- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.387
- 138
- Konu Sahibi sevgikaplan
-
Wingardium leviosa var bir de uçurma büyüsü. Mune abla çok hakimdir o büyüye.Expecto patronum var benim bildiğim. O sayılır mı?
Ay büyü yapılıyor ama beni tsnımıyor. büyü ysptığını düşünmemin sebeni de kkskanc olması. Ama beni tanımıyor ve kıskancak kadar bilgiye sahip değil. Resmen olayın özü bu hiçbişi ablamadımValla saçmalardan seçmeler bi konu. Nereye varacak merak ediyorum
Konu sahibesi sizin akraba çıkarsa şaşırmayızBizim bir akrabanın kızı vardı dolmuşta giderken bile dolmustaki teyze onunla inip eve görücüye geliyor derdi sonra tırnağı kırılsa kesin yok dedim ya bana büyü yaptı derdi
Konu sahibesi sizin akraba çıkarsa şaşırmayız
nick biliyosa onun üzerinden de oluradimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
Yaparbirisi
haset ve kiskanc birisi oldugu icin
Benim ki acik sekerli olabilir mi?Yapıyorum şimdi size hemen. Ne tür istersiniz ?
Hemen hazırlıyorum dur bi dakika biraz ördek bacağı biraz kekik aaa dur mavi küremin pili bitmişBenim ki acik sekerli olabilir mi?
size ayak bağlama büyüsü yapmişlarOnu bilmem de iki kadın bana bakıp gülümsüyordu bir yerde. Paldır küldür yere kapaklandım. Kadınlar düşüşümü de gördüler. Kızlar sizce kadınlar bana nazar mı değdirdiler?semi-ciddiyim
Ordek portakalli olsun lutfenHemen hazırlıyorum dur bi dakika biraz ördek bacağı biraz kekik aaa dur mavi küremin pili bitmiş
Ayağım birbirine dolandı zaten. Paçama takılmışım. Kadınlar öyle dedisize ayak bağlama büyüsü yapmişlar
Burdan tecrübe sahibi oldumAyağım birbirine dolandı zaten. Paçama takılmışım. Kadınlar öyle dedi
Siz çok yetkili bir insana benziyorsunuz.
Büyü mü Allah iyiliğinizi versin adını soyadınızı bilsede yapamazadimi soy adimi hicbir seyimi bilmeyen biri bana buyu yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?