin gün-ay-yıl olarak

şirk mi yuh artık.

inanmak zorunda değilsin yorurmlara bak üyelerle konuş. bakalım ne dicekler sana

Ama o zaman sizin deyiminizle çocuğun kaderini ismi koyan kişi çizmiş olmuyor mu oysa İsra suresi 13. ayette "Her insanın kaderini kendi boynuna (kişisel seçimine) bağlamışızdır." diye belirtilir ?

Dışardan kim görse bu yazdıklarınıza aynı şeyi söyler. Evet inanmıyorum. Allahtan başka hiç kimse bilemez bunları. Elhamdülillah.

kör çobanını koyunlarının uçurmdan düşeceiğini
çalışmassan sınavdan geçemeyeceğini
zehir içersen öleceğini
vs.vs

bunları bilmek gayb ilmimi .

İlmi Ledun diye bişey duymadınızmı

zannedersem sizde vehhabi akımlara kapılmışsınız (m.islamoğlu gibi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X