- 19 Ekim 2017
- 89
- 180
- 93
- Konu Sahibi sevgikaplan
-
Yapamazadimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
Buyi yapildiğini nerden biliyosunuzadimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
tam olsrsk bunu düsünüyodum LDMCŞAŞAİDLCLDŞSŞFLLFAdını soyadını hiç bir şeyini bilmeyen biri sana niye büyü yapsın.
birisiBuyi yapildiğini nerden biliyosunuz
haset ve kiskanc birisi oldugu icinAdını soyadını hiç bir şeyini bilmeyen biri sana niye büyü yapsın.
Ay bu tarz konular banlanmalı bence. Moderatörü falan mı etiketlemek lazım acaba?adimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
Ayrıca büyüde soyad değil ananın adıyla yaparlar x in kızı y diye dikkat etAdını soyadını hiç bir şeyini bilmeyen biri sana niye büyü yapsın.
Adını bile bilmeyecek kadar tanımıyor ama hasetlenecek kadar bişeyler biliyor. Bu yaman çelişki beni öldürürbirisi
haset ve kiskanc birisi oldugu icin
Adını bilmediği birini nasıl ve neden kıskanır ki bir insanbirisi
haset ve kiskanc birisi oldugu icin
Valla saçmalardan seçmeler bi konu. Nereye varacak merak ediyorumtam olsrsk bunu düsünüyodum LDMCŞAŞAİDLCLDŞSŞFLLF
Bizim bir akrabanın kızı vardı dolmuşta giderken bile dolmustaki teyze onunla inip eve görücüye geliyor derdi sonra tırnağı kırılsa kesin yok dedim ya bana büyü yaptı derdiAdını bile bilmeyecek kadar tanımıyor ama hasetlenecek kadar bişeyler biliyor. Bu yaman çelişki beni öldürür
Hayiradimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?