Ismimden çok utanıyorum artık intihar edecek seviyeye geldim ciddiyim

OhmycherryPie

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
27
1
18
İzmir
zor gunler gecirdim son 2-3 aydır girmiyodum bu süre zarfında psikolojik tedavi gördüm birazdan okuyacaklarınızdan sonra da zaten ruh hastası olduğumu düşüneceksiniz

o kadar utanıyorm ki kendimi mi öldürsem ne yapsam bu devirde isimlerle çok dalga geçiyorlarçok utanıyorum cidden şimdi intihar etmek istiyorum bu ruh halinden kurtulmam gerekiyor aslında ismimi seviyordum ama televizyonda yeni bir program başlıyomuş hani şu havuçlu anne falan var ya bittim ben, okula gitmemeyi bile düşündüm şu an. benim bu ruh halimden kurtulmam gerekiyor ağlasam mı ne yapsam başka isimlere böyle rezil programlar yapmıyorlar kalbime inicek şimdi ne yapıyım söyleyin ,?!?!?!?1
adım hatice
saçma sapan bir program var "havuçlu anne " diye de bir karakter var onun adı hatçe (((((

hatıce ismiyle dalga geçildiğinide yenı duyuyorum

bence tedavıye devam edın kendınızı ıyı hıssedene kadar ayıp bişi değil bu zamanda çoğumuzun psikolojik tedavıye ıhtıyacı oluyor

intihar edecegine mahkmeye baswurup adini degistir. Yas siniri da yok bildigim kadariyla lisede bir arkadasim degistirmisti.

hopsss yawas gel kuzum kac yasindasin sen bu ne bunalim hatice o kadar komik eski vb isim degil ki sen husnu kuuruntu yapmisin allah askina bi yuzunu yika kardesimi adi alican iki kere iki kac alican o donem ayni cagdaydi ama hic aldirmadi makine muhendisi oldu adam oldu adam sen bu haksizligi ne yapion kendine haticemmm cok alemsin.....

ismin hatice olduğu için mi utanıyorsun?. . Kötü bir isim değil ki. İsimle dalga geçenler varsa etrafında sanırım 13 14 yaşındalar ki böyle önemsiz şeylerle zaman geçiriyorlar. Hiç üzülmene gerek yok. Normal hayatta insanlar birbirinin isimleriyle dalga geçmiyorlar. .

herkesin derdine saygım var elbet ama...
allah aşkına adın "hatice".. bu mu gerçekten seni intihara sürükleyen?
kaç yaşındasın canım sen? çok küçüksün diye düşünüyorum..
psikolojik tedaviyi neden gördün bilmiyorum ama lütfen kendini topla bu isim konusunda..
alay edene "yürü git" demek çok mu zor???

canim bence senin baska bir problemin olabilir cunku hatice oyle cok kafaya takilacak bir isim degil. ayrica istersen buyuyunce mahkeme karariyla degistirebilirin (yasin kucuk diye tahmin ediyorum). psikolojinin cok etkilendigini soyleyerek.

Son düzenleme:
Ben de ismimi sevmem ama yapma Allah aşkına ne intiharı
Mahkemeye başvurup ismini değiştirebilirsin,böyle ufak şeyler için ne canına kıyıyorsun.
Aklını başına al lütfen.

kimseyi ciddiye alma niye alıyorsun ayrıca havuçlu anaya bayılıyorum ben sende senle dalga geçenlere taklidini yap sen takmayınca onlarda uğraşmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…