Doğuma Hazırlık ismi "Naz" olanlar gerçekten nazlı mı olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla ben inaniyorum :)))
bizim bi tanidigimiz cocuguna efe adini koymaayı dusundu sonra ege koydular gobek adi efe oldu.ama cocuk bildigin efe :)))

benim ve eşimin hayaliydi kız olursa ECE erkek olursa EFE koymak..
sonraları ECE'nin yanına NAZ'ı da koymuştum kulağa hoş geliyor hoşuma gidiyor diye..

ama aynen dediğin gibi arkadaşlarımın nerdeyse hepsi NAZ koyma çok nazlı olur EFE koyma çok yaramaz olur dediler durdular..
ama ben hiçbi zaman etrafın dediğine göre hareket etmem,ne istiyosam beğeniyosam kendi düşüncem önemlidir..o yüzden fikrim değişmedi

Allah'ım sonunu daim eder,hayırlı kılarsa oğlum olucak ve ismi belli : EFE

Son düzenleme:
aslında ismi "Deniz" olacak inşallah. ama biz "Deniz Naz" olsun istedik. Duyanlar ya nazlı olur dedi, ya da ikisi de sessiz harfle bitiyor, çocuğun kısmetini kapatmayın dedi. her kafadan bir ses çıktı yani. Ama başka da bir isim bulamadık. Gökçe, Mira, Damla, Nisa...ama ya ben beğenmedim, ya da eşime beğendiremedim...çok zormuş :))

Siz beğendikten sonra kimsenin lafına takmayın kız kısmı olarak zaten nazlıyız Azcık fazla nazlı olur birşey olmaz

İsmi her Nazlı olan nazlı olmuyor aslında benim okul arkadaşım vardı ismi Nazlı erkek gibi kız derler ya aynen öyleydi.Bu konuyu okuyunca o geldi aklıma paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…